Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έλληνας γεννιέσαι, ρουφιάνος γίνεσαι...

  • Το ζήτημα της καταργήσεως των παρελάσεων ήταν εδώ και χρόνια στην νεοταξική ατζέντα που υιοθετούν το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και σύσσωμη η αριστερά με ελάχιστες εξαιρέσεις
Ο θεσμός διεμβολίστηκε προ δεκαετίας περίπου, με τα γεγονότα της Νέας Μηχανιώνας, όταν οι καθηγητές του τοπικού λυκείου, παραβαίνοντας τον σχετικό κανονισμό, τοποθέτησαν έναν Αλβανό μαθητή σημαιοφόρο του αγήματος του σχολείου, που θα συμμετείχε στην παρέλαση.
Αυτό επιβραβεύθηκε με το άθλιο υπουργικό διάταγμα του τότε ΥΠΕΠΘ, Πέτρου Ευθυμίου.
Έκτοτε, η παρουσία αλλοδαπών ενθαρρύνθηκε αδιαμαρτύρητα με την αμέριστη συνδρομή του αριστερού καθηγητικού κατεστημένου και ο θεσμός σε σχολικό επίπεδο άρχισε να απαξιώνεται, με τους Έλληνες μαθητές να αρνούνται συχνά να συμμετάσχουν σε αγήματα που περιελάμβαναν αλλοδαπούς.
Έπειτα, άρχισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και από κοντά το ΠΑΣΟΚ να ζητούν την κατάργηση του θεσμού, μιλώντας για ...μιλιταρισμό.
Χιλιάδες κείμενα γράφτηκαν για την σημασία του θεσμού των μαθητικών και στρατιωτικών παρελάσεων, ενώ και η κοινωνία - λίγο αργά βέβαια - άρχισε να ξυπνά. Πρόσφατα δε, άρχισε να επιζητά τον πατριωτισμό στην παιδεία και έπαψε να "καλοβλέπει" τόσο την παρουσία των μεταναστών όσο και την εθνόφοβη προπαγάνδα.
Κακά τα ψέμματα, ο πατριωτισμός των Ελλήνων εν έτει 2010 διεγείρεται, ξυπνά από την λήθη και αναζητά την εκτόνωσή του.
Σ' αυτή την κρίσιμη στιγμή, το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να καταφέρει ένα ακόμη γερό πλήγμα, υποβαθμίζοντας και ευτελίζοντας εν τέλει τον θεσμό των στρατιωτικών παρελάσεων.
Με το εύκολο πρόσχημα της οικονομίας, αυτοί που τσέπωσαν χιλιάδες προϋπολογισμούς παρελάσεων με τις μίζες και τις απάτες τους, αποφάσισαν να καταργήσουν την παρουσία μηχανοκίνητων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων στις στρατιωτικές παρελάσεις.
Βιώσαμε λοιπόν, προχθές, μία απερίγραπτη κατάσταση, που δεν μπορεί παρά να ανοίγει τον δρόμο προς την ολοκληρωτική κατάργηση του θεσμού.
Ο κόσμος που πήγε να καμαρώσει τα στρατευμένα νιάτα και τους φύλακες του έθνους ήταν λιγότερος από ποτέ. Ένα απέραντο πέπλο κατάθλιψης είχε απλωθεί στα πεζοδρόμια της Πανεπιστημίου και οι σημαίες χάνονταν μεταξύ άπνοιας, κούρασης και απελπισίας, με το γαλανόλευκο να φαντάζει μόνο στα μπουλούκια των Πακιστανών που είχαν ξαμοληθεί για να πουλήσουν σημαιάκια για ένα ευρώ.
Το κλίμα εθνικής μαστούρας ήρθαν να ανατρέψουν οι βροντερές φωνές των στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων, που ξύπνησαν τον κόσμο από την ραστώνη του κάνοντάς τον να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα, θυμίζοντας το γιατί πρέπει να γίνονται οι παρελάσεις.
Κάποιοι βέβαια ενοχλήθηκαν. Ενοχλήθηκαν πάρα πολύ.
Βρίσκονταν άλλωστε εκεί με την ελπίδα και μόνο να ενοχληθούν και να μπορέσουν την επομένη να χύσουν τους τόνους του ρουφιάνικου δηλητήριου που κρύβουν μέσα τους στις φυλλάδες και στα ιστολόγιά τους.
Οι παρελάσεις όμως δεν γίνονται γι' αυτούς ούτε για τους μετανάστες. Γίνονται από Έλληνες για Έλληνες και αυτοί περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλον έχουν και με τον νόμο το δικαίωμα να κλείσουν δυο φορές το χρόνο τα κέντρα των ελληνικών πόλεων και να βροντοφωνάξουν.
Να βροντοφωνάξουν αυτό που το ίδιο το δίκαιο των Ελλήνων μέχρι προχθές έλεγε: "Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι".
Να βροντοφωνάξουν ότι οι 300 του Λεωνίδα υπάρχουν ακόμη ανάμεσά μας και ότι αυτοί που έφτασαν να πετούν ανενόχλητοι μέχρι το Σούνιο, αυτοί που θέλουν πίσω την ..."Τσαμουριά" κι εκείνη που αποκαλούν την Φλώρινα ..."Λερίν", έχουν ακόμη κάτι πολύ σοβαρό να φοβούνται: την ελληνική ψυχή!
Και φυσικά, επειδή αυτή η ψυχή είναι που πρέπει να εξοντωθεί, ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., υπακούοντας στα προστάγματα της Νέας Τάξεως διά των φερεφώνων της, έσπευσε και με συνοπτικές διαδικασίες έθεσε σε διαθεσιμότητα τον διοικητή της διμοιρίας που φώναζε τα συνθήματα που ξεσήκωσαν τον κόσμο.
Άξιος ο μισθός του κυρίου Μικέ!
"Κύριοι και κυρίες" της ..."Ελευθεροτυπίας", πήγατε στην παρέλαση μόνο για να ρουφιανέψετε.
Η μόνη άλλωστε παρέλαση που σας αρέσει γίνεται καλοκαιράκι, για να μπορούν οι γλουτοί να γυαλίζουν ακάλυπτοι μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Πετύχατε τον σκοπό σας, μπράβο.
Τους κάψατε τους ΟΥΚάδες.
Αν επρόκειτο βέβαια για τίποτε χασισοπότες φαντάρους, τίποτε λιποτάκτες ή Ιεχωβάδες ή... "αντιρρησίες" θα ζητούσατε να παρασημοφορηθούν ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα το κάνατε... γαργάρα.
Τις γαργάρες άλλωστε η νέα σας διεύθυνση τις ξέρει καλά...
Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

16 σχόλια :

  1. μαυρες μερες θα ζησουμε κ θα γραφτουν στην ιστορια.. μαζι με τα γεγονοτα θα γραφουν κ τα ονοματα των ανθελληνων!Ο ελληνικος λαος δεν θα ξεχασει ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΥΠΙΑΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ,ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.ΟΜΩΣ ΟΙ Κ ΤΩΝ ΟΥΚ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ΄'ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αυτό επιβραβεύθηκε με το άθλιο υπουργικό διάταγμα του τότε ΥΠΕΠΘ, Πέτρου Ευθυμίου."

    Nα συμπληρώσω: του Πέτρου Εθυμίου, γνωστού σαηεντολόγου, δηκηγόρου υπεράσπισης του ΚΕΦΕ (ελληνικού παραρτήματος της ολοκληρωτικής οργάνωσης Εκκλησία της Σαηεντολογίας'.

    Πολλά άλλα δημόσια πρόσωπα βρίσκονται στα πλοκάμια αυτής της οργάνωσης σε καίριες θέσεις. Με ψάξιμο στο διαδίκτυο μπορούν να φανερωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί άραγε πάντοτε οι της 'ελευθεριοτυπίας'?
    Και οι καημένοι ελλείψει πόρων και εξοπλισμού, κατάφεραν να παρουσιάσουν μονάχα ένα ευτελέστατο βιντεάκι, που μόλις να ξεχωρίζεις περί τίνος πρόκειται. Και πάνω σαυτό να στηρίξουν όλη την νεοταξίτικη αντεθνική προπαγάνδα! Με υποστηρικτή της γνησιότητάς του ακόμη και τον Καρατζαφέρη.

    Τί χαρούμενος αχταρμάς για να μας πείσουνε ότι είμαστε ελέφαντες!

    Φυσικά και όποιος διαβάζει 'ελευθεριοτυπία' και ασχολείται μαζί της είναι σαν να δηλώνει φυτό.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να πουν τέτοια συνθήματα τα παλικάρια του ΟΥΚ! Όπως είπε και ο φίλος απο πάνω ας έλεγαν "Μακεδονία Ξακουστή" ή κάτι αλλο παρεμφερές που να εξυμνεί την Ελλάδα αλλά να μην υποβιβάζει άλλους λαούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε έφηβε,
    και το 'Μακεδονία ξακουστή' αν το παραλάβει κάποιος από τους διακεκριμένους αντιρατσιστές, πάλι ρατσιστικό θα το βγάλει, αφού ακολουθεί το 'του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους βάρβαρους και ελεύθερη είσαι τώρα'
    Προσβάλλει και υποβιβάζει πολλούς γείτονές μας..

    Μην την ψάχνεις, η νέα τάξη δεν πιάνεται από πουθενά. Μόνο αν ξεσηκωθεί ο λαός και τους πάρει με τις πέτρες ίσως κάτι αρχίσει να γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΜΙΘΕΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΕΧΟΜΑΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ.ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ 1821 ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.1940 ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΙΜΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΛΕΝΗ.ΤΕΛΟΣ ΤΟ 2003 ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα περί Ελευθεροτυπίας λίγο πολύ γνωστά σε όσους μπορούν να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές. Ωστόσο θα συμφωνήσω και γω με τον Έφηβο. Αυτά τα συνθήματα καλά είναι για ''εσωτερική κατανάλωση'' και είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχουν και τραγουδώνται. Αλλά λεγόμενα στην παρέλαση κάνουν μεγάλη ζημιά και απλά δίνουν τροφή και επιχειρήματα σε όλους τους ανθέλληνες και λοιπούς του είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aς αφήσουμε επιτέλους έξω το αν καλώς ή κακώς εκφωνήθηκαν τα συνθήματα, αφού αυτό δεν σηκώνει συζήτηση.
    Ας κοιτάξουμε αν όντως εκφωνήθηκαν και τίνος τελικά προβοκάτσια είναι η όλη φασαρία σχετικά με αυτά τα συνθήματα. Και πού οδηγεί η ιστορία. Αυτό είναι το ζητούμενο. Ποιών δηλαδή τους σκοπούς εξυπηρετεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουμε τρελαθεί τελείως στη χώρα μας .
    Από την μία δεν θέλουμε τους Αλβανούς , και από την άλλη ζούνε στην Ελλάδα 1.500.000 από την γειτονική χώρα.
    Ζουν και εργάζονται εδώ και εάν τους ρωτήσεις και σου έχουν εμπιστοσύνη,θα σου πουν ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ρατσιστές.
    Μεταξύ τους μπορεί να μας χαρακτηρίζουν και χειρότερα από ότι οι λιμενοφύλακες.
    Ας κοιτάξουν οι λιμενικοί να κάνουν σωστά την δουλειά τους και να μή παιρνούν τόνοι τα ναρκοτικά απο τα τελωνία ώς πατάτες.
    Να κρατήσουν τις όποιες απόψεις τους χωρίς στολή,διότι όταν φοράς την στολή δεν εκπροσωπεί τον εαυτό σου ,αλλά την υπηρεσία σου, δηλαδή το επίσημο κράτος.
    Ακόμη και τα προσκοπάκια έχουν περισσότερη σοβαρότητα,και συναίσθηση τις στολής τους.
    Από την άλλη για πότε προλάβανε και στήσανε διαδηλώσεις στην Αλβανία για το συγκεκριμένο σύνθημα τον Λιμενικών με αφήνει άφωνο,μα τέτοια αντίδραση σχεδόν σε πραγματικό χρόνο!!!!!!
    Πάντως αυτό που πρέπει απερίφραστα να καταδικάσουμε δεν είναι όλο το σύνθημα αλλά τη λέξη (Γουρούνια), είναι έξω από κάθε λογική εξήγηση, αυτός που έδινε το ρυθμό είναι προβοκάτορας με βούλα αφού σίγουρα ήξερε ότι θα πολιτικοποιηθεί το γεγονός αμέσως.
    Είναι πουλητάρι καραμπινάτο , και εντολοδόχος γι αυτό τον καλύπτει ο μεγάλος μας πράκτορας που είναι και αρχηγός πολιτικού κόμματος.
    Τα δε κατώτερα στελέχη έχουν ευθύνη απέναντι σε όλους εμάς που υπηρετήσαμε στις ειδικές δυνάμεις ως έφεδροι να βγάλουν γρήγορα την αλήθεια στη φόρα.
    Πιστεύω λοιπόν ότι ήταν σίγουρα προβοκάτσια,και μάλιστα χαμηλού προφίλ με μέγιστη ανταπόδοση.
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς τον ανωνυμο 27/3 11'16 μμ,

    ισχυριζεσαι οτι
    "Από την μία δεν θέλουμε τους Αλβανούς , και από την άλλη ζούνε στην Ελλάδα 1.500.000 από την γειτονική χώρα."

    -Απο το 1,5 εκατ ποσοι ειναι νομιμοι ή παρανομοι μεταναστες?
    -Ποιος επελεξε να ερθουν τοσοι πολλοι Αλβανοι?
    -Απο ποια πηγη γνωριζεις οτι μιλαμε για 1,5 εκατ?

    ισχυριζεσαι οτι
    "Ζουν και εργάζονται εδώ και εάν τους ρωτήσεις και σου έχουν εμπιστοσύνη,θα σου πουν ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ρατσιστές"

    -Πως εργαζονται εδω?
    Μεσω εμποριου ναρκωτικων,μεσω κλοπων και δολοφονιων,μεσω λαθρεμποριου οπλων???
    Μηπως μεσω του UCK??
    -Γιατι δουλευουν στην Ελλαδα αφου οι Ελληνες ειναι ρατσιστες?
    Γιατι δεν γυριζουν πισω στην πατριδα τους??

    ισχυριζεσαι οτι
    "Ας κοιτάξουν οι λιμενικοί να κάνουν σωστά την δουλειά τους και να μή παιρνούν τόνοι τα ναρκοτικά απο τα τελωνία ώς πατάτες."

    -Εχεις την εντυπωση οτι αν λιμενικοι κυκλοφορουν ναρκωτικα δεν θα συλληφθουν??
    Και ας δεχθουμε οτι καποιοι ειναι διεφθαρμενοι!
    -Με ποιο δικαιωμα θα ισοπεδωσεις ολοκληρο σωμα και θα τους βαλεις ολους στο ιδιο τσουβαλι??

    ισχυριζεσαι οτι
    "Να κρατήσουν τις όποιες απόψεις τους χωρίς στολή,διότι όταν φοράς την στολή δεν εκπροσωπεί τον εαυτό σου ,αλλά την υπηρεσία σου, δηλαδή το επίσημο κράτος"

    -Με την λογικη αυτη ο Καραϊσκακης οταν εβριζε τους Τουρκους και εκπροσωπουσε τον Επαναστατικο Αγωνα,θα επρεπε να κρατα τις αποψεις του για τον εαυτο του???
    Ο Κοσμας ο Αιτωλος επρεπε να βγαλει τα ρασσα του για να βαλει στο στομα του τους Εβραιους??

    Μηπως ομως θα επρεπε να μην ξεχνας τι γινεται αυτη τη στιγμη στην Β.Ηπειρο???
    Μηπως δεν πρεπει να ξεχνας τις ανιστορητες διεκδικησεις των Τσαμηδων???
    Μηπως δεν πρεπει να ξεχνας την (σκοπιμη)αναβολη συμφωνιας απο τους Αλβανους σχετικα με την ΑΟΖ του Ιονιου Πελαγους??
    Μηπως δεν πρεπει να ξεχνας οτι ο Μπερισα μας χαρακτηρισε ως "χωρα -τρομοκρατη" την δεκαετια του '90??
    Μηπως δεν πρεπει να ξεχνας οτι Τουρκοι και Αλβανοι συνεργαζονται αψογα σε στρατιωτικο επιπεδο,αφου οι Τουρκοι εχουν στρατιωτικες βασεις στην Αλβανια??
    Γιατι οι Τουρκοι δεν δεχονται τους Αλβανους και επρεπε να τους δεχθει η Ελλαδα??

    Αυτα δεν σε ενοχλουν??
    Αυτα δεν ειναι ακραια???

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΩΝ ΟΥΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΤΧΙΔΙΑ ΒΑΡΕΑ. Ο ΟΥΚΑΣ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ (ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΧΡΕΙΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΜΕΣΑ. Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΥΚ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ! ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΛΠ, ΟΙ ΟΥΚΑΔΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2000 ΤΑ ΟΥΚ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΜΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ "ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ"... ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ....ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΒΟΥΤΥΡΟΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ,ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ! ΟΙ ΟΥΚΑΔΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ. ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ... ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ... ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ" ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ "ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ" ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?" ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντώ στον αγνωστο Γ.Μ.
    Αγαπητέ Γ.Μ.ήμουν καταδρομέας αλεξιπτωτιστής στη 2α Μοίρα αλεξιπτωτιστών 84 Α'εσσο με πρώτη ειδικότητα οπλουργός,και μάχιμα στο 2ο λόχο κρούσεως με ειδικότητα καταδρομέας .
    Υπηρέτησα 21 μήνες,και κάναμε ασκήσεις και άλματα συνεχώς.
    Στη (Άσκηση)Λαίλαπα το 85 είχαμε ως μοίρα νυχτερινή καταδρομική απόβαση με λέμβους στη Σάμο, είδαμε το χάρο με τα μάτια μας εκείνο το βράδυ,λόγο τις ξαφνικής θαλασσοταραχής αναποδογύρισε μία συρόμενη λέμβος,παίσαμε όλοι στη θάλασσα με πλήρη εξοπλισμό μάχης,μόνο το μπέρκιν ηταν 30 κιλά ο Ταγματάρχης Στρικλόγιαννης έδωσε αριθμήσατε ,έλειπε ένα νούμερο ήταν ο ασυρματιστής που δε πρόλαβε να ενεργοποίηση το αυτόματο σωσίβιο,όπως κατάλαβες πήγαινε πάτο,ο Ταγματάρχης καλή του ώρα ήταν δυο λέμβους μπροστά μέσα στα άγρια χαράματα και από απόσταση τουλάχιστον 20 μέτρων συν την μετακίνηση λόγο του καιρού από την αρχική θέση έπεσε στη θάλασσα βούτηξε και για τρία λεπτά χάθηκε και αυτός,τον έσωσε τελικά αφού του έκοψε με την κάμα τον ασύρματο .
    Γιατί τα εξιστορώ όλα αυτά και τι σχέση έχουν με τα τις παρέλασης και τα σχόλια σου θα σκεφτείς.
    Τα γράφω όλα αυτά για να μη περνά από το μυαλό σου ότι είμαι κανένας άσχετος με τον τρόπο σκέψης τον ειδικών δυνάμεων.

    Όσο για τον Καραΐσκάκη θα σου βάλω δύσκολα και θα σου θέσω το εξής ερώτημα ο Αρης Βελουχιώτης πολέμησε κατακτητές τις πατρίδας και του κόψανε το κεφάλι κάτι (πατριώτες) στα Τρίκαλα μεριά (ΕΛΛΗΝΕΣ) λέγαν ότι ήταν με δισύλλαβα ονόματα.
    Όσο αφορά το ποιος τους έφερε τους Αλβανούς θα σου πω ότι 1650 με 1700 στη Αττική και Βοιωτία δεν υπήρχε ικανός αριθμός ΕΛΛΗΝΩΝ για να καλλιεργήσουν τη γή του Σουλτάνου ,τούς έφερε δούλεψαν και σήμερα έχουν ενσωματωθεί με όλους μας μία χαρά.

    Άσε που το 87% των Ρωμιών εκλέγει κόμματα που είναι υπέρ τις πολυπολιτισμικότητας αν δεν κάνω λάθος.
    Αισθάνονται και είναι Ρωμιοί,γιατί να μην γίνουν και οι φρέσκοι φιλαράκο?? γιατί δέν θέλουν οι γεωπολιτικοί γαμπροί του περύγυρου και τα εδώ όργανα τους??????.
    Η γιατί δεν θέλει το λιμενικό???????.
    Με προβλιματισμό
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς τον ΑΛ-Τσαντιρι-Νιουζ,

    ισχυριζεσαι οτι
    "Όσο για τον Καραΐσκάκη θα σου βάλω δύσκολα και θα σου θέσω το εξής ερώτημα ο Αρης Βελουχιώτης πολέμησε κατακτητές τις πατρίδας και του κόψανε το κεφάλι κάτι (πατριώτες) στα Τρίκαλα μεριά (ΕΛΛΗΝΕΣ) λέγαν ότι ήταν με δισύλλαβα ονόματα."

    Απαντηση
    Τον Βελουχιωτη τον καθηρεσαν οι ιδιοι οι κομμουνιστες και συγκεκριμενα ο Νικος Ζαχαριαδης διοτι ηθελαν
    "το ξεκαθαρισμα των γραμμων του κομματος(ΚΚΕ)απο υποπτα,ανικανα,οπορτουνιστικα,ταξικα,διεφθαρμενα στοιχεια".
    Ο Σταλινισμος ηθελε την δικη του καστα στελεχων και οσοι δεν ανηκαν σε αυτην εξολοθρευονταν!!
    Περα απο αυτο ο Ζαχαριαδης τον φθονουσε επειδη ο Βελουχιωτης ηταν ο πρωτοκαπετανιος του ΕΛΑΣ και ειχαν τελειως διαφορετικες αντιληψεις περι στρατιωτικων μεθοδων του Συμμοριτισμου και επρεπε να εξοντωθει ,διοτι τολμησε να εκφερει δημοσιως τις αποψεις του,γεγονος που θεωρησε ο Ζαχαριαδης σαν προδοσια!!
    Επομενω ποιοι "πατριωτες" φονευσαν τον Βελουχιωτη??
    Οι ιδιοι οι κομμουνιστες δολοφονησαν τον Βελουχιωτη και συγκεκριμενα ο Ζαχαριαδης!!

    ισχυριζεσαι οτι
    "Όσο αφορά το ποιος τους έφερε τους Αλβανούς θα σου πω ότι 1650 με 1700 στη Αττική και Βοιωτία δεν υπήρχε ικανός αριθμός ΕΛΛΗΝΩΝ για να καλλιεργήσουν τη γή του Σουλτάνου ,τούς έφερε δούλεψαν και σήμερα έχουν ενσωματωθεί με όλους μας μία χαρά."

    Απαντηση
    Οσον αφορα τους Αλβανους που αναφερεις,αυτο ειναι η μιση αληθεια!!
    Αναλυεις την Ιστορια τελειως αποσπασματικα!!
    Οι Τουρκαλβανοι και οι "Τσαμηδες" σου λενε τιποτε???
    Δεν εχουν ενσωματωθει οι Αλβανοι στην ελληνικη κοινωνια,οπως ισχυριζεσαι!!
    Πως ειναι δυνατον να μας θεωρουν ρατσιστες οπως ισχυριζεσαι και να ενσωματωνονται???

    ισχυριζεσαι οτι
    "Άσε που το 87% των Ρωμιών εκλέγει κόμματα που είναι υπέρ τις πολυπολιτισμικότητας αν δεν κάνω λάθος."

    Απαντηση
    Δυστυχως κανεις και παλι λαθος!!Τα ποσοστα αυτα ειναι τελειως εικονικα διοτι υπαρχει και 33% ποσοστο αποχης!!Αρα μιλαμε για το 87% του 67%!!Αρα μιλαμε για πολυ λιγοτερα ποσοστα!!
    Σε πληροφορω οτι αυτοι που ψηφιζουν αυτα τα κομματα ,το τελευταιο που τους ενδιαφερει ειναι ο πολυπολιτισμος!!Μην ξεχνας οτι παρολο που το 75% των Ελληνων ειναι κατα της συνθετης ονομασιας στο "Σκοπιανο", εν τουτοις ψηφιζουν τα ιδια σκατα!!

    Τελος διερωτασαι
    "Αισθάνονται και είναι Ρωμιοί,γιατί να μην γίνουν και οι φρέσκοι φιλαράκο??"

    Απαντηση
    Αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο και αυθαιρετο συμπερασμα που δεν προκυπτει απο πουθενα!!
    Ο Αλβανος αισθανεται Αλβανος!!
    Αλλο πραγμα οι Αρβανιτες,οι Βορειοηπειρωτες,οι Κουτσοβλαχοι και αλλο πραγμα οι Αλβανοι!!
    Ο Πολυπολιτισμος εχει ηδη αποτυχει στην Ευρωπη!!
    Θα μπορουσα να σου αναφερω δεκαδες μελετες και στατιστικες οπου αποδεικνυεται οτι πολυπολιτισμος και αφομοιωση δεν πανε μαζι!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ##((((( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)))))
    ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
    ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 550 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]