Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα καμώματα της ΔΕΗ

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι απεργοί της ΔΕΗ, αντί να κατεβάζουν τους διακόπτες τιμωρώντας τους καταναλωτές, δεν επιλέγουν να διακόψουν μόνο εργασίες που θίγουν τα άμεσα συμφέροντα της ΔΕΗ όπως πχ την είσπραξη λογαριασμών.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες αποκομιδής σκουπιδιών του δήμου, δεν μαζεύουν τα σκουπίδια από τα σπίτια μας, “ξεχνώντας” ίσως τους δρόμους έξω από το δημαρχείο ή από την βουλή ή από τα πολιτικά γραφεία των βουλευτάδων.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι οδηγοί των λεωφορείων και του μετρό αντί να κλείνουν τις πόρτες των αστικών συγκοινωνιών δεν τις ανοίγουν διάπλατα, χωρίς κόμιστρα σε όλους μας.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το συνδικαλιστικό κίνημα, αντί να ταλαιπωρεί τον κοσμάκη, δεν επιτίθεται εναντίων όλων όσων υποτίθεται ότι φταίνε για τα προβλήματά τους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι εργαζόμενοι ανέχονται ακόμη τους καλοταϊσμένους εργατοπατέρες με τα χαμογελαστά πρόσωπα και τους τεράστιους κώλους, να παίζουν παιχνίδια πάνω στην πλάτη τους.Αν κάποιος από εσάς καταλαβαίνει θα ήθελα να μου εξηγήσει…Μέχρι τότε ντρέπομαι για την κατάντια τους και την ηλιθιότητα μας.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]