Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρυπτοχριστιανοί εγκαταλείπουν την Ελλάδα υπό τον φόβο του... Ισλάμ!

Ο τρόμος του Ισλάμ για εκείνους που το τολμούν να το εγκαταλείψουν

Το να είναι κανείς χριστιανός σε μουσουλμανική χώρα, είναι μία θρησκευτική επιλογή η οποία μπορεί να δημιουργήσει πλείστα όσα προβλήματα. Μάλιστα, σε μερικές ισλαμικές χώρες η ανοχή σε άλλες θρησκείες εκτός του Ισλάμ είναι σχεδόν μηδενική, ενώ υπάρχουν ήδη επισήμως καταγεγραμμένα πολλά «επεισόδια» με θανατώσεις χριστιανών, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις είναι ομαδικές δολοφονίες από φανατικούς ισλαμιστές.

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Όμως, ο κίνδυνος που διατρέχει η ζωή ενός μουσουλμάνου που θα αποφασίσει να αλλάξει θρησκεία και να γίνει χριστιανός δεν είναι απλά ορατός, αλλά είναι απολύτως σαφής, αφού η τιμωρία που προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις από το Ισλάμ είναι σαφής και μονολεκτική: θάνατος!

Σε πρόσφατο άρθρο του Νίκου Χειλαδάκη, καταγράφεται η αγωνία και ο τρόμος τούρκων πολιτών που αποφασίζουν να αλλάξουν την πίστη τους και να βαφτιστούν χριστιανοί. Μάλιστα, όπως με σαφήνεια καταγράφει ο αρθρογράφος πως «χιλιάδες συνειδήσεις είναι φυλακισμένες από ένα αυταρχικό ισλαμικό καθεστώς και αναζητούν συχνά με εκπληκτικούς τρόπους την συνειδησιακή τους απελευθέρωση και κυρίως την επιστροφή τους στην θρησκεία των πατέρων τους, την οποία στο παρελθόν μέσω στυγνής βίας αναγκάστηκαν να απαρνηθούν».
Όσοι μάλιστα πήραν την απόφαση να βαπτιστούν χριστιανοί το έσκασαν από την Τουρκία και κατέφυγαν στην Γερμανία και στην μικρή πόλη του Luedenscheid, όπου ομολόγησαν πως η μουσουλμανική θρησκεία δεν επιτρέπει την αλλαγή θρησκεύματος με ποινή την θανατική εκτέλεση.
Όμως, εκεί το γερμανικό κράτος τους επεφύλασσε μία πολύ μεγάλη έκπληξη, αφού οι διωκόμενοι αντιμετώπισαν πρόβλημα παραμονής καθώς ενώ ζήτησαν πολιτικό άσυλο οι γερμανικές αρχές δεν αποφάσισαν να τους το παραχωρήσουν γιατί όπως αποφάνθηκαν η Τουρκία είναι… ελεύθερη δημοκρατική χώρα και υπάρχει… ελευθερία εκλογής θρησκεύματος! Ο δικηγόρος όμως της οικογένειας, Oswalt Seıtter, δήλωσε με σαφήνεια ότι τυχόν απέλαση τους στην Τουρκία θα σημάνει την θανατική τους καταδίκη.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στην Τουρκία (και σε άλλες ισλαμικές – μουσουλμανικές χώρες), όπου ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός αυξάνεται κατακόρυφα, κάποιοι ίσως να αισθάνονται ευτυχείς επειδή η Ελλάδα είναι χώρα ανοχής ή μία χώρα στην οποία ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις… Ε, λοιπόν, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Τουλάχιστον για εκείνες τις περιπτώσεις που κάποιοι αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το Ισλάμ και να βαφτιστούν χριστιανοί. Ο ίδιος τρόμος υπάρχει και στην Ελλάδα του καθωσπρεπισμού και των ελευθεριών. Μόνο, που, προφανώς επειδή εμπλέκεται το Ισλάμ, τα στόματα είναι κλειστά και κανένας δεν τολμά να αναφερθεί στην κατατρομοκράτηση εκείνων που δεν θέλουν να πιστεύουν πλέον στον Αλλάχ, αλλά δηλώνουν πως βρήκαν την ευτυχία και την ψυχική γαλήνη στον Χριστό…

Υπάρχουν δύο τουλάχιστον οικογένειες ελλήνων μουσουλμάνων (στον γράφοντα) που αυτή τη στιγμή επιθυμούν να βαφτιστούν και να ασπασθούν τον Χριστιανισμό (της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας), αλλά υπό τον φόβο της τιμωρίας από το Ισλάμ, δεν τολμούν να προχωρήσουν στην υλοποίηση της θρησκευτικής τους επιλογής. Και οι δύο οικογένειες σκέφτονται να βαφτιστούν και να φύγουν από την Ελλάδα, όπου φοβούνται ότι θα θανατωθούν από φανατικούς και σέκτες φανατικών ισλαμιστών. Το χειρότερο όλων είναι ότι η επίσημη πολιτεία γνωρίζει το πρόβλημα, αλλά δεν το αντιμετωπίζει. Σε μία παλαιότερη περίπτωση, κρατικός αξιωματούχος προσέφερε δωρεάν εισιτήρια για την Γερμανία (χωρίς επιστροφή), και η υπόθεση αφορούσε το κοινό ποινικό δίκαιο, με το οποίο όμως διαφωνούσε η… σαρία!

Τα τελευταία δέκα –τουλάχιστον- χρόνια, 30 περίπου μουσουλμάνοι από την περιοχή της Θράκης έχουν βαφτιστεί χριστιανοί σε ένανν μόνο Ιερό Ναό (εκκλησία) της Ξάνθης. Ο πραγματικός αριθμός, αυτών των μουσουλμάνων που έγιναν χριστιανοί, είναι άγνωστος, αφού οι βαφτίσεις τους γίνονται σε ερμητικούς μικρούς κύκλους και δεν γνωστοποιούνται υπό τον φόβο θανάτωσης των νεοβαπτισθέντων χριστιανών. Σε αρκετές περιπτώσεις οι νεοβαπτισθέντες απομακρύνονται σταδιακά από το προηγούμενο κοινωνικό και οικογενειακό τους περιβάλλον και μετακινούνται σε άλλη πόλη της Ελλάδας. Σε άλλες περιπτώσεις επιλέγουν να φύγουν στο εξωτερικό, ελπίζοντας πως το μεγάλου τους μυστικό δεν θα γίνει γνωστό και δεν θα βρεθούν κυνηγημένοι από το Ισλάμ.

Ο τρόμος του Ισλάμ, είναι σαφέστατα μία ερμηνεία που υλοποιείται από μερίδες φανατικών. Όμως, η αδυναμία μίας χώρας να υπερασπίσει το δικαίωμα των πολιτών της στην ελευθερία άσκησης των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων, είναι μία επιπλέον κατάντια που βιώνει η Ελλάδα, η χώρα που κάποτε δίδαξε την ελευθερία και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Κατάντια, αφού μία χριστιανική χώρα κατάντησε να έχει κρυπτοχριστιανούς!
Φαίνεται πως το Ισλάμ έχει στην Ελλάδα ρίζες πολύ μεγαλύτερες και περισσότερες από όσες μπορούμε να φανταστούμε. Ρίζες που αγγίζουν οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα. Ρίζες που τροφοδοτούν την τρομοκρατία των πολιτών και στηρίζουν την ύπαρξή τους σε πρόσωπα, ιδεολογίες και πρακτικές που απέχουν πολύ από το Διεθνές Δίκαιο και τα πολυδιαφημισμένα (από διάφορες ΜΚΟ) ανθρώπινα δικαιώματα. Άλλωστε, η σιωπή των αρχών απέναντι στο συγκεκριμένο φαινόμενο, λέει πολλά περισσότερα από όσα θα τολμούσε να δημοσιοποιήσει και ο καλύτερος γνώστης των όσων συμβαίνουν και δεν γίνονται ποτέ γνωστά...

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. http://redskywarning.blogspot.gr/2015/05/blog-post_4.html

    Ο τρόμος του ισλάμ, ΔΕΝ είναι απλά "μία ερμηνεία που υλοποιείται από μερίδες φανατικών", αλλά είναι στην ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!
    Και ο τρόμος που προκαλεί (η λεγόμενη "ισλαμοφοβία") , αποτελεί φυσιολογική αντίδραση κάθε πολιτσμένου ανθρώπου απέναντι στην βαρβαρότητα, την μισσαλοδοξία και τον φανατισμό που το ισλαμ εκφραζει!
    Υπάρχει μία βαθύτερη και απόλυτη ασυμβατότητα μεταξύ της Χριστιανικής "Δύσης" και της ισλαμικής "ανατολής". Το γεγονός ότι το Ισλάμ κάνει επιθετική διείσδυση στην Ευρώπη είναι αναμφισβήτητο. Αυτή η επιθετικότητα δεν είναι επιλογή των τωρινών θρησκευτικών και πολιτικών ηγετών των ισλαμικών κρατών, αλλά στοιχείο της φύσης του Ισλάμ. Είτε ειρηνικά είτε με πόλεμο, το Ισλάμ επιδιώκει την εξάπλωση και κυριαρχία του σε όλο τον κόσμο. Αυτό προκύπτει τόσο από ισλαμικούς κανόνες που ρυθμίζουν την καθημερινή ζωή και τις σχέσεις των πολιτών και οδηγούν στον προσηλυτισμό «απίστων» - όπως είναι η απαγόρευση των μουσουλμάνων να αλλάζουν θρήσκευμα, η παραβίαση της οποίας τιμωρείται με την ποινή του θανάτου!
    Και όλως "τυχαίως" το μίσος και ο φανατισμός του ισλάμ στρέφεται ΚΥΡΙΩΣ ενάντια στον Χριστό, τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΞ' ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μυωπάζουμε όταν περιορίζουμε την αντίδραση του Ισλάμ ενάντια όσων κερδήθηκαν στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΞ' ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ, τον Ιησού Χριστό. Πόσοι δε διώκονται όταν κατά χάρη Χριστού επιστρέφουν στην πίστη, που μια για πάντα παραδόθηκε στους αγίους και αγωνίζονται να μένουν σ' αυτή!!! Ακόμη και στη χώρα που ζούμε και που αναγνωρίζεται ως `Χριστανική`!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]