Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνένοχη η Διεθνής Αμνηστία στην εξαφάνιση και στην δολοφονία του Βάσκο!

Διεθνής Αμνηστία ή Διεθνής Ατολμία;

Αυτή τη στιγμή, όλοι μας ζούμε ένα έγκλημα που γίνεται σε έναν δικό μας άνθρωπο. Όλοι μας βρισκόμαστε μπροστά στην απανθρωπιά των κατ’ επάγγελμα ή από χόμπι ανθρωπιστών…
Όλοι μας βλέπουμε την συμμετοχή της Διεθνούς Αμνηστίας στην εξαφάνιση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς και την πλήρη απάθεια αλλά και την ουσιαστική άρνηση των «υπευθύνων» της να αναζητήσουν έναν άνθρωπο που έχει πληρώσει (κατά πάσα πιθανότητα) με την ίδια του τη ζωή, την αγάπη του για την αλήθεια, το δίκαιο και τους συνανθρώπους του.
Ο ακτιβιστής Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, φιλέλληνας, ιστορικός και αρχαιολόγος, του οποίου η ζωή αγνοείται μέσα στην «δημοκρατία» των Σκοπίων, έχει αφεθεί στην τύχη (ή την ατυχία) του, από αυτούς που σήμερα συνεργούν εγκληματικά με την αδιαφορία τους στον πιθανότατο θάνατό του.
Όσοι συμβάλουν με τα χρήματά τους είναι συνένοχοι στο έγκλημα κατά της ζωής ενός ανθρώπου, κατά των αυτονόητων δικαιωμάτων που πηγάζουν μέσα σε μία «δημοκρατία», αυτή την κατ΄ όνομα (και μόνο) «Δημοκρατία των Σκοπίων».
Από τα γεγονότα, πλέον, προκύπτει πως δεν υπάρχει Διεθνής Αμνηστία, αλλά τοπικιστική αλητεία! Αυτοί που θα έπρεπε να τρέξουν πρώτοι για τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, κωφεύουν και βρίσκουν διάφορες γελοίες δικαιολογίες προκειμένου να μην παρέμβουν… Αξίζει άραγε να αναρωτηθούμε: πόσο απέχουν από τους επαγγελματίες δολοφόνους αυτοί της Διεθνούς Αμνηστίας που «τρέχουν» για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Η αδιαφορία τους είναι εγκληματικότερη από το φονικότερο όπλο του πλανήτη…
Αυτά μας έστειλε ένας φίλος, υποστηρικτής αλλά και χορηγός της Διεθνούς Αμνηστίας, όπως μας έγραψε στο e-mail που πήραμε… Και μάλλον, από ότι καταλαβαίνουμε, τα έσοδα η Διεθνής Αμνηστία θα πρέπει να αμνηστεύσει κάποιο σημαντικό αριθμό των εσόδων της από εδώ και πέρα…
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Υπάρχει Διεθνής Αμνηστία;
    Πού ήταν αυτή η "κυρία" όταν ο Κλίντον βομβάρδιζε την Γιουγκοσλαυϊα και ο Μπους το Ιράκ;
    Ας μη γελιόμαστε! Είναι κι αυτή ένα δάκτυλο από το μακρύ χέρι των Αμερικανών στον κόσμο. Τα άλλα 4 δάκτυλα του ίδιου χεριού είναι ο ΟΗΕ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το Διεθνές Δικαστήριο και το ΝΑΤΟ.
    Και σε κάθε δάκτυλο του δεύτερου μακριού χεριού της, όλες οι "μη κυβερνητικές οργανώσεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποια Διεθνή Αμνηστία μιλάτε; Γι' αυτήν που καταδίκασε τον Κλίντον στην Γιουγκοσλαυία ή γι' αυτήν που καταδίκασε τον Μπους στο Ιράκ; Ας μη γελιόμαστε! Είναι και η Διεθνής Αμνηστία ένα από δάκτυλα των χερίων των Αμερικάνων που πνίγουν τον κόσμο. Τα άλλα δάκτυλά τους είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το ΝΑΤΟ, o OHE, το Διεθνές Δικαστήριο κι ένα κάρο ακόμα "μη κυβερνητικές οργανώσεις", που η οσφιοκάμπτουσα Ευρώπη δέχτηκε να νομοθετήσει για να υποδουλώσει τους λαούς της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ξεχάσουμε τους γιατρούς χωρίς σύνορα που εναντιώθηκαν στην αντίστοιχη ελληνική επιτροπή, όταν αυτή παρείχε περίθαλψη σε Σέρβους;; (Τότε μάλιστα είχε αποχωρήσει από το διεθνές τμήμα). Ποιο είναι το έργο της Διεθνούς Αμνηστίας για την Κύπρο μας, για τα δικαιώματα των Ποντίων;; Ὀλους τους βλέπει η Διεθνής αμνηστία εκτός κι αν είναι Έλληνες. Βρε ουστ απ' δώ ρεμάλια ανθέλληνες, στον αγύριστο.
    Να μην ξεχνάμε ποτέ: Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Τους Έλληνες και τους ανθέλληνες. Έτσι πρέπει να τα βλέπουμε τα πράγματα, χωρίς παρωπίδες. Κάθε σχεδόν ''Μη κυβερνητική οργάνωση'' είναι ανθελληνική. Κύριοι των ΜΚΟ ή είσται μαζί μας ή είσται εναντίον μας.
    Dimo Tselios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που ασχολείσαι, αλλά και το θέτεις στην σωστή του βάση, το θέμα του Βάσκο. Συνέχισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]