Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κουκουλώνουν γιγαντοαφίσες του Καρατζαφέρη στην Κομοτηνή!!!

Κρύβουν τον... εχθρό της Άγκυρας;

Σήμερα, στην Κομοτηνή, με παρουσία δικαστικού επιμελητή, συνεργεία ανέλαβαν να σκεπάσουν τις γιγαντοαφίσες του Καρατζαφέρη! Ο λόγος, παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος, αλλά έχει προκαλέσει πλείστα όσα ερωτηματικά αυτή η ενέργεια.
Είναι γνωστό πως η υποψηφιότητα Καρατζαφέρη στο νομό Ροδόπης είναι κάτι που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά της Άγκυρας (έγραψαν σχετικά τουρκικές εφημερίδες) αλλά και του Προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή. Μάλιστα, δεν δίστασαν ελεγχόμενα ΜΜΕ της Τουρκίας να αναφερθούν στον "εχθρό των Τούρκων" και την υποψηφιότητά του στην Κομοτηνή, ζητώντας επίμονα την μεταφορά ψηφοφόρων από την Τουρκία (κατοικούν στην Τουρκία αλλά έχουν πολιτικά δικαιώματα και στην Ελλάδα, πρόκειται για Έλληνες μουσουλμάνους) με λεωφορεία, χωρίς να πληρώσουν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση "τούρκων" στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Σαφέστατα, η ενέργεια της απόκρυψης των γιγαντοαφισών του κυρίου Καρατζαφέρη (αρχηγού του κόμματος Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ΛΑ.Ο.Σ.) αποτελεί μία πράξη η οποία υποδηλώνει, αν μη τι άλλο, φόβο της Ελληνικής πολιτείας για πιθανή εκτράχυνση της πολιτικής και της γενικότερης ατμόσφαιρας στην ακριτική Κομοτηνή.
Πληροφορίες από την Κομοτηνή εμπλέκουν το όνομα του υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην υπουργού Παιδείας κ. Στυλιανίδη!
Παρατηρείται, πάντως, πως ενέργειες αυτού του είδους υποβιβάζουν την ίδια την δημοκρατία της Ελλάδας, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων που θα πρέπει να φροντίσει η Ελληνική πολιτεία έτσι ώστε να μείνει ανεπηρέαστο.
Δυστυχώς, το κουκούλωμα των γιγαντοαφισών, ομοιάζει με κουκούλωμα της Ελληνικότητας, της αξιοπρέπειας και της ανεξαρτησίας της Θράκης. Και οι υπεύθυνοι για την ενέργεια αυτή θα έπρεπε να σκεφτούν εκατό ίσως φορές τις συνέπειες που η απόφασή τους είναι δυνατόν να έχει για την ευρύτερη περιοχή. Ακόμη και αν πρόκειται, για νομικό κώλυμα περί της ανάρτησης των γιγαντοαφισών, θα έπρεπε ο χειρισμός του θέματος να είναι πολύ διαφορετικότερος από την απλή απόκρυψή τους...
Ειδάλλως, αφήνεται η εντύπωση πως η Ελληνική κυβέρνηση (ποιός θα μπορούσε να πάρει τέτοια απόφαση;) φοβήθηκε πιθανές αντιδράσεις της Τουρκίας και των οργάνων της στην Θράκη. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε πως υπάρχει πνεύμα υποχωρητικότητας από τους Έλληνες πολιτικούς, αλλά η συγκεκριμένη πράξη τους εκθέτει ανεπανόρθωτα και δημιουργεί πολύ άσχημες εντυπώσεις σχετικά με τις σκέψεις τους για την ακριτική αυτή περιοχή...
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Ευχαριστούμε το ιστολόγιο PiazzaDelPopolo για τις φωτογραφίες



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. "Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε πως υπάρχει πνεύμα υποχωρητικότητας από τους Έλληνες πολιτικούς, αλλά η συγκεκριμένη πράξη τους εκθέτει ανεπανόρθωτα και δημιουργεί πολύ άσχημες εντυπώσεις σχετικά με τις σκέψεις τους για την ακριτική αυτή περιοχή".

    Κωνσταντινε,
    πνευμα υποχωρητικοτητας και υποτελειας απο τους Ελληνες πολιτικους υπηρχε ανεκαθεν!!!
    Δεν ειναι κατι καινουργιο!!!
    Σιγουρα οι πολιτικοι μας ταγοι εκθετονται ανεπανορθωτα, αλλα πρεπει να ξερεις οτι απο την στιγμη που εχουν συνηθισει να εξευτελιζονται, δεν εχει πλεον καμια σημασια για αυτους!!
    Σημασια εχει να ξερουμε ποιον θα ψηφισουμε και γιατι!!
    Το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (πλην καποιων εξαιρεσεων)γραφουν την Θρακη στα παλια τους υποδηματα.
    Γραψτε τους και εσεις στα δικα σας!!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTO AN DEN EINAI FASISMOS,TI EINAI?
    KAPIOI TA EKANAN PLAKAIA ME TOUS MBOUNTALADES,GIATI ENOXLH8HKAN BLEPEIS OI MOGGOLOI.
    NA PIOI KANOUN KOUMANTO STHN 8RAKH,OSOI PSHFIZETE STHN EOS TORA APELEY8EROMENH 8RAKH,KANTE TO XREOS SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΟΡΤΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΕΙΝΕΣΕ ΦΑΣΕΙΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΙΣΧΟΣ...ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΜΩΣΗ; ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΛΑ.Ο.Σ ΜΙΛΑΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ..... ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ...Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε, όσο και αν προσπαθείς, ψηφίζεις Καρατζαφέρη. Η δημοσίευση είναι από το 2009. % χρόνια μετά, εσύ σχολιάζεις; Ντάξ, καταλαβαίνω. Πρέπει να επανέλθει στην πολιτική επικαιρότητα ο Καρατζαφέρης. Αλλά μην το κάνεις άκομψα... Όχι τίποτε άλλο, αλλά θυμάμαι να ψηφίζει υπέρ μνημονιακών μέτρων και... ανατριχιάζω

      Διαγραφή
    2. ενταξη ..ο ανθρωπος μπορει να μην το προσεξε...το σχολιο του ειναι και φαινεται ειλικρινες...τωρα για το αν ο Καρατζαφερης ειναι πραγματι "αγκαθι",δεν ξερω εγω παντως θα προτιμουσα οπως ο τερενς Κουικ..ετσι να εβαζαν υποψηφιοτητα τρανταχτα ονοματα με ουσια και οποιος και αν βγει να εχει την αμεριστη στηριξη των αλλων..μονο ετσι μπορουμε...

      Διαγραφή
  6. Μπορεί να μην είναι σημερινή αλλά ...εγινε. το ότι έγινε η πραξη αυτη δεν σας προβλημάτισε αλλά απ ότι βλέπω κάποιους εξακολουθεί να μη τους πρόβληματιζει. Τους δείχνεις το πρόβλημα και αυτοί κοιτάζουν το δάχτυλο. Αφύπνιση Έλληνες. Δείτε ποιον πολιτικό φιμώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητε πολλους φιμωνουν...και τον καρατζαφερη,και αλλους...ακομα χειροτερα...το θεμα ειναι να συγκροτηθουν καποιες υγιεις πατριωτικες δυναμεις..ενας κουκος δεν διωχνει την...ανοιξη..την πολιτικη εννοω.

      Διαγραφή
  7. ΠΡΟΣΦΑΤΟ.ΠΡΙΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙΣ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ ΑΔΕΡΦΕ, ΣΟΥ ΤΙΣ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΣΕ ΟΣΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. (ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ)
    ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ Η' ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΛΛΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΑΜΠΛΩ ΤΗΣ (ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΔΡΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ) Η' ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ.
    ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ) ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........Το΄΄ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ΄΄Ομιλια του προεδρου του ΛΑΟΣ γιωργου καρατζαφερη στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!!!!!!!
    ΟΙ Περιστεροχεσμενεs κυλοτεs κωλωγλυφτεs του υποδικου λαμογιου απατεωνα προδοτη ΜΑΣΩΝΟΥ κλεφτη ρε ΟΥΣΤ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!Δειτε και αυτο ΄΄Ανοιξαν στοματα΄΄zoygkla.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]