Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άλλη μια μυστικιστική οργάνωση στα πλοκάμια της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ ή το αντίθετο


Μετά τη μασονική στοά της Κωνσταντινούπολης που αναφέρεται στο φάκελο της τρομοκρατικής-φασιστικής οργάνωσης ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ, άλλη μια μυστικιστική οργάνωση εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημεριδας ΖΑΜΑΝ, ο επικεφαλής της οργάνωσης των Σαϊεντολόγων στην Τουρκία είναι ανάμεσα στους κατηγορουμένους της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ. Πρόκειται για τον Τούρκο υπήκοο Ιχσάν Γκιοκτάς (İhsan Göktaş) ο οποίος μέσα στα πλαίσια της δράσης του συναντιόταν με αξιωματικούς εν ενεργεία που είχαν σχέση με την οργάνωση, σε διάφορα σημεία στην Άγκυρα.
Οι πληροφορίες για την εμπλοκή του Γκιοκτάς προέρχονται από τηλεφωνικές υποκλοπές που έκανε η τουρκική αστυνομία, το διάστημα που παρακολουθούσε τους υπόπτους.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]