Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η καθαίρεση των καθαρμάτων


  • Γράφει ο Μακεδών
Οι σημερινές συλλήψεις των μαφιόζων στην Θεσσαλονίκη ασφαλώς και δεν είναι το τέλος της βρώμικης μεταπολεμικής Ελλάδας. Έχουν πολύ κόπρο οι στάβλοι στην Ελλάδα, οπότε ένας Ηρακλής δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Αν θέλουμε να σωθούμε είτε με ευρώ ή με δραχμή δεν έχει καμιά σημασία το νόμισμα. Σημασία έχει η κάθαρση της βρώμας που πνίγει μέσω συγκεκριμένων καναλιών ολόκληρη την χώρα και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και πως ξεβρομίζουν. Αυτοί που πιάστηκαν είναι τα μικρά ψάρια, αυτοί που με τις πληροφορίες που έχει η ασφάλεια της ΕΛΑΣ συλλαμβάνονται με ένα περιπολικό όλοι τους. Το θέμα είναι να υπάρχει βούληση να τηρείται ο νόμος και πάνω από όλα να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το μεγάλο θέμα όμως της περιουσίας του ελληνικού λαού που εγκλωβίζεται για να ξεπουληθεί προς δόξα των μεγάλων απατεώνων, εκείνων που σε καμιά περίπτωση δε θα συλλάβει η τσιμπίδα του νόμου. Αυτοί βεβαίως έχουν ανοίξει λογαριασμούς με τον λαό και όσα τερτίπια και αν μεταχειρίζονται η καταδίκη τους είναι βεβαίως σίγουρη και τους εξαποστέλλει στα αζήτητα της ιστορίας.

Ας μαζεύονται σε συνέδρια και ας κάνουν όσες συσκέψεις θέλουν . Τα ελληνικά κόμματα με την μορφή που τα γνώρισαν οι Έλληνες μεταπολιτευτικά οι ιδεολογίες του τίποτα και της απάτης χωρίς να εξαιρείται κανείς τους, πάτησαν στο λαιμό τον λαό δημιουργώντας τις πιο παράξενες συμμαχίες . Κανείς από όλους αυτούς δεν πρόκειται να επιβιώσει πολιτικά.

Το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι τους και για αυτό δεν θέλουν εκλογές και παραμυθιάζουν τον κόσμο με ότι ανοησία τους κατέβει στο άδειο τους κεφάλι.

Φυσικά δημιουργούν παράλληλα παράνομα παραμάγαζα για να ελέγχουν και να εκβιάζουν κόσμο και κοσμάκη . Και το παραμύθι του επιτυχημένου να μπορεί να περνάει στον δυστυχή Έλληνα που πλέον άνεργος και εξουθενωμένος από αλλεπάλληλα χαράτσια και ένα ζοφερό μέλλον που προσφέρθηκε σαν τρόπος ζωής, που δεν θα μπορεί να ξεφύγει από την μιζέρια, παρά μόνον με τον τρόπο που του υποδεικνύουν. Έμποροι ψυχών, δουλέμποροι ανθρώπων, εγκληματίες με λευκά κολάρα.

Αν άμεσα δεν προχωρήσουμε σε γενική ανατροπή των προδοτών και των επίορκων, ο τελικός λογαριασμός που θα κληθεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός δεν θα φθάνουν πολλές γενιές για να ξεπληρώνουν την λεηλασία.

Αυτό το θέμα δεν θα αφήσουν οι Έλληνες να περάσει έτσι. Οι εκπλήξεις θα είναι ανάλογες.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν δεν φυγουμε απο την φιδοφωλια , το θανατηφορο δηλητηριο (ευρω), θα μας σκοτωση ΟΛΟΥΣ .
    Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει Ελλαδα να ελευθερωσουμε .
    Περιεργο ειναι που μερικοι κανουν πως δεν καταλαβαινουν και κλεινουν τα ματια στην αληθεια .
    Η ΕΕ και το ευρω , καταστρεψαν ΟΛΕΣ τις οικονομιες της Ευρωπης .
    Αν δεν κτυπησουμε την καρδια του κακου , αδικως ΟΛΑ .
    Και θα πεινασουμε και θα μας παρουν την Πατριδα μας .
    Με δραχμη , θα πεινασουμε , αλλα θα ειμαστε ελευθεροι .
    Δν ειμαι οικονομολογος , αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως ενας ξενος και μαλιστα βαρβαρος , θα οικονομιση τα του οικου μου καλυτερα απο εμενα .
    Η μηπως οι Ελληνες ειναι καθυστερημενοι και δεν μπορουν να δημιουργησουν ;
    Θελουμε να ειμαστε ανεξαρτητοι ; Η θα τους παραδωσουμε γη και υδωρ ;
    Οσο για την σαπιλα της κοινωνιας μας , ας μην ξεχναμε οτι απο την δυσι μας ηλθε και αυτη .
    Ειμαστε κρατος παντοδυναμο . Δεν εχουμε αναγκη ΚΑΝΕΝΑ . Αλλοι μας χρειαζονται.
    Η Ιστορια μας ειναι γεματη φως . Η ιστορια τους ειναι γεματη φρικη .
    Ζω εξω απο την Πατριδα 25 χρονια και γνωριζω καλα τους "πολιτισμενους" .
    Βαρβαρα εθνοι συνελληνες και βαρβαρα τα εργα τους .
    Δειτε μονο ποση βαρβαροτητα μας εφεραν απο την μερα που τους παραδωσαν τα κλειδια οι εφιαλτες .
    Εχουν σοβαρο προβλημα . Ειναι σαν τους ταφους . Απ'εξω καθαροι και μεσα ....
    Εμεις δεν ειμαστε Ευρωπαιοι , εμεις ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]