Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκική προβοκάτσια στην Θράκη;


Γουρουνοκεφαλή έξω από ισλαμικό χώρο λατρείας στην Αλεξανδρούπολη 

Βολική «ενέργεια» τη στιγμή που το εθνικιστικό κόμμα DEΒ (Γκρίζων Λύκων της Θράκης), ανακοίνωσε την κάθοδό του στις Ευρωεκλογές και ενώ έχει ανεβάσει τους τόνους δέχεται σειρά συγχαρητηρίων επισκέψεων από τουρκοπράκτορες και τουρκόφρονες της Κομοτηνής.

Όπως γράφει η γνωστή τουρκο-φυλλάδα Birlik, άγνωστο άτομο ή άτομα άφησαν ένα κομμένο κεφάλι γουρουνιού στην πόρτα του μεστζίτ (μικρό τζαμί, ενός δωματίου) στη συνοικία Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη (ο νομός Έβρου έχει μπει στο στόχαστρο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, όπου εσχάτως έχει αυξήσει –τελείως συμπτωματικά- την δράση του το κόμμα των Γκρίζων Λύκων της Θράκης), όπου ζουν αρκετοί μουσουλμάνοι (τούρκοι σύμφωνα με την φυλλάδα του εκδότη της, γενίτσαρου Πομάκου, Τσεγκίζ Ομέρ).

Το περιστατικό έγινε γνωστό σήμερα Κυριακή 13 Απριλίου 2014, από μουσουλμάνους της περιοχής. Σε δηλώσεις του στην Birlik ο πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής, Σελίμ Χασάνογλου, είπε:
«Μόλις είδαμε αυτό το περιστατικό πάθαμε σοκ. Είναι η μεγαλύτερη προσβολή που μας έχει γίνει. Εμείς εδώ κάνουμε τα πέντε ναμάζια της μέρας και διδάσκουμε στα παιδιά μας το Κοράνι. Απορρίπτουμε αυτή την άσχημη πράξη και καταγγέλλουμε τους δράστες».
Ο Χασάνογλου δήλωσε, επίσης, πως έχει ενημερωθεί η αστυνομία και δεν επιθυμεί να κάνει καμία εκτίμηση για το ποιοι μπορεί να είναι οι δράστες της απαίσιας αυτής πράξης, των οποίων την σύλληψη επιθυμεί.

Ήδη οι Ελληνικές αρχές τέθηκαν σε κατάσταση ετοιμότητας και διεξάγουν λεπτομερή έρευνα, ενώ έχουν θέσει υπό το πρίσμα απόλυτου ελέγχου τις κινήσεις πολύ συγκεκριμένων ατόμων, τόσο χριστιανών όσο και μουσουλμάνων.

Κι εδώ μπαίνει το ερώτημα: Πρόκειται για προβοκάτσια ή κάποια ανοησία; 
Εάν αναλογιστούμε τι ακριβώς είναι οι Γκρίζοι Λύκοι και πως δρουν, το συμπέρασμα εξάγεται αυτομάτως και κλίνει προς την προβοκάτσια.

Τα μεσάνυκτα της 5ης προς 6η Σεπτεμβρίου 1955 εξερράγη βόμβα στον κήπο του τουρκικού Προξενείου, η οποία προκάλεσε μικρές μόνον ζημιές σε υαλοπίνακες στην παρακείμενη «οικία του Κεμάλ». Η βόμβα, όπως εξακριβώθηκε από τις έρευνες που διεξήγαγαν οι ελληνικές αρχές και όπως απεδείχθη αργότερα στην δίκη των πρωταιτίων των γεγονότων το 1961 στην νήσο Yassιada (Πλάτη), μεταφέρθηκε από την Τουρκία από Τούρκο πράκτορα (Έλληνα υπήκοο από την Κομοτηνή) και τοποθετήθηκε από τον Τούρκο κλητήρα του Προξενείου.
Στις 4:00 το απόγευμα η τουρκική εφημερίδα İstanbul Ekspres κυκλοφόρησε σε έκτακτη έκδοση και δημοσίευσε τις φωτογραφίες της συζύγου του Τούρκου Προξένου φρικτά παραποιημένες, εις τρόπον ώστε να δίδεται η εντύπωση ότι στο σπίτι του πατέρα των Τούρκων είχε σημειωθεί μια τεράστια έκρηξη από βόμβα που είχαν τοποθετήσει οι Έλληνες. Το γεγονός αυτό έδωσε το έναυσμα για την έναρξη των πρωτοφανούς αγριότητος οργανωμένων ανθελληνικών ταραχών στην Κωνσταντινούπολη, γνωστών με το όνομα «Σεπτεμβριανά του 1955».
Ο εκ Κομοτηνής μουσουλμάνος «μεταφορέας» ήταν μέλος των Γκρίζων Λύκων και στη συνέχεια τιμήθηκε από την Τουρκία και διορίστηκε Γενικός Διευθυντής Κρατικής Ασφαλείας και αργότερα Νομάρχης στην Νεάπολη (Nevşehir) της Καππαδοκίας.

Γκρίζοι Λύκοι ήταν εκείνοι που δεν δίστασαν να επιτεθούν επανειλημμένως σε τζαμιά (π.χ. τζαμί Μπαϊρακτάρ) της Κύπρου, αλλά και να δολοφονήσουν εν ψυχρώ τουρκοκύπριους, προκειμένου να επιβαρύνουν τον ελληνικό πληθυσμό του νησιού. Αυτή την ομολογία είχε κάνει πριν από τον θάνατό του ο Ραούφ Ντενκτάς (ηγέτης των Γκρίζων Λύκων της Κύπρου και μετέπειτα τοποθετημένος από την Τουρκία πρόεδρος της κατεχόμενης Κύπρου), αλλά και ο Τούρκος στρατηγός Γερμιμπές Ογλού, ο οποίος μάλιστα είχε ομολογήσει πως αυτού του είδους οι προβοκάτσιες ήταν συνηθισμένη τακτική για τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας (οι οποίες συνεργάζονται άμεσα και πλήρως με τους Γκρίζους Λύκους).

Γκρίζοι Λύκοι ήταν κατά κόρον εκείνοι που προέβησαν σε σειρά εγκλημάτων και στυγνών δολοφονιών άμαχου πληθυσμού της Κύπρου, κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής.

Γκρίζος Λύκος ήταν και ο Τούρκος Μεχμέτ Αλί Αγκτσά, ο οποίος στις 13 Μαΐου του 1981 είχε κάνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πάπα Ιωάννη Παύλου του Β'.

Γκρίζοι Λύκοι είναι οι δολοφόνοι σειράς «ανεξιχνίαστων» εγκλημάτων που έγιναν στην Τουρκία και είχαν ως θύματα αντικαθεστωτικούς αριστερούς ή κούρδους.

Αρχηγός των Γκρίζων Λύκων της Τουρκίας (επίσημο πολιτικό κόμμα στην Τουρκία που στις πρόσφατες εκλογές πήρε το 15% των ψήφων) είναι ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, που επισκέφθηκε πολλές φορές μέχρι σήμερα την Ελληνική Θράκη, δίνοντας έτσι το "στίγμα" των στοχεύσεων της Τουρκίας...

Γκρίζοι Λύκοι της Θράκης, φωτογραφίζονται (και σήμερα) χαμογελαστοί κάνοντας το σήμα των Γκρίζων Λύκων και δημοσιεύουν στο διαδίκτυο την πίστη τους στην οργάνωση των εθνικιστών δολοφόνων...

Οι Γκρίζοι Λύκοι εμφανίζονται πάντα στην ιστορία της Τουρκίας, όταν η τουρκική κυβέρνηση επιθυμεί να δημιουργήσει γεγονότα που είναι προς όφελός της ή όταν θέλει να απαλλαχθεί από πολιτικά προβλήματα που την απασχολούν.

Αναλογιζόμενοι την πρόσφατη υποκλαπείσα συνομιλία του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησής του (μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και ο διοικητής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών –ΜΙΤ- Χακάν Φιντάν) σχεδιάζοντας προβοκάτσια στο έδαφος της Συρίας ή και της Τουρκίας προκειμένου να υπάρξει «αιτία πολέμου», είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθεί η πολύ σοβαρή πιθανότητα το περιστατικό της γουρουνοκεφαλής στην οδό Άβαντος της Αλεξανδρούπολης (όπου όλως τυχαίως κατοικούν γυφτο-μουσουλμάνοι, τους οποίους επιθυμεί να προσεγγίσει η Άγκυρα) να είναι μία ξεκάθαρη προβοκάτσια ή να είναι η εκκίνηση σειράς προβοκατόρικων ενεργειών από τους Γκρίζους Λύκους της Θράκης, οι οποίοι έχουν αποδείξει πως δεν διστάζουν να προχωρούν και σε δολοφονίες ανθρώπων, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους στόχους τους…

Κωνσταντίνος
Πηγή «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!»

ΥΓ: Εδώ και αρκετό καιρό οι αρμόδιες Ελληνικές υπηρεσίες ανέμεναν μία κλιμάκωση στην περιοχή της Θράκης, η οποία θα ήταν στα πλαίσια μίας καλοστημένης προβοκάτσιας. Ίσως, να αποτελεί έκπληξη το ότι επιλέχθηκε η περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αν και οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως "κάποιοι" αποφάσισαν να εντείνουν την αίσθηση θρησκευτικής προσβολής κατά των μουσουλμάνων της Θράκης. Και ίσως, αυτή η ενέργεια να είναι η απαρχή νέων "κινήσεων και δράσεων" συγκεκριμένης ομάδας τουρκοφρόνων που συνηθίζουν να μετακινούνται στο τρίγωνο Ελλάδα - Βουλγαρία - Τουρκία...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. η Ελληνικη δημοκρατια ειναι οργανωμενη;;;εχει οντοτητα,εχει ισχυη;;;εχει βουληση;;;σολη την επικρατεια της...να βαλει τον μηχανισμο της να δουλεψει;;;υπαρχει μηχανισμος προστασιας των Ελληνων πολιτων;;;οι μυστικες υπηρεσιες,η αστυνομια,η δικαιοσυνη,πολιτικη βουληση υπαρχει ωστε να μην μπουμε σε περιπετειες απο παρακρατικες οργανωσεις στην Θρακη;;;Γιατι δεν αναφερεται πουθενα το περιστατικο,για την πληροφορηση του Ελληνικου λαου;;;δεν πρεπει να ξερουμε τι συμβαινει στην υπολοιπη Ελλαδα περα απο την Αθηνα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα καίγεται απο ενα άκρο στο άλλο . Τι άλλο θέλεις να δεις ;
    Και τώρα που έμαθες μια απο τις χίλιες φωτιές , τι θα κανείς ;
    Μην ξεχάσετε να πληρώσετε τα χαράτσια .......Το κράτος ειναι ελληνικό και νόμιμο και σας προστατεύει απο λοιμους λιμους καταποντισμους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]