Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Κεμαλικός ρατσισμός ξαναχτυπά στη Θράκη, καταγγέλλει η Πομακική εφημερίδα Ζαγάλισα

Όχι Πομακοχώρια, αλλά ορεινός όγκος!!!

Ανάξιοι οι αντιπρόσωποι των Πομάκων…


Ενώ τα προβλήματα του τόπου μας είναι τόσα πολλά και τόσο σοβαρά, μερικοί "πολύ-εκλεγμένοι" πολιτικοί προσπαθούν να έχουν ακόμα μαύρα μεσάνυχτα. Σε ένα μεγάλο βαθμό το πετυχαίνουν μέχρι στιγμής. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται καθόλου για τους συμπολίτες και τον τόπο τους, όμως λίγη ευαισθησία μπορούν να δείξουν αφού θέλουν να λέγονται... ηγέτες.
Αναφερόμαστε για άλλη μια φορά στους πολιτικούς που εκλέγονται στο χώρο διαβίωσης των μουσουλμανικών μειονοτήτων, τους γνωστούς "αφρόκρεμους" όπως θέλουν να αυτοαποκαλούνται. Δεν πειράζει, ας αποκαλούνται όπως θέλουν, ας πληρώνονται απ' όπου θέλουν, ας εκλέγονται όπως θέλουν και απ' όπου θέλουν. Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά. Αυτό που μας πειράζει και μας ενοχλεί πάρα πολύ είναι γιατί δεν δραστηριοποιούνται, γιατί κανείς τους δεν ενδιαφέρεται για τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες της Θράκης.

Τον τελευταίο καιρό είδαμε ότι κλήθηκαν (για πρώτη και μάλλον τελευταία φορά) να συζητήσουν τα προβλήματα αυτά όλοι οι "αφρόκρεμοι" στην συνέλευση της υπερνομαρχίας Ξάνθης - Καβάλας -Δράμας. Το μόνο πρόβλημα όμως, που εντόπισαν, η μόνη παρατήρηση που έκαναν είναι γιατί αποκαλούνται τα Πομακοχώρια ως Πομακοχώρια, και όχι ορεινός όγκος; Κλήθηκαν να πούνε την άποψη τους (επειδή συνήθως την λένε χωρίς να τους ζητηθεί) σε μια επίσημη συγκέντρωση κι αυτοί κολυμπούσαν για ακόμη μια φορά σε ρηχά νερά. Αυτοί είναι λοιπόν οι εκπρόσωποι μας; Αυτούς επιλέξαμε να μας στηρίξουν στα προβλήματα μας; Δεν είναι κρίμα αγαπητοί αναγνώστες;
Ο κόσμος υποφέρει και αυτοί κάνουν πως δεν βλέπουν. Προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή του απλού κοσμάκη σε άλλα ψεύτικα, εξωγήινα πράγματα. Σε προβλήματα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Προβλήματα που μόνο αυτοί γνωρίζουν, επειδή, μόνο αυτοί τα δημιουργούν και τα "στήνουν". Αυτά είναι τα χάλια τους. Αυτοί είναι οι εκλεγμένοι, πολυεκλεγμένοι και ξαναεκλεγμένοι «ηγέτες» μας (έτσι τους αναφέρουν πάντα τα τουρκόφωνα έντυπα τους, λες και μόνο αυτοί εκλέγονται στον πλανήτη).
Δυστυχώς κυρίες και κύριοι, κάποιοι από εσάς κάνατε λάθος πάλι, επιλέξατε αυτούς τους αφρόκρεμους για να μας εκπροσωπούν. Για ακόμη μια φορά παρασυρθήκατε. Προτείνουμε όμως (πριν στενέψουν ακόμα περισσότερο τα περιθώρια), στους αφρόκρεμους αυτούς, να μεριμνήσουν όσο γίνεται πιο σύντομα. Για άλλη μια φορά τους λέμε να ασχοληθούν με τα αληθινά προβλήματα του κόσμου όπως την ανεργία, τα καπνά, τις επιδοτήσεις, τις αποζημιώσεις, τα χρέη, την παιδεία,
την εκπαίδευση και πολλά άλλα ζητήματα που συνεχώς συσσωρεύονται εις βάρος των πολιτών. Να κόψουν επιτέλους τους γάμους, τις βόλτες, τις ευχές και τα ψεύτικα πάρτυ. Αυτά δεν αποτελούν, ούτε πρόκειται να αποτελέσουν ποτέ λύση για κανένα από τα παραπάνω προβλήματα. Ο κόσμος περιμένει λύσεις και αποτελέσματα. Μην τον απογοητεύετε πάλι. Βρείτε τρόπους να βοηθηθούν όλοι και όχι μόνο τα συγγενικά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε λίγο να συνεισφέρετε και εσείς κάπως στις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι. Μην ονειρεύεστε μόνο "ορεινούς όγκους".
Υπογραφή
Ο αντιαφρόκρεμας




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]