Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μάλλον έχει πολλούς εχθρούς...

Η FSB ματαίωσε σχέδιο δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν
Οι ειδικές υπηρεσίες της Ρωσίας ματαίωσαν σχέδιο δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία την ημέρα των προεδρικών εκλογών της 2ας Μαρτίου, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Tvoi Den".
Νεαρός Τατζίκος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του ένα οπλοστάσιο κατά τη διάρκεια επιχείρησης των ρωσικών ειδικών δυνάμεων σε διαμέρισμα κοντά στην Κόκκινη Πλατεία, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη ομιλία του απερχόμενου προέδρου, αναφέρεται στο δημοσίευμα, όπου δεν αναφέρονται οι πηγές του.
Η εφημερίδα, η οποία δημοσιεύει λεπτομερή περιγραφή της επιχείρησης, δημοσιεύει συχνά αποκλειστικές πληροφορίες για την ρωσική πολιτική ζωή επικαλούμενη ανώνυμες πηγές.Πληροφοριοδότης ειδοποίησε την FSB λίγες ημέρες πριν από την 2α Μαρτίου για την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του προέδρου Πούτιν και την ενημέρωσε για ένα διαμέρισμα το οποίο είχε νοικιαστεί στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου στην άλλη όχθη του ποταμού, στο ύψος του Κρεμλίνου και της Κόκκινης Πλατείας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Οι δυνάμεις ασφαλείας πραγματοποίησαν επιδρομή το βράδυ της 2ας Μαρτίου και συνέλαβαν τον Τατζίκο.Τρεις ώρες αργότερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο διάδοχός του, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εμφανίσθηκαν στην Κόκκινη Πλατεία και εκφώνησαν ομιλίες πριν από ροκ συναυλία.
Ο αρχηγός της FSB Νικολάι Πατρούτσεφ δήλωσε πρόσφατα ότι οι υπηρεσίες του ματαίωσαν «τρομοκρατικές επιθέσεις» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και την ημέρα της ψηφοφορίας, χωρίς να δώσει στοιχεία.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]