Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βεντέτα με τον λαό


Η ποσότητα έχει τη δική της ποιότητα και τα πλήθη, όταν ξεπεράσουν έναν συγκεκριμένο όγκο και αριθμό, έχουν πάντα δίκιο 


Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Tα είδατε τα πλήθη στις συγκεντρώσεις εναντίον της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών; Μπορεί και να τα παρεξηγήσατε. Για τον πρωθυπουργό πήγαν… Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «μάγος» της πολιτικής. Δημιούργησε αντιπολίτευση εκεί που δεν υπήρχε και την όποια εναντίωση εκδηλωνόταν προς τις πολιτικές του τη μετουσίωσε σε προσωπική αντιπάθεια, βεντέτα κανονική. Έριξε το γάντι σε εκατομμύρια Ελληνες και μπορεί να το πάρει πίσω, με φόρα και να είναι και βαρύ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η αχτύπητη ομάς των τεράστιων επιτυχιών προσέφεραν στην παγκόσμια βιβλιογραφία μια σειρά από επιβεβαιώσεις των ήδη επιβεβαιωμένων νόμων πολιτικής επικοινωνίας. Αναφέρεται ενδεικτικά η βασική: Ποτέ δεν επιτίθεσαι σε πρόσωπα, αλλά σε επιλογές, συμπεριφορές, απόψεις. Για παράδειγμα, δεν λες «οι ψεκασμένοι», «οι τζαμπατζήδες» ή ακόμα και «οι ανεμβολίαστοι». Οταν εσύ, με τις απότομες κινήσεις και τις καρτουνίστικες εκφράσεις και γκριμάτσες σου, πρωταγωνιστείς στα ανέκδοτα που λένε πολίτες μεταξύ τους, δεν πρέπει να πηγαίνεις την μπάλα σε τερέν που δεν σε βολεύει. Το «ψεκασμένοι» ξέχνα το και για έναν επιπλέον λόγο: πιο «ψεκασμένοι» απ’ όλους μπορεί να είναι όσοι ψηφοφόροι σου πίστευαν αληθινά ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τη Συμφωνία των Πρεσπών πολιτικός που έδινε «γραμμή» σε στελέχη του κόμματος να μην πάνε στο πρώτο αντιπρεσπικό συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, το «τζαμπατζήδες» ηχεί σαν προσωπική επίθεση και προσβολή όταν ξεστομίζεται από τα χείλη πολιτικού γόνου, η οικογένεια του οποίου καλοταΐζεται από τους φόρους των «τζαμπατζήδων». Τέλος, όταν δαιμονοποιείται ο «ανεμβολίαστος» τότε ακόμα κι εκείνος που το σκέφτεται να εμβολιαστεί μπορεί να… τσινίσει και να ανακρούσει πρύμναν.

Ειδικά, όταν σου κουνάει το δάχτυλο, με σνομπ υφάκι, ένας εκατομμυριούχος κληρονόμος της πρωθυπουργίας, που δηλώνει 32 ακίνητα στο «πόθεν έσχες» του, που έκανε ποδηλατάδες στην Πάρνηθα εν μέσω καραντίνας και κορωνοτσιμπούσια στην Ικαρία, πρέπει να είσαι ντιπ αναίσθητος για να μη σου μπαίνουν ιδέες… πολιτικής αντίδρασης, αντίστασης, αντεπίθεσης.

Και, φυσικά, το πετράδι στο στέμμα της οργής είναι το απίθανο που λένε: «οι ελευθερίες θα δίδονται σ’ αυτούς που τις αξίζουν». Ε, όχι, ρε φίλε. Οι Ελληνες δεν νιώθουν σκλάβοι, αντικείμενα που θα απελευθερώνονται ανάλογα με τα κέφια του ιδιοκτήτη.

Newsbreak






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο Κούλης γνωρίζει ότι δεν θα επανεκλεγεί, βάσει προσχεδιασμών των αφεντικών του της ΝΤΠ, αφού υπάρχει ήδη προαποφασισμένη ατζέντα για την επόμενη διακυβέρνηση των ιθαγενών υπηκόων στο Ελλαδιστάν. Ετσι, εκτελεί με υπερβάλλοντα ζήλο όσα τον διέταξαν να κάνει εναντίον του Ελληνικού λαού τα τέρατα αφεντικά του, όπως ακριβώς έκανε και ο Τσίπρας, χωρίς να νοιάζεται για επανεκλογή. Παράλληλα, ολόκληρη η οικογενειακή συμμορία Μητσοτάκη, μαζί με τους άλλους προσεκτικά διαλεγμένους διεστραμένους του περιβάλλοντός τους, στους οποίους χάρισαν καρέκλες εξουσίας ώστε να δρούν ανενόχλητοι και καλυμένοι από τυχόν ευθύνες, απομυζούν ότι μπορούν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και ταυτόχρονα ανακοινώνουν ανερυθρίαστα και με ανήκουστο θράσος, παράλογα ανήθικα εγκληματικά μέτρα με αφορμή τον κορονοιό και όχι μόνον εναντίον των απλών ανθρώπων.
    Και φυσικά, επειδή στα μαζικά τους εγκλήματα συνένοχοί τους έναντι αδρών αμοιβών είναι και οι επίορκοι δικαστικοί όλων των βαθμίδων, δεν υπάρχουν παρεμβάσεις για τιμωρία των ενόχων και προστασία του λαού και της Ελλάδας μας. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους χρειάζεται ΑΜΕΣΑ για να φρενάρουμε την οδυνηρή πορεία ολέθρου και την σάπια παρακμή σε όλα τα επίπεδα για να έχουμε ελπίδα και δυνατότητα για ένα υγιές αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και να προσθέσω ότι ο Κούλης πήρε εντολή προεκλογικά από τα αφεντικά του της ΝΤΠ να σχηματίσει κυβέρνηση με συμμετοχή αποτυχημένων του ΠΑΣΟΚ, ομοφυλόφιλους, εθνοπροδότες πρόθυμους για εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, ώστε να προχωρήσει η κυβέρνηση ως "μοντέρνο πρότυπο" για τους υπηκόους και να αποδεχόμαστε χωρίς αντίδραση όλα τα αρρωστημένα που προωθούν. Πολύ καλοστημένη προσπάθεια αλλοτρίωσης και σαπίλας αλλά πιστεύω ότι οι Έλληνες πλέον αφυπνιζόμαστε και αντιστεκόμαστε σε μεγάλο ποσοστό με πολύ δυναμικό τρόπο στα κακουργήματα όλων τους.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]