Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα κινδυνεύει από δεύτερη άλωση κι εσείς θα το επιτρέψετε;

  • Ανοιχτή επιστολή του ποιητή
    Δημήτρη Ιατρόπουλου,
    στους Έλληνες τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές κι αρχοντοδεσπότες
«Κυρίες και Κύριοι, αδελφοί Συνέλληνες. Τώρα που πέσανε πια όλες οι μάσκες, τώρα που η χώρα αυτή, για άλλους Πατρίδα, για άλλους χώρος επιχειρήσεων και για άλλους κερδοσκοπικός παράδεισος, κινδυνεύει όχι πλέον να πτωχεύσει αλλά να σβηστεί απ τον παγκόσμιο χάρτη κυριολεκτικά, σε ελάχιστα μονάχα χρόνια, τώρα λοιπόν που οι κατεργάρηδες μέσα κι έξω απ τον τόπο, είναι τόσοι πολλοί ώστε να μην υπάρχουν πάγκοι για να καθίσουν, ας κοιταχτούμε στα μάτια, στα ίσα, κι ας κουβεντιάσουμε σταράτα και κάθετα.
Γνωριζόμαστε όλοι σ’ αυτό τον τόπο. Εννοώ κι εσάς τους 10.000 –δεν είσαστε περισσότεροι- κι εμάς που παροικούμε την Ιερουσαλήμ της Ενημέρωσης ως ένοικοι του Δημόσιου Βήματος αυτής εδώ της τραυματισμένης Δημοκρατίας.
Δεν ωφελεί κανέναν μας πια, η Οπισθοδακτυλοκρυψία, το Συναξάρισμα, η Επαγγελματική Υποκρισία και το Αλληλοπαραμύθιασμα. Η Ελλάδα έγινε Μπατεσκυλαλεσταρία. Απευθύνομαι σ’ εσάς, -με ξέρετε όλοι, περνάτε καλά μαζί μου όταν «τα χώνω» από τηλεοράσεως, έχετε διασκεδάσει με τα τραγούδια μου, κοντά μισόν αιώνα τώρα, και σε κάποιες εξαιρέσεις σας μάλιστα, έχετε επικοινωνήσει και με τον καθαρό ποιητικό μου λόγο, κλπ.
Απευθύνομαι σ εσάς, διότι εσείς κυβερνάτε εδώ και πολλά χρόνια τον τόπο. Αγοράζετε και εξαγοράζετε επίορκους, ανίκανους και φτωχομπινέδες πολιτικούς, -οι εξαιρέσεις, πασίγνωστες και φωτεινές δεν αρκούν να τουμπάρουν τη ζυγαριά- φτιάχνετε νόμους και καθιερώνετε διατάξεις σύμφωνα με τα κλειστά δικά σας συμφέροντα, γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια το λαό αυτής της χώρας. Τον οποίο συχνά πυκνά φωνάζετε να σκύψει κι άλλο και να βγάλει απ τη μύγα το ξύγκι να το καταθέσει στις ατέλειωτες τεράστιες δεξαμενές χρημάτων που είτε κληρονομικά, είτε με τη δικιά σας μαεστρία και ικανότητα, έχετε αποθηκεύσει για πολλές-πολλές γενιές των οικογενειών σας.
Απευθύνομαι σ’ εσάς γιατί δεν είσαστε όλοι παλιοτόμαρα, η συντριπτική σας πλειοψηφία έχει σπουδάσει, συνήθως στο εξωτερικό, έχετε λάβει και ελληνική παιδεία, ξέρετε γλώσσες αλλά μιλάτε και την ελληνική πολύ καλά.
Έχετε διαβάσει ιστορία και μετέχετε των παραδόσεων στο βαθμό που οι τελετές τους σας εξασφαλίζουν ένα μίνιμουμ ψυχικής ευφορίας.
Πολλοί από σας είσαστε και αληθινά φιλοπάτριδες. Και βοηθάτε μακριά από τη δημοσιότητα με συγκεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.
Κανείς δεν δικαιούται να σας βάλει σ' ένα καζάνι όλους μαζί, έτσι απλουστευτικά και αφελώς.
Απευθύνομαι λοιπόν σ εσάς, γιατί ετούτες τις μέρες η Ιστορία μας η Ελληνική, μας χτυπάει τα τζάμια των παραθύρων, έρχεται τη νύχτα στον ύπνο μας, κυκλοφορεί αμεταμφίεστη πλέον στους δρόμους μας, τη βλέπετε βουρκωμένη να κρεμιέται σαν την πρώτη τυχούσα πουτάνα στα περίπτερα...
Κατ αρχήν, εσείς οι τραπεζίτες μας. Όπως η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδας ομολογεί, το ενεργητικό σας είναι 580 δισεκατομμύρια Ευρώ. Τα τελευταία χρόνια μονάχα, κερδίσατε 350 δις!
Κι εσείς οι επιχειρηματίες μας. Τα «Νέα» γράφανε το Μάη του 09, αυτό που αποκαλύπτει το παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, ότι έχετε 10.000 οφ- σορ εταιρίες δικές σας και κάνετε κάθε χρόνο τζίρο, 500 δις!
6.000 από σας χρωστάτε 15 δις ευρώ στο κράτος! Αλλά τα ρέπος σας, γίνανε τα τελευταία χρόνια 277 δις ευρώ! Και οι προθεσμιακές σας καταθέσεις στις τράπεζες είναι άλλα 136 δις!
Και το επίσημο Ενεργητικό των επιχειρήσεών σας, (τα λέει η ICAP αυτά) έχει φτάσει στα 700 δις!
Την ίδια ώρα αυτή η κυβέρνηση, έχει κιόλας ανακοινώσει τη χρηματοδότησή σας με 10 δις ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ, με άλλα 7,2 δις ευρώ μέσω του Επενδυτικού Νόμου, με άλλα 6 δις μέσω των «Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα», ενώ άλλα 4 δις ευρώ σας τα χαρίζει για τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών που οφείλετε!
Τι άλλο θέλετε πια; ΄Ελεος!
Εσείς οι εφοπλιστές μας, πάλι, το έλλειμμα των 30 δις ευρώ για το οποίο πάμε να βουλιάξουμε έναν ολόκληρο λαό στη μιζέρια, ισοδυναμεί, («Καθημερινή» (8/9/2009)), με μια και μόνο παραγγελία σας για τη ναυπήγηση των νέων 777 ποντοπόρων πλοίων σας εντός του 2009!
Όσο για σας αρχοντοδεσπότες, με την αμύθητη περιουσία που δεν μπορεί να μετρηθεί καν, τι να πει κανείς, οι αριθμοί χλομιάζουν! Δισεκατομμύρια ευρώ, τεράστια φιλέτα της χώρας, χιλιάδες ακίνητα, κτήρια, μέγαρα, καταθέσεις, μετοχές, ΜΚΟ μαϊμούδες, λιβάδια, κοπάδια...
Λοιπόν; Τι θα κάνουμε Κύριοι; Βλέπετε ένα λαό στη συντριπτική του πλειοψηφία ολιγογράμματο, μαστουρωμένο απ τον μπανιστηρτζίδικο λαϊκισμό, και πανικόβλητο. Έχετε κι εσείς, -ξέρετε ποιοι- ευθύνη γι αυτή την κατάντια.
Βλέπετε αναρίθμητους προβοκάτορες να καταστρέφουν τα πάντα, να καίνε τη χώρα βάσει σχεδίου, να βομβαρδίζουν την όποια εναπομείνασα εθνική φυσιογνωμία, να διαλύουν τον κοινωνικό ιστό.
Βλέπετε μια νεολαία ζαλισμένη, και με το δίκιο της. Βλέπετε την ξευτίλα, την υποτέλεια, την υποταγή, η Ελλάδα κινδυνεύει για πρώτη φορά μετά από την ΄Αλωση της Πόλης με μια καινούργια Άλωση.
Θα το επιτρέψετε; Τι σόι αίμα κυλάει στις φλέβες σας; Πόσο νομίζετε ότι θα ζήσετε; Μια μπριζόλα χωράει η κοιλιά σας κι αυτή μετά από άδεια του γιατρού. Για τους απογόνους σας φροντίσατε δεν κινδυνεύουν για πολλές γενιές, τα είπαμε.
Δεν υπάρχει ανάμεσα σας ένας Έλληνας μωρέ, μια αληθινή Ελληνίδα, να βουρκώσει επιτέλους, γαμώ τα λεφτά σας, γαμώ; Η πατρίδα κυλιέται σαν τσούλα στα πεζοδρόμια, οι κωλοσύμμαχοι βγάζουνε όλα τους τα κόμπλεξ, οι ανθέλληνες περιμένουν σαν κοράκια να μοιράσουν τις σάρκες μας, κι εσείς μετράτε τι ακόμα θα κερδίστε απ’ αυτό το σαρακοφαγωμένο «νεοελληνικό» κρανίο, που πάνε να του αφαιρέσουν εντελώς τη φαιά ουσία απ την κρανιακή κάψα;
Τα παιδιά μας μισογραμματιζούμενα, οι γέροι μας πανικόβλητοι, οι ψυχές μας πεταγμένες στα πεζοδρόμια, τα όνειρά μας σκέτοι εφιάλτες, ηγέτες δεν έχουμε, πολιτικούς δεν έχουμε, πνευματικούς ανθρώπους δεν έχουμε, μαλάκες οι περισσότεροι, τελεία ο τόπος και πάμε για την παύλα.
ΥΣΤΕΡΟΛΟΓΙΟΝ:
Ε, όχι λοιπόν, όχι! Εσείς κυβερνάτε! Κάντε κάτι. Τη σκόνη μονάχα να δώσετε, σώθηκε η πατρίδα. ΄Εχετε και τον τρόπο και τη δύναμη. Κρατείστε την Ελλάδα, γιατί φεύγει! Και δεν το θέλετε ούτε εσείς, που διαβάζετε την ιστορία, να σας σκατοψυχάνε οι μεταγενέστεροι! Δώσετε στην Ελλάδα τη σκόνη από τα αμύθητα πλούτη σας, για να μην διαλυθεί η σκόνη της μνήμης σας κάποτε, στους πέντε ανέμους. Κάντε αυτό που πρέπει. Τώρα. Εσείς, και αμέσως!

Το παρόν ιστολόγιο καλωσορίζει στον αγώνα τον καλό, τον τίμιο τον γνωστό συγγραφέα και ποιητή Δημήτρη Ιατρόπουλο που έρχεται από το δικό μας μετερίζι, το ηλετρονικό, να μπει μπροστά και να φωνάξει μαζί μας για τα δίκια και τα άδικα που έρχονται και που μας ζώνουν.
Μεγάλη η τιμή και η χαρά μας να περπατήσουμε μαζί Δημήτρη και να σηκώσουμε την μικρή μας γροθιά απέναντι σε αυτούς που μας θέλουν άβουλους υπηρέτες τους. Ούτε άβουλοι μα ούτε και υπηρέτες είμαστε ή πρόκειται να γίνουμε, επειδή οι πρότερες φωνές και οι αγώνες άλλων δεν μας αφήνουν.
Καλώς ήρθες Δημήτρη Ιατρόπουλε... και διάλεξες την καίρια στιγμή που ούτε ένας δεν περισσεύει, ούτε ένας δεν πρέπει να μείνει θεατής... Σαν το νερό με το αλεύρι, θα κάνουμε το ζυμάρι, που θα χτυπηθεί πολύ, αλλά θα δώσει τροφή και δύναμη...




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. Στον πολιτικο παχυδερμισμο δεν υπαρχουν ορια!!
    Εχουν βαλει σκοπο να τα'κονομησουν χοντρα και μαλιστα και απο τις πλουτοπαραγωγικες πηγες της χωρας!!
    Και οχι μονο αυτο,αλλα θα τους πουμε και ευχαριστω απο πανω!!!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ που γράφεις ΚΑΛΑ αυτά που όλοι μας
    σκεφτόμαστε μπερδεμένα.
    τελικά αυτός ο τόπος χρειάζεται περισσότερους ποιητές.

    Τάσος Βουλτσίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο τόπος είχε ανάγκη πάντα τους ευεργέτες. Το ερώτημα είναι υπάρχουν σήμερα; Ή τους έχει καταπιεί όλους .......

    Κώστας Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαδώστε όσα γνωρίζετε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν! Μόνο έτσι θα υπάρξει κοινωνική αφύπνιση στα αδέλφια μας! Απο περιοχή σε περιοχή, απο πόλη σε πόλη και απο χωριό σε χωριό! ΕΜΠΡΟΣ! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μη συγκινηθούν οι αλιγάτορες.....

    Σ:ο((((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. bravo iatropoule........omos alloi apofasizoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ, αφού πω ένα μεγάλο μπράβο στον Δημήτρη Ιατρόπουλο για τον μεστό αληθινό λόγο του και την μαχητική του διάθεση (που μακάρι να την είχαν όλοι) έρχομαι να επαναλάβω δυό επίσης μεστές κουβέντες του Γιώργου Ζαμπέτα :

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ..ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ..!

    Και πάλι εύγε κ. Ιατρόπουλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημητρη καλα τα λες καλα τα λεω καλα τα λενε ιδια αισθηματα η παραπλησια και μετα? αντε καληνυχτα μαργαρω.
    Κατ αρχας δημητρη η ιστορια μας δεν κρεμιεται στα περιπτερα αλλη κρεμιεται και τρεχουν οι ανθρωποι και κανουν καταθεσεις ,τον οβολο τους δινουν.
    Τωρα τι κανουμε δημητρη?
    που ειναι τα λεφτα? που πηγαιναν τα λεφτα τοσα χρονια και πως διοχετευοντουσαν και σε ποιες κατευθυνσεις?
    Μονο αν ξεκινησει εκστρατεια και μπουνε μπροστα ανθρωποι καθαροι γνωστοι πλαισιωθουνε απο ειδικους στα νομικα και οικονομικα θεματα να ψαξουν εδω και 15 χρονια που πηγαιναν και πως τα λεφτα,σκανδαλα,μιζες,αναθεσεις, κατω απ το τραπεζι ιστοριες για αγριους, να υποβαλονται μηνυσεις απο προσωπα που κατεχουν την νομικη-οικονομικη επιστημη. Ενα νεο ΕΑΜ ρε παιδι μου ανεξαρτητο κινημα ,μακρυα απο καμαριλες κοματικες να ταρακουνησει την ελλαδα και ιδιως να βουτηξει τους μιζαδορους ,λες να μην μπορει να γινει κατι τετοιο?
    ολη η ελλαδα βοα που ειναι τα λεφτα που πηγαν και βαρεσαμε πτωχευσι?
    να πιασουμε απ τον κ.καραμανλη και το οικονομικο του επιτελειο, να παμε σημιτη και οικονομικο επιτελειο του να μας πουν πως και γιατι φτωχυνε η χωρα και που πηγαν τα λεφτα?

    Τι λες δημητρακη ?

    γιωργος πτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Edo fenetai to psyxologiko allaloum sto opoio exoun perielthei meta ta teleftaia gegonota, osoi systimatika kofevoun (h' paristanoun oti kofevoun), stis -tried and tested- didaxes tou kommounismou! Allios pos na eksigiseis oti anthropoi pou ypotithetai oti tha eprepe na eixan kapia empeiria apo to politiko-oikonomiko gignesthai, antidroun san tis mores parthenes tis gnostis paravolis?

    Oxi Ke. Iatropoule, ta afentika den tha se voithisoun, oute esena, oute emena oute kanenan. Einai stin fysi tous "na listevoun kai na metanastevoun" prokeimenou na listepsoun kai apo allou. Einai opos akrivos symvainei kai me tis akrides... Tha zitages pote apo ena kopadi akrides na antilyfthoun tis prakseis tous kai na diksoun metameleia?

    To Kefalaio einai louben. Den exei patrida! Ti na fane ta klemena edo. Ti na ta fane allou... Pantou lefta (tous) einai! Xoria diladi pou an ta fane ta fraga tous allou, tha exoun megaliteri agorastiki isxyh apo oti edo.

    Oxi Ke. Iatropoule mou, den tha ta epistrepsoun! Oute kan tin skoni pou zitas... Anti gi afto tha synexisoun na xrisimopoioun ta MME gia na sou lene gia ton "kako" germaniko lao pou "den se anexete allo", gia tous metanastes pou olo kai perissotero "listevoun to fai sou", gia ta dimosioypallilika retire k.l.p. Kai oso esy tha asxolise me ta psila k tin forologisi tous, prokeimenou h xora na einai se thesi na KSANA-danistei gia na KSANA-paragei megalytero xreos, aftoi tha metaferoun tis bussiness tous sta Valkania me tous xamiloterous misthous... "Diairei kai Vasileve"

    Einai dropi na exeis ftasei 60 xronon ke Iatropoule, kai na grafeis pragmata pou mono enas 10xronos tha grafe logo athootitas tis hlikias.

    Theo K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήτσο,

    Βγάζεις την σκέψη και το συναίσθημα του απλού και του απλά... σπουδαίου Έλληνα. Το θέμα όμως είναι, ότι ούτε συναίσθημα, ούτε πίστη, ούτε πατρίδα, ούτε Θεό έχουν....αυτοί που τα έχουν...

    Έρρωσθε,
    Seeker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα φτασουμε να αναπολουμε ενα δικτατορα ή ενα απλως πατριοτη να βγαλει τη χωρα απο το τελμα.Δεν υπαρχουν τετοιοι πια στη χωρα μας.Θα ξεπουληθουμε ολοι σαν κρατος και σαν λαος για να κονομησουν καποιοι παλι αρκετα.Το μεγαλυτερο μεριδιο ευθηνης κατα την γνωμη μου την εχουν οι δημοσιογραφοι και τα καναλια.αυτοι κινουν τα νηματα και κατευθηνουν την οποια οργη του λαου.
    ΝικοςΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ... ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΑΠΑΤΗΣ... ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΒΙΛΕΣ ΚΛΠ... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ;
    Η "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ.. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΧ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.. ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΉΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΑΝΑΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΙ " WE NEED A CLOBAL GOVERMENT AND WE NEED IT NOW" KΛΠ

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ.. ΠΑΝΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.. ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]