Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μεγαλείο της γελοιότητας των σοβαρών εφημερίδων και των δημοσιογράφων τους!

Κάντε κλικ στην εικόνα για να θαυμάσετε τι σημαίνει είδηση!

Δεν είναι απλοί ψεύτες…

αλλά επαγγελματίες ψεύτες!

Το έγκριτο «Βήμα» δεν μας μεταφέρει απλά τις ειδήσεις, αλλά τις κατασκευάζει πριν αυτές να γίνουν…! Ναι σωστά διαβάζετε... Οι ειδήσεις δεν μεταφέρονται αλλά, παράγονται!!! Οι εργολάβοι της ενημέρωσης απέδειξαν περίτρανα σήμερα πως διατηρούν ή εργάζονται σε εργοστάσια κατασκευής ειδήσεων!
Αυτοί που κατηγορούσαν προ ημερών τα ιστολόγια για ερασιτεχνισμό, σήμερα χωρίς ίχνος επαγγελματισμού μας έδωσαν μία ανύπαρκτη είδηση, ελέω θαλάσσης και συγκεκριμένα της τρικυμίας που επικρατεί στα επαγγελματικά τους δρώμενα.
Φαίνεται καθαρά πλέον πως μας μεταφέρουν ως είδηση αυτά που νομίζουν (ή θέλουν) ότι συνέβησαν και όχι τα γεγονότα όπως αυτά εξελίσσονται και, που δυστυχώς για τους δημοσιοκαφρούντες, αλλάζουν απροσδόκητα, επιφέροντας σειρά διαφοροποιημένων εξελίξεων σε σχέση με τα αναμενόμενα.
Όμως, στο «Βήμα» του Λαμπράκη, οι ειδήσεις γράφονται όπως προβλέπονται και όχι όπως συμβαίνουν!!! Από εδώ και στο εξής, ακόμη και οι μικρές αγγελίες θα πρέπει να αμφισβητούνται στη συγκεκριμένα φυλλάδα που φαίνεται πως την εκδίδουν μαθητές νηπιαγωγείου (ζητώ συγνώμη για τον παραλληλισμό από τα πανέξυπνα παιδιά που πηγαίνουν σε νηπιαγωγεία), ανεύθυνοι και χωρίς να έχουν την ελάχιστη διακριτικότητα να επανελέγχουν αυτά τα οποία δημοσιοποιούν και υπέρμετρη σοβαροφάνεια επιθυμούν να μας τα επιβάλλουν.
Λυπάμαι πολύ, προσωπικά, για το επίπεδο της δημοσιογραφίας της συγκεκριμένης εφημερίδας και ακόμη περισσότερο λυπάμαι όλους εκείνους τους αναγνώστες της που πίστευαν πως αγοράζουν εάν προϊόν που το διέπει ο επαγγελματισμός, η σοβαρότητα και πάνω από όλα η συνέπεια προς την αλήθεια!!! Οποιαδήποτε προσπάθεια σύγκρισης των ιστολογίων με την σημερινή εικόνα που έδωσε το «Βήμα», είναι πλέον καθαρή προσβολή και ύβρις προς εκείνους τους πολίτες «ερασιτέχνες» της δημοσιογραφίας, που προσπαθούν να είναι συνεπείς και καταθέτουν τις απόψεις τους χωρίς τις πλάτες ενός δημοσιογραφικού κολοσσού…
Λυπάμαι κύριοι, αλλά δεν αποτύχατε απλά, αλλά γελοιοποιηθήκατε και με την στάση σας αυτή δείξατε ποιοι είστε… και μην προσπαθήσετε να μετακυλίσετε τις ευθύνες στο κατώτερο προσωπικό που είναι υπεύθυνο για το layout ή την εκτύπωση της εφημερίδας σας… είναι προτιμότερο να πείτε πως… «ήταν καλά στα εγκαίνια του μουσείου της Ακρόπολης και ξεχαστήκαμε»… αλλά σας συμβουλεύω να μην εξευτελιστείτε περισσότερο με το να μιμηθείτε την Ντόρα και τα καμώματά της…
Σήμερα υποδεχτήκατε τον Ερντογάν, διαπιστώσατε παγωμένο κλίμα ανάμεσα στον Κώστα και τον Ταγίπ, αναφέρατε την συνοδεία του Τούρκου πρωθυπουργού, αναφέρατε το θέμα της Χάλκης και της Θράκης που επικράτησε στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και στις συζητήσεις για την λαθρομετανάστευση, για τις πιέσεις στο Αιγαίο με τις παραβιάσεις τουρκικών αεροσκαφών, ενώ γαρνίρατε και λίγο από συμβουλές των αμερικανών για την περιοχή!!!
Θα μπορούσε να είναι μία τέλεια περίληψη της επίσκεψης Ερντογάν, εάν αυτή είχε γίνει!!! Αλλά δυστυχώς, για εσάς, αγαπητοί δημοσιολάγνοι του Βήματος, ο Ταγίπ ακύρωσε την έλευσή του, αλλά εσείς δεν κάνατε το ίδιο για το ρεπορτάζ που γράφτηκε πολύ πριν τις οποιεσδήποτε εξελίξεις…
Αφήστε την δημοσιογραφία λοιπόν, απομακρυνθείτε από τα ιστολόγια και πιάστε τα φλυτζάνια, να διαβάζετε τις ειδήσεις με την βοήθεια «καφετζούδων»… τότε, πιστέψτε με, θα έχετε πολύ μεγαλύτερη αξιοπιστία στα γραφόμενά σας…
Άντε στη υγειά σας δημοσιογραφάρες μου, που απαιτείτε να σας παίρνουν στα σοβαρά οι πολίτες όταν αρθρογραφείτε…!!!
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. ένας εισαγγελέας ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά, είναι όντως αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρες κάπου την εφημερίδα να το δεις... Δεν σου λέω να την αγοράσεις... Μάλλον πεταμένα λεφτά θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε για χαρτί τουαλέτας δεν κάνει η συγκεκριμένη εφημερίδα...Το μόνο που αξίζει είναι τα αθλητικά και ο καιρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το έθνος έχει ψεύτικη είδηση για τον Ερντογάν και την...επίσκεψή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAPOIOS ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το έγραψε και η Ελευθεροτυπία εδώ http://archive.enet.gr/online/ss3?q=%C5%F1%ED%F4%EF%E3%DC%ED&a=&pb=0&dt1=&dt2=&r=6&p=0&id=11536180
    Δείτε το πριν το κατεβάσουν. Το υπογράφει ο Πασχάλης Κορωναίος και λέει ότι ο Ερντογάν ήρθε με τη συνοδεία τριών υπουργών του. Διάβασα κάπου ότι το πήραν χαμπάρι τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και γέλασε κάθε πικραμένος στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και μην ξεχάσετε τα ονόματα των δημοσιογράφων που υπογραφουν το ρεπορτάζ,να τα λέτε συχνά πυκνά να μην τους ξεχάσουμε,να θυμόμαστε ποσο αναξιόπιστοι είναι και ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχως τα ΜΜΕ δεν αποτυπωνουν την κοινη γνωμη , αλλα προσπαθουν να την διαμορφωσουν (προσηλυτισουν).
    Η ισχυς του Τυπου οφειλεται κυριως στο γεγονος οτι το ατομο δεν εχει συνηθως την τολμη, την ικανοτητα, και σημερα με τους ρυθμους της συγχρονης ζωης ουτε και τον χρονο να σχηματισει μια ατομικη πεποιθηση.Ετσι προτιμα την ετοιμη που του σερβιρουν οι εφημεριδες.
    Η εφημεριδα ειναι σημερα ενα απο τα κυριοτερα εργαλεια της συγχρονης προπαγανδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]