Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συντριβή της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ


Ο Ακάρ παραδέχεται την συντριβή των τούρκων στο βόρειο Ιράκ από τους Κούρδους

Όπως είχαμε αποκαλύψει η απόπειρα εισβολής των τουρκικών δυνάμεων στο βόρειο Ιράκ προκειμένου να συγκρουστεί με Κούρδους μαχητές, κατέληξε σε Βατερλώ. Η επίθεση έγινε με επίλεκτά τμήματα των ειδικών δυνάμεων, αλεξιπτωτιστές και πολλά μαχητικά ελικόπτερα.

Η επίθεση έγινε με επίλεκτά τμήματα των ειδικών δυνάμεων, αλεξιπτωτιστές και πολλά μαχητικά ελικόπτερα.

Υπάρχουν μάλιστα σοβαρότατες κατηγορίες για συνεργασία των Τούρκων με την προδοτική κυβέρνηση του ιρακινού Κουρδιστάν, του πράκτορα Μπαρζανί. Γεγονός που μετά τη συντριβή η κουρδική διοίκηση έσπευσε να διαψεύσει.
Οι τουρκικές δυνάμεις λοιπόν επιχείρησαν επίθεση στο όρος Γκάρα του ιρακινό Κουρδιστάν προκειμένου να χτυπήσουν δυνάμεις του PKK που εδρεύουν στην περιοχή. Λέγεται ότι η επίθεση είχε δοθεί μετά από πληροφορίες που είχε δώσει ο προδότης Μπαρζανί στην τουρκική κυβέρνηση.

Οι τουρκικές δυνάμεις λοιπόν επιχείρησαν επίθεση στο όρος Γκάρα του ιρακινό Κουρδιστάν προκειμένου να χτυπήσουν δυνάμεις του PKK που εδρεύουν στην περιοχή. Λέγεται ότι η επίθεση είχε δοθεί μετά από πληροφορίες που είχε δώσει ο προδότης Μπαρζανί στην τουρκική κυβέρνηση.

Η επίθεση όμως κατέληξε σε καταστροφή. Όσοι αλεξιπτωτιστές πάτησα το πόδι τους στο έδαφος εξοντώθηκαν. Τα ελικόπτερα τράπηκαν σε φυγή παρά το ότι οι Κούρδοι πολεμούσαν κυριολεκτικά με πρωτόγονα όπλα. Το τουρκικό υπουργείο άμυνας λοιπόν έκανε τότε λόγο για τρεις νεκρούς.

Σήμερα όμως υπουργός εθνικής άμυνας Χουλουσί Ακάρ, βγήκε και μίλησε για 13 «αθώους Τούρκους» που έπεσαν νεκροί από το PKK στην περιοχή. Φυσικά οι νεκροί μόνο αθώοι δεν ήταν και ήταν πολύ περισσότεροι. Ήταν εγκληματίες εισβολείς, δολοφόνοι αμάχων.

Οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ περισσότερους νεκρούς αλλά κυρίως για μία συντριπτική ήττα του τουρκικού στρατού που προβάλλει «πανίσχυρος», στην ουσία ομως η μόνη του δύναμη είναι τα μηΒόρειο Ιράκ, Κούρδοι, PKK, τούρκοι επανδρωμένα αεροσκάφη και οι ισλαμιστές μισθοφόροι. Οπότε ο τακτικός τουρκικός στρατός επιχειρεί να αντιπαρατεθεί στο πεδίο της μάχης, συνθλίβεται.

Newsbreak






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]