Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Λέσχη Bilderberg: Η ιστορία και ο πραγματικός της ρόλος

Ένα παγκόσμιο κράτος

με έναν παγκόσμιο αρχηγό!

Στο Όστενμπεκ τη Ολλανδίας, υπάρχει ένα παλιό ξενοδοχείο με το όνομα Hotel de Bilderberg. Σε αυτό το ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε το 1954 η αρχική συνάντηση μιας πολύ μυστικής ελιτιστικής οργάνωσης.
Ο δημιουργός της οργάνωσης ήταν ο Πρίγκηπας Bernhard της Ολλανδίας, σύζυγος της πρώην Βασίλισσας της Ολλανδίας Juliana και πατέρας της τωρινής βασίλισσας Beatrix. Ο πρίγκηπας Bernhard, ο οποίος κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν Ναζί, μέλος των Ες-Ες και υπερήφανα ανακοίνωσε μετά τον πόλεμο ότι αυτός και οι Ναζιστές φίλοι του «διασκέδασαν» πολύ εκείνες τις μέρες, ήταν σημαντική φυσιογνωμία στην Βασιλική Εταιρία Πετρελαίου της Ολλανδίας Royal Dutch Petroleum (Shell Oil) και συνεργαζόταν με μεγάλες κοινοπραξίες και παγκόσμιες ελέγχουσες εταιρίες. Πότε δεν έκρυψε ότι ο απώτερος σκοπός της οργάνωσης Bilderberg είναι να καθιερώσει μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Ενώ αυτή η «αυτοκρατορία» χτιζόταν, αυτός και το επιτελείο του από βασιλικά πρόσωπα, πολιτικούς, τραπεζίτες μαζί με προέδρους των ΗΠΑ μέχρι και τον πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, καταπιάνονταν με τον συντονισμό της πολιτικής και οικονομίας στην Ευρώπη.
Οι Bilderberg δεν δρουν μόνοι τους .Έχουν δορυφόρους. Η αμερικανική τους προέκταση είναι το Συμβούλιο των Εξωτερικών Σχέσεων και η Τριμερής Επιτροπή,δύο οργανισμοί που αν και επηρεάζουν την εγχώρια και την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί στον κόσμο.
Αυτή η παράξενη οργάνωση συναντιέται μία ή δύο φορές τον χρόνο σε απόμακρα μέρη και δρα πάντα με μυστικότητα και τρομερά μέτρα ασφαλείας.
Το όνομα «Bilderberg» πρωτοακούστηκε στην Ελλάδα όταν στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Αθηνών υπήρξαν μάρτυρες μιάς από τις πρώτες συγχωνεύσεις των τραπεζών που συνετάραξε το Ελληνικό Εθνος στα μέσα της δεκαετίας του ’50.
Αυτή η συγχώνευση, άλλαξε όλα τα τραπεζικά συστήματα για πάντα. Μία από τις κυριότερες αλλαγές ήταν και το «άνοιγμα των πιστώσεων» σε υπέρμετρα και επικίνδυνα σημεία. Οι τράπεζες του παρελθόντος μέχρι τότε διέποντο και εκυβερνώντο από τελείως διαφορετικά μέτρα και σταθμά, όσον αφορά το θέμα των πιστώσεων και του δανειστικού συστήματος.
Το παλαιότερο σύστημα είχε σαν πρότυπο και υποδομή πολύ αυστηρότερους κανόνες στα πιστωτικά δάνεια, είτε ιδιωτικής είτε εμπορικής φύσεως. Το καινούργιο τραπεζικό σύστημα προωθούσε πιστωτικά δάνεια, με πολύ λιγότερους βασικούς κανόνες και περιορισμούς, πράγμα που εθεωρήθη τρομερά επικίνδυνο για την Οικονομία του τόπου. Εκείνη την εποχή πρωτοακούστηκε η λέξη «Ακάλυπτα Δάνεια».
Όμως οι Bilderberg και οι συνεργάτες τους είχαν τους σκοπούς τους. Ένα τέτοιο σύστημα, που είναι ευπρόσδεκτο από τον ανίδεο πολίτη, συμβάλλει σε μία αναπόφευκτη διάβρωση της ακεραιότητας του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και τελικά συντείνει την κατάρρευση της καθολικής οικονομίας. Επίσης σήμαινε το τέλος των ιδιωτικών επιχειρήσεων και την αρχή της ΕΠΟΧΗΣ των κοινοπραξιών. Στην Αθήνα μόνο 3.000 άνθρωποι βρέθηκαν άνεργοι σε μία εποχή που το ελληνικό έθνος είχε μόλις αρχίσει να ανορθώνεται από τον ολέθριο Β’ Παγκοσμιο Πόλεμο και οι οικογένειες αγωνιζόντουσαν να επιβιώσουν και να μορφώσουν τα παιδιά τους.
Η επίδραση της οργάνωσης «Bilderberg» στον τραπεζικό κόσμο της Ευρώπης εκείνη την εποχή άρχισε να γίνεται γνωστή και σε μερικούς Έλληνες, στελέχη τραπεζών, υπευθύνων για πιστωτικά δάνεια προς βιομηχανική ανάπτυξη. Διέκριναν, ότι για πολλές τράπεζες, είτε άνηκαν σε μία ομάδα μετόχων και διοικούνταν με αυτονομία ή από ένα άτομο που είχε τον απόλυτο έλεγχο, είχε έρθει η ώρα που οι συγχωνεύσεις ήταν επικείμενες και θα περνούσαν τελικά υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης.
Στην οργάνωση Bilderberg, των ύστερων χρόνων, υπήρχε προσεκτική επιλογή των επίτιμων καλεσμένων που παρακολουθούσαν τις συναντήσεις τους, καθώς και εκπροσώπηση από το Σοσιαλιστικό κόμμα της Ευρώπης.
Υπάρχει ένας δεσμός ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στον χώρο των υψηλών οικονομικών και τους φαινομενικούς ηγέτες του προλεταριάτου, ένας μυστικός δεσμός, στον οποίο δεν μπορεί να διεισδύσει κανείς.
Απώτερος σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ένας ενιαίος λαός, ενιαία θρησκεία, ενιαία πολιτεία, ενιαία όλα…
Πώς είναι δυνατόν το προλεταριάτο και οι παντοδύναμοι και πλούσιοι να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι; Φαινομενικά μπορούν, αλλά με μία διαφορά: Η δύναμη θα παραμένει πάντα στα επιτήδεια χέρια αυτών που ελέγχουν τα οικονομικά και οι αρχηγοί του προλεταριάτου θα είναι οι δορυφόροι τους, οι οποίοι θα συγκεντρώσουν το «ποίμνιο» και θα το κρατούν ευχαριστημένο με την «υπόσχεση» και θα διαιωνίζουν τα «όνειρα».
Αυτοί που είναι καλεσμένοι να παρακολουθήσουν τις ετήσιες συναντήσεις της Bilderberg δεν είναι απαραίτητα εκ των έσω. Υπάρχει συνήθως μια γενική συνέλευση και έπειτα γίνονται ιδιωτικές συναντήσεις. Οι πόρτες για τις ιδιωτικές συναντήσεις είναι ανοικτές για όλους τους Αριστερούς. Αλλά και η πολιτική των Bilderberg καθορίζεται από μία συντονιστική επιτροπή που αποτελείται από 24 Ευρωπαίους εκ των έσω και μόνο 15 Αμερικανούς.
Το τηλεοπτικό κανάλι HISTORY CHANNEL στις 11/4/2002, προβάλλει ένα απόσπασμα μίας συνάντησης των Bilderberg και αναγνωρίστηκαν πολλές γνωστές πολιτικές φυσιογνωμίες, συμπεριλαμβανομένων και πολιτικών και κεφαλαιούχων με επιρροή στις μέρες μας να κάθονται στο συνεδριακό τραπέζι. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν παρών, χαμογελώντας καθώς η κάμερα περνούσε από πάνω του.
Όλοι αυτοί οι διεθνείς μεγιστάνες που συναντιούνται, συζητούν και αποφασίζουν για το μέλλον όλων μας και καταστρώνουν τις εξωτερικές πολιτικές των διαφόρων εθνών. Σύμφωνα με αυτούς το κοινό δεν έχει δικαίωμα να γνωρίζει τίποτα για όλα αυτά. Τα αμερικανικά (και όχι μόνο)ΜΜΕ δεν επιτρέπεται να αναφέρονται σε αυτές τις «δραστηριότητες», διότι υπό την επιρροή των «αφεντικών» τους, με άλλα λόγια του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων που τα ελέγχει, θα εστιάσουν την προσοχή του κοινού σε άλλες δραστηριότητες (σκανδαλοθηρικές, αθλητικές, δηλώσεις ήσσονος σημασίας κ.ά.).
Ο Άγγλος συγγραφέας David Icke, αφηγητής του HISTORY CHANNEL αποκάλυψε μία φοβερή ιστορία για το πως δρουν οι Bilderberg και οι δορυφόροι τους:
Επί της κυβερνήσεως Νίξον το 1970, οι Bilderberg και οι συνέταιροι τους, άλλων κρατών, συναντήθηκαν σε ένα μικροσκοπικό νησάκι, έξω από τις Σουηδικές ακτές και αποφάσισαν να αυξήσουν την τιμή του πετρελαίου μαζικά. Απευθύνθηκαν λοιπόν στις Αραβικές πετρελαιοπαραγωγές χώρες και είπαν τα εξής:
«Ακούστε, θα αυξήσουμε την τιμή του πετρελαίου και εσείς θα κάνετε πολλά λεφτά. Αλλά θέλουμε να καταθέσετε τα λεφτά αυτά σε έναν συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό»…
Όταν όλα αυτά συμφωνήθηκαν, χρειάστηκε ένας σοβαρός λόγος για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου και δημιούργησαν τον πόλεμο μεταξύ Ισραηλινών και Αράβων. Όλοι θυμούνται τις ημέρες που η τιμή της βενζίνης αυξανόταν και οι Αμερικανοί πλήρωναν την νέα τιμή στα πρατήρια βενζίνης. Αυτό ήταν το κόστος για εκείνο τον πόλεμο.
Μήπως ο πόλεμος στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν είναι άραγε δάκτυλος των Bilderberg και πάλι;
Γιατί δεν ακούγεται τίποτα για αυτούς και την δράση τους στο παρελθόν;
Γνωρίζουμε ότι έχουν την ικανότητα μέσω της μαζικής των επιρροής στην πολιτική και στα οικονομικά να δημιουργήσουν κάθε είδους ίντριγκες και μηχανορραφίες για να επιτύχουν τους σκοπούς τους. Το έχουν κάνει και στο παρελθόν, επηρεάζοντας κυβερνήσεις και είναι ικανοί να το επαναλάβουν.
Ας θυμηθούμε τον πόλεμο της Κορέας, του Βιετνάμ, της Αγκόλα, της Σομαλίας, της «Καταιγίδας της Ερήμου». Καμιά από αυτές τις διαμάχες δεν ήταν ζωτικές για τα αμερικανικά συμφέροντα και σε καμία δεν υπήρξε νίκη κανενός.
Μήπως οι Αμερικανοί και Σύμμαχοι πρέπει να αναρωτηθούν για ποιό λόγο πολεμούν;
Γεωργίου Μιχαήλ
ΥΓ: Πέρα από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μέλη της Bilderberg είναι επίσης η θυγατέρα του Ντόρα Μπακογιάννη, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και ο Θεόδωρος Πάγκαλος (τουλάχιστον αυτούς που έχουν γίνει γνωστοί, ενώ θεωρείται βέβαιο πως υπάρχουν και κάποιοι άγνωστοι που προετοιμάζονται για πιθανές διάδοχες καταστάσεις...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. 0 απωτερος στοχος των μπιλντερμπεργκερς οπως και των αδελφων της οργανωσεων ΣΕΥ (Συμβουλιο Εξωτερικων Υποθεσεων)ειναι η ιδρυση μιας παγκοσμιας κυβερνησης.Την φιλοσοφια αυτη των μπιλντερμπεργκερς την εξηγησε καθαρα ο πρωτος προεδρος τους πριγκηπας bernhard.Ο βερναρδος εγραψε...Η μεγαλυτερη δυσκολια μας βρισκεται εδω. οι κυβερνησεις των ελευθερων εθνων εκλεγονται απο τον λαο και αν πραξουν κατι που δεν αρεσει στον λαο ανατρεπονται. ειναι δυσκολο να επανεκπαιδευτει ο λαος που ετραφει με τον εθνικισμο στην ιδεα της κυριαρχιας τους για χαρη ενος υπερεθνικου σωματος.....αυτη ειναι η τραγωδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και η Αννα Διαμαντοπουλου υπηρξε παρουσα σε συνελευση που ειχε γινει στη Βουλιαγμενη πριν χρονια.
    Νομιζω πως δεν υπαρχουν πολλα να σχολιασουμε για την λεσχη κι αυτο γιατι κινδυνολογουμε γραφοντας ανακριβειες ή θεωριες συνωμοσιας που ισως δεν υπαρχουν. Αν οντως υπαρχουν, τοτε ισως δε μαθουμε ποτε & σιγουρα δε θα μπορουμε να κανουμε τπτ :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]