Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λύση είναι… Ελληνικά


Τις τελευταίες ημέρες έχει ενταθεί η δραστηριότητα των αντιπολιτευόμενων κομμάτων, δηλαδή των κομμάτων που δεν έχουν συνασπισθεί επισήμως με την τρικομματική κυβέρνηση εργολαβίας της υπογραφής ξεπουλήματος των πάντων στους τοκογλύφους.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει φωτιά και οι δημοσκοπήσεις που άγουν και φέρουν διάφορα πλην του μείζονος ενδιαφέροντος, δηλαδή της διάσωσης της χώρας. Όλα και όλοι στον βωμό της συζήτησης. Όμως, μέχρις εκεί… Καλή η κουβέντα, καλύτερη η προπαγανδιστική κουβέντα, κάλλιστη η κουβέντα δίχως νόημα, δίχως προτάσεις… Δηλαδή, η κουβέντα που γίνεται απλά για να γίνεται…

Και μέσα σε αυτό το κλίμα έχουν αρχίσει οι ανεπίσημες προεκλογικές εκστρατείες (ανακοίνωσε κανείς εκλογές και δεν το μάθαμε;), οι οποίες καλύπτουν πλήρως την ανάγκη αποπροσανατολισμού, αλλά κυρίως της δημιουργίας βαλβίδων εκτόνωσης της κοινωνικής πίεσης, στο όνομα της… προσμονής της κάλπης…!

Μαθαίνουμε πως άλλος θα προτείνει πως οι λύσεις βρίσκονται αριστερά, άλλος θα προτείνει πως οι λύσεις βρίσκονται «νοτιο-ατλαντικά», άλλος δεξιά, άλλος κεντρώα… αλλά κανείς δεν θα προτείνει το αυτονόητο! Κανείς δεν θα τολμήσει να βάλει το χέρι πάνω στο μαχαίρι και να υποδείξει πως η μόνη λύση που υπάρχει για την χώρα, είναι να σκεφτόμαστε και να κινούμαστε… Ελληνικά!

Η λύση είναι… Ελληνική και μόνο Ελληνική. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση αποτελεί φτιασιδωμένη την συνέχιση και την κυριαρχία της ήδη υπάρχουσας τραγικής κατάστασης. Όλοι τους συζητούν, όλοι τους λένε… αλλά κανείς δεν μας ενημερώνει για τα όσα συμφωνούνται ή τα όσα υπογράφονται. Αυτό χαρακτηρίζεται από τους υπάρχοντες πολιτικούς ταγούς (οι οποίοι οσονούπω θα μεταμορφωθούν σε… λαγούς) ως εθνική πολιτική! Η απόκρυψη των γεγονότων και η απόκρυψη της αλήθειας συνεχίζονται και σήμερα, αλλά γίνονται στο όνομα της διάσωσης της χώρας. Για εμάς, χωρίς εμάς, αλλά σε κάθε περίπτωση οι συμφωνίες θα είναι πληρωτέες επί τη ανακοινώσει, από… εμάς!

Μήπως ήρθε ο καιρός να τους πούμε πως η λύση είναι Ελληνική και καμία άλλη;
Μήπως ήρθε ο καιρός να τους δείχνουμε την διαφορετική μας άποψη όπου τους βρίσκουμε;
Μήπως ήρθε ο καιρός να αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και αφού δεν μπορούν ή δεν θέλουν να τα βάλουν αυτοί, μήπως πρέπει –επιτέλους- να κάνουμε εμείς την αρχή;
Μήπως ήρθε ο καιρός να ξεκαθαρίζουμε με δαύτους και να αρχίσουμε να δουλεύουμε για την ανάκαμψη της πατρίδας μας;

Άντε, γιατί πολύ χρόνο χάσαμε με τους… λεγάμενους…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Η Λυσι Κων/νε περναει πρωτα απο το Γουδι και τις εκατονταδες κρεμαλες .
    Ευγε σου παντως γιατι εισαι ενα απο το λιγα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ιστολογια .
    Ξερω οτι γνωριζεις , οτι το τσουναμι που μας κτυπησε θα το καταλαβουμε οσονουπω και οτι απο τα αποκαϊδια ελθει η λυτρωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tin lysi den mas eipes pia 8a einai ......olla kala sta logia alla mexri tis praxeis exei dromooooooo .pou malon einai adiavatos ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι 300 υποτιθεται οτι για το καλο της Ελλαδας πραττουν οσα πραττουν και δυστυχως υπαρχουν πολλα προβατα που πιστευουν ειτε σε αυτους ,ειτε στους βασιλεις της διαφθορας Γερμανους-που δηθεν θα μας βαλουν σε ταξη μαζι με τον Παπαδημο- ειτε ακομη και σε επιστροφη του Βασιλια!!!!
    Ολες οι λυσεις δυστυχως "ελληνικες" βαπτιζονται!
    Δυστυχως δεν υπαρχει αντιληψη της προπαγανδας που προβαλλουν τα καθεστωτικα ΜΜΕ αλλα υπαρχουν δεκαδες διακλαδωσεις σχετικα με τον ορισμο "ελληνικης λυσης"!
    Μακαρι ο κοσμος να "οργωνε" το διαδικτυο για να μελετησει αρθρα και να πληροφορηθει περι εξωκοινοβουλευτικων πατριωτικων λυσεων!
    Ομως εαν δεν εχουμε μαθει να κρινουμε ορθολογικα και να μην κομματοποιουμαστε,τοτε θα δεχομαστε ακριβως οτι και σημερα!
    Μονο υποτελεις λυσεις!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε δύο ενδιαφέροντα άρθρα

    http://taairetika.blogspot.com/2012/01/blog-post_13.html

    http://taairetika.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]