Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα Σκόπια είχαν σχέδια αλυτρωτικά για την Μακεδονία από το 1990!

Η απόδειξη βρίσκεται στα λόγια τους...

Για όσους διατηρούν ακόμα αμφιβολίες για τις πραγματικές επιδιώξεις των Σκοπιανών, σας παρουσιάζουμε το ακόλουθο video από την διαδήλωση των Σκοπιανών το 1990 στο Toronto!
H διαδήλωση υποτίθεται ήταν για τα “ανθρώπινα δικαιώματα” στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που στην άλλη μεριά της πόλης είχαμε την παρέλαση για την ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας!!
ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ VIDEO!!
Μπροστά σε κάμερες και σε χιλιάδες κόσμο που επικροτεί τα λεγόμενα του, ο κεντρικός Ομιλητής της διαδήλωσης, δίπλα απο έναν αλυτρωτικό χάρτη της “Ενωμένης Μακεδονίας” αναφέρει τα εξής συγκλονιστικά:
- 5:12 “…οι Μακεδόνες ζουν στο σκοτάδι στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ..”
- 5:22 “ … κατέληξε σε γενοκτονία..”
- 6:04 “…οι Μακεδόνες της Ελληνικής ΚΑΤΟΧΗΣ…”
- 7:55 βλέπουμε τον αλυτρωτικό χάρτη της “Ενωμένης Μακεδονίας”
- 9:01 “…ζουν ελεύθερα στην δική τους ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ…”
- 9:15 “…Η Δημοκρατία της Ελλάδος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να δώσει ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ…”
Είπατε τίποτα; το 1990 οι Σκοπιανοί διαλαλούσαν απροκάλυπτα σε διαδήλωση στον Καναδά για “κατεχόμενα εδάφη απο την Ελλάδα“, για “Μεγάλη Μακεδονία” και “Αυτονομία“.
Από τότε έχοντας υπόψη ότι ο εδαφικός αλυτρωτισμός σε βάρος της Ελλάδας δεν μπορεί φυσικά να υλοποιηθεί, αλλά αντίθετα θα τους εξέθετε παγκοσμίως, επέλεξαν ένα πλάγιο τρόπο δράσης.
Αναμασώντας την γνωστή καραμέλα για δήθεν παραβιάσεις ”των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μειονοτήτων”, έτσι ώστε να προκαλέσουν συγκίνηση και ευαισθητοποίηση της Διεθνούς κοινότητας.
Πάντα όμως από πίσω παραμονεύει η αληθινή τους επιδίωξη, που δεν ειναι άλλη από τον ΕΔΑΦΙΚΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ εναντίον της Ελλάδος.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Συμφωνώ με τα ανωτέρω, οι Σκοπιανοί έχουν ξεσκεπαστεί ουκ ολίγες φορές, για όσους νομίζουν πως όλα γίνονται απλά για γεωγραφικό προσδιορισμό. Εν τέλει, ακόμη και αν υπήρχαν αμφιβολίες για το επίσημο κράτος των Σκοπίων, αυτές εξανεμίστηκαν με την πρόσφατη αναθεώρηση της Ιστορίας τους. Αν θεωρούν πως οι Μακεδόνες ζούμε στο σκοτάδι, ας έρθουν οι Σκοπιανοί να μας «ξυπνήσουν», να δούμε τι θα γίνει.

    Μια απορία, όμως που έχω καιρό: Γιατί την Επανάσταση του '21 συχνά την αναφέρουν σε ΗΠΑ και Αυστραλία ως Ελληνική Ανεξαρτησία; Καταλαβαίνω ότι θέλουν έτσι να «ταιριάζει» κάπως με την Αμερικάνικη Ανεξαρτησία, αλλά θεωρώ ότι είναι μέγα λάθος. Δεν ήμαστε Τούρκοι άποικοι ή πολίτες που θελήσαμε να αποκοπούμε από τη μητροπολιτική Τουρκία. Σκλάβοι ήμαστε και επαναστατήσαμε για την Απελευθέρωσή μας, όχι για κάποια Ανεξαρτησία, και αυτό που γιορτάζουμε θα έπρεπε να λέγεται Liberation Day, αντί για Independece Day. Η έννοια «Ανεξαρτησία» πιο πολύ τους Τούρκους θα συμφέρει, που δε θα θέλουν να διαφαίνεται ότι ήταν δυνάστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι το 1990 αλλά ακόμα πιο πριν: το 1986 γύρισε ένας Βεροιώτης ξαδερφός μου από ταξίδι στην Αυστραλία (Αδελαΐδα) και μας είπε ότι έκαναν πορείες οι Σκοπιανοί για το «Μακεδονικό»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πανσλαβισμος ειχε ανεκαθεν (για τουλαχιστον 2 αιωνες)επεκτατικες βλεψεις εναντιον της Μακεδονιας.Με την καταπιεση της "μακεδονικης" μειονοτητας, οι Σκοπιανοι θα απαιτουν μια ζωη την απελευθερωση της "Μακεδονιας του Αιγαιου".Το ερωτημα ειναι πως 120 χωρες εχουν αναγνωρισει τα Σκοπια σαν "Μακεδονια" και γιατι οι Ελληνες διπλωματες ειναι υπερ της συνθετης ονομασιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως οταν πριν 30 χρονια ο εκδοτης της εφημεριδουλας ΣΤΟΧΟΣ εγραφε για την σκοπιανη προπαγανδα στο εξωτερικο [αυγα σκοπιανων στον Σαρτζετακη στην Αυστραλια,εθνικες γιορτες στο Μοντρεαλ κλπ],οταν εγραφε για τον UCK των αλβανων και τα σχεδια του για μεγαλη αλβανια,οταν εγραφε για το τι θα γινει στα Βαλκανια μετα τον θανατο του ταραχοποιου Τιτο,οταν δημοσιευε φωτο απο το 'κοινοβουλιο της δυτικης ανεξαρτητης Θρακης'που ειχαν στησει στην Γερμανια οι πρακτορες της ΜΙΤ,οταν δημοσιευε τους τουρκικους χαρτες του Αιγαιου και παμπολες αλλες πληροφοριες,ολοι εμεις γελαγαμε και κολαγαμε ταμπελες για εθνικοφρονες,ακροδεξιους και αλλα επικινδυνα στοιχεια της μακαριοτητας μας.Τωρα που οι κομποι εφτασαν στα χτενια τρεχουμε σαν τρελλοι ,εμεις οι πολιτες μονο,ενω οι 'ηγετες'κοιταζουν που εχει μεινει κανενα ευρω για να το αρπαξουν και αυτο.Ισως ειναι ενα μεγαλοπνοο σχεδιο τους,ωστε οταν ελθουν ολοι οι επιβουλευοντες την χωρα,να μην βρουν τιποτα και να φυγουν απογοητευμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]