Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η γενιά του '40 έχτισε την Ελλάδα και η γενιά του Πολυτεχνείου την διέλυσε

Αυτό κατάφερε η γενιά του Πολυτεχνείου


Αυτή είναι η τραγική για όλους τους Έλληνες πραγματικότητα, όσο ακραίο κι αν θεωρήσουν τον τίτλο πολλοί από την απέναντι ιδεολογική πλευρά του ποταμού που θα τον διαβάσουν.

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η τραγική για όλους μας πραγματικότητα.

Και αποκτά αυτή η τραγικότητα ακόμη μεγαλύτερο βάθος, γιατί συμπεριλαμβάνει και τις ζωές των παιδιών όλων των Ελλήνων πολιτών. Ακόμη και των αγέννητων…

Η Ελλάδα, μετά τη χρεοκοπία των Βρυξελλών, που επίσημα πλέον πανηγύρισε ο επικίνδυνος πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου, μαζί με τον επίσης επικίνδυνο υπουργό της Πτώχευσης Ευάγγελο Βενιζέλο, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Η Ελλάδα, η οποία διασύρθηκε όσο ποτέ τους τελευταίους είκοσι μήνες από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της και την ανεύθυνη κυβέρνησή του.

Η Ελλάδα που βρίσκεται σήμερα σιδεροδέσμια του τοκογλυφικού κεφαλαίου, έφτασε μέχρις εδώ, εξαιτίας των ανεύθυνων χειρισμών όλων εκείνων των πολιτικών που ξεπήδησαν από τη λεγόμενη ‘γενιά του πολυτεχνείου’.

Τι να πει κανείς για την δραχμοφορούσα επίτροπο της χώρας μας στις Βρυξέλλες, την κυρία Μαρία Δαμανάκη, την κυρία που στα νιάτα της ξεσήκωνε τον ελληνικό λαό εναντίων του φασισμού των Συνταγματαρχών και που στο τέλος της τρίτης ηλικίας της και αφού έχει αλλάξει τρεις κομματικούς χώρους, βγάζοντας άναρθρες γεροντίστικες κραυγές περί δραχμής και άλλων τινών, τον τρομοκρατεί πίσω από τις σιδερόφραχτες πύλες του διεθνούς κεφαλαίου που εξυπηρετεί;

Τι να πει κανείς για τη συνομοταξία των πολιτικών τύπου Ανδρουλάκη, που από ίματζ μέικερ της κακιάς ώρας του Χαρίλαου Φλωράκη, έγιναν εξαπτέρυγα του ΔΝΤ;

Τι να πεις για τους Λαλιώτηδες, για Παπουτσήδες και τους λοιπούς συντρόφους, που γυάλιζαν επί δεκαετίες τις δερμάτινες πολυθρόνες των διάφορων υπουργικών θώκων από τους οποίους παρέλασαν δίχως ίχνος ντροπής;

Η διάλυση της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε από τα πράσινα σοσιαλιστικά αρπακτικά!

Η κάποτε περήφανη μεσαία τάξη, εκτελέστηκε από τους κολλητούς της Εκσυγχρονιστικής Σημιτικής Λαίλαπας στη μεγάλη ΚΛΟΠΗ του χρηματιστηρίου.

Και ολοκληρώθηκε με τον πλήρη αφανισμό της, από την επικίνδυνη άγνοια της παιδικής χαράς του Γιώργου Παπανδρέου.

Η σωτηρία της πατρίδας, πλέον βρίσκεται στα χέρια της κεντροδεξιάς.

Ανήκει στην παράταξη που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής και σήμερα ηγείται από τον πολιτικό που τον εξέλεξε η βάση της παράταξης και θα μείνει στην ιστορία ως ο πολιτικός που θα δώσει ξανά πνοή στον ελληνισμό: τον Αντώνη Σαμαρά.


Η σωτηρία της πατρίδας είναι πάνω από όλα.
Οι εκλογές είναι η μόνη λύση.

Αναστάσιος Καζαντζίδης
Μέλος Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Eσείς αγαπητέ κύριε Καζαντζίδη, τι είστε τώρα; Αμοιρος ευθυνών; Σοβαρά; Ωστε το ΠΑΣΟΚ μόνο διέλυσε τη χώρα, έτσι; Η Ν.Δ. ούτε είδε, ούτε άκουσε τίποτε τόσα χρόνια! Τι μας λέτε!
    Σα δε ντρεπόμαστε λιγάκι!
    Τόσα και άλλα τόσα χρεώνεται η παράταξή σας κύριε. Αυτό που έχω να πώ είναι οτι παραλάβατε μια παράταξη απο τον μεγάλο Γέροντα, αυτή την τεράστια προσωπικότητα που λεγόταν Κων/νος Καραμανλής και την καταντήσατε δυό φορές συνένοχη στο έγκλημα της λεηλασίας της Ελλάδας. Ο Μέγας Γέρων σας κληροδότησε ήθος, ευπρέπεια, αξιοπρέπεια, εύθύνη και σείς τα πουλήσατε όλα αυτά μπίρ παρά για να ...συναγωνιστείτε τους ...αξιαγάπητους κυρίους κυρίους συναδέλφους σας της...γενιάς του Πολυτεχνείου! Η μνήμη σας είναι τόσο κοντή μάλλον, που ξεχάσατε τα δικά σας αίσχη κατα τη διάρκεια των πέντε ετών που κυβερνήσατε - τρόπος του λέγειν ασφαλώς. Κατηγορείτε τη Δαμανάκη και αφήνετε έξω τον Αλογοσκούφη των CDS! Κατηγορείτε τον Ανδρουλάκη και αφήνετε έξω τον Μειμαράκη! Κατηγορείτε τον Παπανδρέου και αφήνετε απ έξω τον Κωστάκη! Ουαί σε σας υποκριτές και πατριδοκάπηλοι! Αν θέλατε πραγματικά να εμποδίσετε με κάθε τρόπο τη κάθοδο της χώρας, έστω και τη τελευταία στιγμή, έπρεπε ήδη να βρίσκεστε στους δρόμους και στις πλατείες και να είχατε ήδη καταγγείλει με χίλια στοιχεία τους προδότες. Εδώ έχετε - τρόπος και πάλι του λέγειν - ένα πραγματικό παλλικάρι, τον Πάνο τον Καμμένο, που είχε το θάρρος να κάνει τις δικές του έρευνες, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ και τα εμπόδια που αυτός του έβαζε, ενατνίον του ελεεινού τομαριού που κάθεται στον πρωθυπουργικό θώκο αυτή τη στιγμή και τις αποκαλύψεις του τις έμαθε ο λαός μέσω...μπλόγκς!!!
    Ουαί σε σας υποκριτές! Που αντί να τον στηρίξετε σθεναρά ως οφείλατε, στις καταγγελίες του με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, σεις τον αγνοήσατε επίτηδες, γιατί τόσο ο αρχηγός σας όσο και τα μεγαλόσχημα τσιράκια του, ειναι επίσης βουτηγμένοι στη βρώμα και τη δυσωδία του μεγάλου φαγοποτιού που μας έφερε μέχρις εδώ. Και αντί να το βουλώσετε, τολμάτε και μιλάτε κι απο πάνω! Ουαί και πάλι ουαί σε σας υποκριτές!
    Το ξέρετε οτι είστε το πρώτο κόμμα στα χρέη κύριε Καζαντζίδη; Χρωστάτε αυτή τη στγμή ως κόμμα 30 φορές την επιχορήγηση που ξεδιάντροπα χουφτώνετε απο τα ...άδεια ταμεία του κράτους! Το γνωρίζετε αυτό;
    Απο πού θα πληρωθούν αυτά τα χρεη των 120.000.000 ευρώ που χρωστάει το κόμμα σας; Απο τις εισφορές των...μελών σας; Ερωτώ κύριε! Τις επιχορηγήσεις σας τις έχετε ήδη υποθηκεύσει! Απο πού λοιπόν; Γι αυτό έχετε τέτοια πρεμούρα να (ξανα)πάρετε την όποια εξουσία; Γιατί αν δεν τη ξαναπάρετε, ίσως και να πάει κανένας απο σάς στα σίδερα;
    Ξέρετε τι ακούγεται στη πιάτσα κύριε πως σας λένε;
    Οτι πάτε για ...κανόνι! Κι εσείς κι οι άλλοι συντροφοί σας, αυτοί που σήμερα...κατακεραυνώνετε, τρομάρα σας.
    Σα δε ντρέπεστε, ελεεινά σκουλήκια, αιματορουφήχτρες του κοσμάκη! Τα χρέη σας μωρέ, και των δυονώνε, που χρωστάτε στην κακόμοιρη την ΑΓΡΟΤΙΚΗ, αγγίζουν το ιλλιγγιώδες νούμερο των 210 εκατομμυρίων ρε άτιμοι και επίορκοι προστάτες του λαού! Στερείτε τα λεφτά αυτά απο τον αγρότη μωρέ, που γι αυτόνε ιδρύθηκε η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, απο τον Μεγάλο Ελευθέριο Βενιζέλο, το 1929, ως "αυτόνομος τραπεζικός οργανισμός κοινωφελούς χαρακτήρος" για να ασκεί αποκλειστικά την αγροτική πίστη στην Ελλάδα! Και σείς τομάρια και απάτριδες, τη κάνατε μαγαζάκι δικό σας, για να σκορπατε το βιός του Αγρότη σε κομματικές σπατάλες, ταξιδια, χλιδή και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς! Ποιός θα τα πληρώσει μωρέ 200 εκατομμύρια; Ε; Γιατί δε κοτήσατε να πάτε σε κανέναν Λάτση (ΕuroBank) ή σε κανέναν Ροκφέλλερ (American Express) για να τα πάρετε; Μπας και γιατί δε σας τα δίναν; Και βρήκατε τα κορόιδα, εμάς, για να μας ξεζουμίσετε ό,τι μας απόμεινε;
    Αιντε στον αγύριστο ελεεινοί! Τολμάτε και μιλάτε, ανίκανα τροκτικά! Αφήστε μας ήσυχους να ανασάνουμε λίγο καθαρό αέρα! Χρόνια ολόκληρα μωρέ μας βουτάτε στο δικό σας βόθρο και τα πνεμόνια μας έχουν μαυρίσει απ τη σαπίλα!
    Αιντε ξεκουμπιστείτε απ το τόπο μας! Στα τσακίδια!
    Στον αγύριστο! Ελεεινοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η σωτηρία της πατρίδας, πλέον βρίσκεται στα χέρια της κεντροδεξιάς."

    Κ.Καζαντζιδη,
    σημερα δεν υπαρχουν αριστερα,δεξια,κεντρο,κτλ!!
    Σημερα ή εισαι υπερ ή κατα της παγκοσμιοποιησης!!
    Και δυστυχως,και οι 300, εχουν αποδειξει εμπρακτως οτι ειναι υπερ!!!!!
    Ξεχνατε πολυ ευκολα τα "κατορθωματα",Μητσοτακη και Κωστα Καραμανλη που εχουν και αυτοι ευθυνες για την καταντια της χωρας!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]