Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

“El Pais”: Η Τουρκία σταυροδρόμι ναρκωτικών!


Η Ισπανική εφημερίδα El Pais δημοσίευσε ένα άρθρο- έρευνα για την Τουρκία, σαν σταυροδρόμι ναρκωτικών.
Όλες σχεδόν οι σοβαρές υπηρεσίες διώξης ναρκωτικών το έκαναν «ευαγγέλιο» κυρίως λόγω των περιστατικών που περιγράφει.

Το κείμενο έλεγε μεταξύ άλλων:

“Στις 16 Ιουνίου οι υπάλληλοι των Τελωνείων του λιμανιού της Mersin στο νότο της Τουρκίας, διέταξαν να γίνει έλεγχος στα container ενός εμπορικού πλοίου που προερχόταν από τον Ισημερινό.
Το σκάνερ εντόπισε ύποπτες εικόνες και τα σκυλιά της Αστυνομίας το επιβεβαίωσαν.
Μεταξύ των φορτίων με μπανάνες βρέθηκαν 1.300 κιλά κοκαΐνης, η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει εντοπιστεί ποτέ στην Τουρκία.
7 ημέρες μετά στο ίδιο λιμάνι εντοπίστηκε και πάλι σε άλλο container με μπανάνες από τον Ισημερινό και 463 κιλά κουλαίνεις.
Το όνομα της Τουρκίας άρχισε να ηχεί ισχυρά στην διαδρομές της κοκαΐνης, καθώς εκεί προορίζονταν οι 4,9 τόνοι που κατασχέθηκαν πέρυσι στο λιμάνι της Κολομβίας την Buenaventura, των πάνω από 1.000 κιλά που εντοπίστηκαν πέρυσι στο λιμάνι του Παναμά Cristóbal όπως και άλλα 500 κιλά σε πλοίο που έμπαινε στην διώρυγα του Παναμά τον Μάιο.
Η Τουρκία πάντα ήταν ένα σημείο κλειδί στους δρόμους των ναρκωτικών.
Η Europol επιβεβαιώνει ότι η τουρκική μαφία έχει αρχίσει να εμπλέκεται στην διακίνηση της κοκαΐνης απευθείας από την Λατινική Αμερική, τόσο με προορισμό την Τουρκία όσο και για να την διανείμει εξ ονόματος άλλων οργανώσεων:
Όμως ποιοι είναι οι αντιπρόσωποι της τουρκικής μαφίας στην Λατινική Αμερική;
Ο πρώτος που μίλησε δημόσια για τις επαφές Τουρκίας και του καρτέλ Sinaloa είναι ο Edgardo Buscaglia, Ακαδημαϊκός του Columbia University και σύμβουλος κυβερνήσεων στον αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος.
Ελπίζουμε όταν θα καταλάβει η Ευρωπαϊκή νομενκλατούρα, σε ποια μονοπάτια διολισθαίνει η Τουρκία του Ερντογάν, να μην είναι τα πράγματα στο απροχώρητο, για την ίδια την Ευρώπη…”

Fantomas






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]