Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξυπνήστε και αντισταθείτε πριν υποδουλωθείτε



Η κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων ακολουθεί πορεία υποτέλειας στα ξένα συμφέροντα των κέντρων εξουσίας, αυταρχισμού στο εσωτερικό για να κάμψει το φρόνημα του λαού για τα καταπιεστικά και παράνομα μέτρα που σκοπεύει να εφαρμόσει και ξεπουλήματος των εθνικών συμφερόντων με τις συνομιλίες που άρχισε με τον πειρατή και την αθρόα εγκατάσταση των λαθρομεταναστών που σύντομα θα αποτελέσουν την βόμβα στα θεμέλια της κοινωνικής συνοχής και σταδιακά θα αλλοιώσουν την εθνική μας ταυτότητας, ώστε σε λίγα χρόνια να αισθανόμαστε και να είμαστε ξένοι στην χώρα μας.

Αυτό επιτάσσουν η νέα τάξη πραγμάτων και το σύστημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης στα πλαίσια της διακηρυγμένης παγκοσμιοποίησης με την ισοπέδωση και την φτώχεια των λαών και την εξαφάνιση των κρατών–εθνών. Και αυτό δυστυχώς αποδέχονται και υλοποιούν συνειδητά τα δύο κόμματα εξουσίας (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) μέχρι σήμερα, όταν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη τους χωρίς ντροπή δηλώνουν ότι «Οι πρόσφυγες θα βοηθήσουν με την ενσωμάτωσή τους στην χώρα στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας» (Ντόρα Μπακογιάννη-Ξυδάκης). Δεν λένε τίποτα όμως και για την επίπτωση που θα επέλθει με την αύξηση της ανεργίας των Ελλήνων.

Το μόνο μέσο είναι η δυναμική ενωτική αντίδραση και αντίσταση του λαού σ' αυτά που έρχονται.

Ο αδύναμος και απροστάτευτος λαός έχει ένα μόνο μέσον να αντιδράσει και να αντισταθεί σ αυτά που έρχονται, όπως άλλωστε άρχισαν να αντιδρούν και άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί, με λιγότερα κατασταλτικά μέτρα από τα εγχώρια, που επιβάλλονται με το πρόσχημα της δήθεν αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Πρέπει να βγει στους δρόμους με συλλαλητήρια μαζικά όταν δει ότι τα νόμιμα δικαιώματά του καταπατούνται από την αδίστακτη κυβερνητική εξουσία που θα επιδιώξει με τον φόβο και την απειλή των προστίμων να τον φιμώσει για να μη αντιδράσει.

Αλλά για να αντιδράσει ένας καταπιεσμένος και βαθιά πληγωμένος λαός μετά από 10 χρόνια στερήσεων λόγω μνημονίων, πρέπει πρώτα να ξυπνήσει από τον λήθαργο που μέχρι σήμερα βρίσκεται. Και αυτό επειδή δυστυχώς η κοροϊδία της κυβέρνησης και η εν ψυχρώ εξαπάτησή μας θα συνεχισθεί όσο δεν υπάρχει αντίδραση και όσο ο φόβος που ενσπείρουν με τον πρόσχημα του ιού θα συνεχίζει να υπάρχει. Γιατί όλοι αυτοί οι αρμόδιοι και συναρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι συνειδητά ψεύδονται όταν διογκώνουν να κρούσματα του ιού με την αύξηση κατά το δοκούν των τεστ σε όποιες περιοχές θέλουν να επιβάλουν τοπικά lock down για να εγκαταστήσουν πρόσφυγες μεταφέροντάς τους μεταμεσονύκτια για να αποφύγουν τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών.

Ένα απλό παράδειγμα. Μέχρι την Δευτέρα 08/02/2021, τα τεστ πανελληνίως ήσαν 18.000-20.000 καθημερινά και τα κρούσματα 600-650. Την Τρίτη 09/02 και Τετάρτη 10/02 τα τέστ που έγιναν ήσαν πάνω από 50.000 και ανάλογα αυξήθηκαν και τα κρούσματα σε 1500-1600 περίπου. Δηλαδή καμμία ουσιώδης διαφορά αφού ο δείκτης νοσηρότητας παρέμεινε κάτω και από το 3. Οι δε θάνατοι συνεχώς μειώνονται και έφτασαν χθες στους 17 ημερησίως όταν σε άλλα κράτη είναι πολλαπλάσιοι αναλογικά. ΄Ετσι, προαποφασίσθηκε το αυστηρό Lockdown στην Αθήνα και αναμένεται και στην Θεσσαλονίκη με ψευδή ή και αναπόδεικτα στοιχεία περί δήθεν διπλασιασμού του ιικού φορτίου.

Η υποκρισία της κυβέρνησης που μεταθέτει το βάρος της ευθύνης στους λοιμοξιωλόγους, ενώ η ίδια παίρνει τις τελικές αποφάσεις, με την αλλαγή της στάσης της και τις αντιφάσεις μεταξύ των δηλώσεων στελεχών της, κάθε τρείς με τέσσερεις μέρες, αποδεικνύει αφ ενός την σύγχυση στην οποία βρίσκεται και αφ ετέρου δεν κρύβει τους βαθύτερους στόχους της. Αυτοί είναι το οριστικό κλείσιμο και η εξαφάνιση των μικροεπιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου και της εστίασης, αφού δεν θα αντέξουν και με την κοροϊδία των 534 ευρώ τον μήνα.

Ο βαθύτερος στόχος της ακολουθούμενης πολιτικής

Ποιος όμως είναι ο βαθύτερος στόχος της πολιτικής αυτής;. Είναι η ριζική αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της οικονομίας προς όφελος των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων που είτε υπάρχουν είτε θα εγκατασταθούν μετά την λήξη της πανδημίας. Αυτόν τον στόχο άλλωστε δεν τον απέκρυψε εμμέσως πλην σαφώς ο πρωθυπουργός για πολλοστή φορά ακόμη και σήμερα 10.02.2021, στην συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, όταν ανέφερε «ότι με την ευκαιρία της ύπαρξης του ιού θα επιφέρει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα». Νομίζει ο πρωθυπουργός ως δέσμιος των ξένων συμφερόντων ότι θα εξαφανίσει εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες και εργαζόμενους, με την ανεργία που θα προκύψει χωρίς καμία αντίδραση, επειδή μας κρύβεται πίσω από την υποκριτική λογική ότι δήθεν ενδιαφέρεται για την ζωή των ελάχιστων που καθημερινά πεθαίνουν χωρίς να γνωρίζουμε και την πραγματική αιτία του θανάτου τους.

Γι αυτό αγαπητοί φίλοι δεν θα πρέπει να μείνουμε αδρανείς. Πρέπει να αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο μέσον στον αυταρχισμό και την αυθαιρεσία που μας επιβάλει η κυβέρνηση την οποία οι περισσότεροι από εμάς - και εμού συμπεριλαμβανόμενου- ψηφίσαμε, για να ανατρέψει το προδοτικό καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ που όμως στην θέση του και ακόμα χειρότερα βρίσκεται η ίδια. Δεν είναι άλλωστε περίεργο που δεν υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση σήμερα για να αντιδράσει στα μέτρα που παίρνονται. Ξέρετε όμως γιατί; Επειδή τα μέτρα αυτά θα ήταν υποχρεωμένη να τα πάρει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επίσης πειθήνιο όργανο της Γερμανικής οικονομικής κατοχής της χώρας μας και αφήνει την ΝΔ να χρεωθεί το κόστος τους.

Ηδη, το συνδικαλιστικό όργανο των επιχειρήσεων της εστίασης αποφάσισε να κινηθεί νομικά με πλειάδα συναδέλφων και να ζητήσει από το Δημόσιο αποζημιώσεις για την καταστροφή που έχει υποστεί μέχρι και σήμερα. Ηδη άρχισε από προχθές και η παράδοση και των κλειδιών των επιχειρήσεών τους στον ανεκδιήγητο Υπουργό Ανάπτυξης που κάθε μέρα λέει και κάτι διαφορετικό από την προηγούμενη.

Να θυμηθούμε μόνο ότι αυτός ήταν που ως βουλευτής του ΛΑΟΣ καθύβρισε την ΝΔ ως προδοτικό κόμμα και δήλωνε ότι «κα-νέ-νας βουλευτής του δεν θα πάει σ αυτήν» όπως και ήταν πρωτοστάτης στην συγκέντρωση για το Μακεδονικό, που όμως σήμερα όχι μόνο το ξέχασε αλλά ως κυβερνητικό στέλεχος αποδέχεται την ολοκλήρωση της συμφωνίας και σε βάρος των εθνικών συμφερόντων μας, όταν οι Σκοπιανοί σε τίποτα δεν άλλαξαν τα σύμβολα και τα βιβλία όπως είχαν υποχρέωση από την συμφωνία μέσω των οποίων προβάλλουν τον αλυτρωτισμό τους. Αντίθετα η Βουλγαρία δεν έχει πειθαναγκαστεί ακόμα να συναινέσει προβάλλοντας βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση. Τι εμπιστοσύνη λοιπόν να έχουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες από αυτόν τον Υπουργό τους; Προφανώς καμμία. χρήσης

Ο περιορισμός των πολιτών με πρόσχημα τα κρούσματα του ιού και το υποχρεωτικό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι με το αμφισβητούμενης ποιότητας και αποτελεσματικότητας εμβόλιο επιχειρείται να πεισθούμε ότι ο εμβολιασμός μας αποτελεί την μόνη λύση στην πανδημία, επειδή δεν θα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ήδη αντίστοιχης και μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας φάρμακα που ήδη χρησιμοποιήθηκαν σε επώνυμους με εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα. Αλλά αυτά τα φάρμακα δεν συμφέρει τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες που ποδηγετούν τις κυβερνήσεις των λαών, να γίνουν γνωστά επειδή το οικονομικό συμφέρον τους είναι πάνω από όλα.

Και δυστυχώς η κυβέρνηση παίζει το παιχνίδι τους και εκβιάζει τους πολίτες με το παράνομο ανήθικο και αντισυνταγματικό πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενσπείροντας τον φόβο του περιορισμού στις μετακινήσεις τους και διαιρώντας τους σε κατηγορίες προνομιούχων και μη, ερχόμενη σε αντίθεση ακόμη και με πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης των 47 κρατών μελών της με αρ.2361/2021, που απορρίπτει την θέσπιση του πιστοποιητικού αυτού λόγω της διάκρισης που επιφέρει.

Γι αυτό εμείς δεν πρέπει να υποκύψουμε ούτε στους εκβιασμούς και τα ψέματα ούτε στον φόβο του ιού. Και ας αναλογισθούμε την ρήση του διαπρεπούς Έλληνα επιστήμονα και καθηγητή του Stanford University των ΗΠΑ, Γιάννη Ιωαννίδη, όπου αναφέρει σε χθεσινή του συνέντευξη μεταξύ άλλων ότι «Τα lockdown πέτυχαν να σκοτώσουν αρκετούς και επιδεινώθηκε το πρόβλημα στα νοσοκομεία όταν η θνητότητα από τον ιό είναι μόλις 0,1%. Μία παγκόσμια ελίτ κακοποιεί την ανθρωπότητα και δημιουργεί εξαθλιωμένους και φτωχοποιημένους πολίτες».

Όπως υπάρχουν και πολλοί άλλοι γνωστοί επιστήμονες με τις ίδιες απόψεις (Δ. Κούβελας, Φαρσαλινός, Πουλάς κ.λ.π.) Τα έξι όμως συστημικά και ξεπουλημένα εγχώρια κανάλια που μας τρελαίνουν κάθε μέρα με το εμβόλιο και πόσο χρήσιμα και αναγκαίο είναι, μούγκα για τις δηλώσεις αυτές. Πως όμως η κυβέρνηση θα τους δώσει άλλα 18.000.000 ευρώ του φορολογούμενου λαού αν δεν λένε κάθε μέρα ψέματα ή αποκρύπτουν την αλήθεια;

Αλλά αν χρειασθεί για όλα αυτά σύντομα θα επανέλθουμε όπως και για την δεύτερη συνομιλία των διερευνητικών όταν ο Ερντογάν απαξιοί τον Έλληνα πρωθυπουργό και τις υπονομεύει με πρωτοφανείς σε βάρος του χαρακτηρισμούς.

Γι αυτό πρέπει πρώτα να ξυπνήσουμε και μετά να αντισταθούμε για να μη υποδουλωθούμε, γιατί τότε θα είναι πολύ αργά. Και να θυμόμαστε πάντα την ρήση του μεγάλου μας Εθνικού ποιητή Δ.Σολομού «Εθνικό είναι το αληθές».

Σωτήρης Γκεκόπουλος
Pronews






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. «Τα lockdown πέτυχαν να σκοτώσουν αρκετούς και επιδεινώθηκε το πρόβλημα στα νοσοκομεία όταν η θνητότητα από τον ιό είναι μόλις 0,1%. Μία παγκόσμια ελίτ κακοποιεί την ανθρωπότητα και δημιουργεί εξαθλιωμένους και φτωχοποιημένους πολίτες».


    Το 0,1 % απο που προκυπτει οταν τα υποτιθεμενα θυματα εχουν φτασει το 1.5 εκατ. σε

    συνολο 7,8 δισ. ;

    Μιλαμε για ποσοστο του 0,02%!!! Δηλ 2 στους 10.000, ΑΝ δεχομασταν ως αληθη τα νουμερα

    που δημοσιευονται!

    Και το κερασακι στην τουρτα περι εμβολιων:

    "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ EUDRA VIGILANCE: «932 ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ Pfizer»"

    https://oimos-athina.blogspot.com/2021/02/blog-post_62.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]