Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Reuters: Έλληνες ακόμα.. δεν είδατε τίποτα!


Η αλλαγή ηγεσίας στην ΕΚΤ σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, θα σημάνει για την Ελλάδα μία περίοδο ακόμη πιο δύσκολων διαβουλεύσεων με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η έλευση του Ντραγκι στη θέση του Ζαν Κλοντ Τρισέ που αποχωρεί από την ΕΚΤ το Νοέμβριο θα σημάνει την ίδια στιγμή και μία στροφή της ΕΚΤ εναντίον της Ελλάδας, σύμφωνα με το sofokleousin.gr.

Η 29η Νοεμβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Εurogroup στις Κάννες της Γαλλίας φαντάζει ως μια πιθανή ημερομηνία για την ανακοίνωση της πτώχευσης της Ελλάδας.

Αυτό που αναμένουν οι ευρωπαίοι ηγέτες είναι τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 17 και 18 Οκτώβρη, όπου και αναμένεται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για την ελληνική οικονομία, αλλά θα έχει γίνει γνωστό τι θα έχει προκύψει με το μεγαλύτερο “κούρεμα” των ελληνικών ομολόγων (από το 21% εικάζεται ότι θα αυξηθεί στο 35% – 36% τουλαχιστον. Η Γερμανία στο σχέδιο “Β” αναφέρει 50%), αλλά και με τη διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών.

“Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές”, αναφέρει χαρακτηριστικά και υποστηρίζει ότι η χώρα μας θα είχε ήδη οδηγηθεί σε πτώχευση εάν οι δανειστές της, πρωτίστως Γερμάνια και Γαλλία, ως κάτοχοι του μεγαλύτερου μέρους του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας, ήταν έτοιμοι για μια τέτοια εξέλιξη.

Η 29η Νοεμβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Εurogroup στις Κάννες της Γαλλίας φαντάζει ως μια πιθανή ημερομηνία για την ανακοίνωση της πτώχευσης της Ελλάδας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ" ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΧΕΔΙΟ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (κυριο Reuters )που ντε& καλα θελει να μας σωσει
    (αλλα το κρυβει πως απο τους ΙΔΙΟΥΣ θελουμε να σωθουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει ρε παιδιά, σημαίνει αυτό ότι η σφραγίδα της χρεοκοπίας είναι πιό σημαντική από την ίδια την πραγματικότητα;

    Στην πραγματικότητα, η Ελλάς έχει χρεοκοπήσει από την ημέρα που η χώρα απέτυχε να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις γιά τα λήγοντα ομόλογά της. Αν κάποιες ή κάποιοι δεν το γνωρίζουν αυτό, τούτος είναι ο ίδιος ο ορισμός της χρεοκοπίας μιάς χώρας.

    Ακόμα και εκτός πολιτικής, καταλαβαίνω το πως και το γιατί ο ελληνικός μας κόσμος δεν μπορεί πλέον ούτε να αυτο-προσδιοριστεί, σε σχέση με την ελληνική μας εθνική ταυτότητα. Αλλά να έχουμε φτάσει στο σημείο να περιμένουμε από τους ξένους ακόμα και την σφραγίδα γιά το ότι έχουμε χρεοκοπήσει, ε αυτό πιά είναι ακόμα πιό κάτω και από τον πάτο... έλεος πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη συνέχεια, «αυτοί», τους οποίους τόσο τυφλά πιστεύει και υπηρετεί η τετραρχία ΚΚΕ·ΠαΣοΚ·ΝΔ·ΛΑΟΣ, θα στείλουν τους συμβούλους τους γιά την στρατηγική ανάκαμψη του προτεκτοράτου του Ελλαδιστάν. Και τα φραπεδάκια θα δίνουν και θα παίρνουν στο πάτωμα σταυροπόδι, μιάς και ο καναπές και οι καρέκλες δεν θα υπάρχουν πλέον στο προτεκτοράτο του Ελλαδιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]