Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Έτοιμοι προς χρήση οι S-400


O επικεφαλής της Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας Ισμαήλ Ντεμίρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα ρωσικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας S-400 είναι έτοιμα να ενεργοποιηθούν, μεταδίδει το πρακτορείο TASS από την Άγκυρα, επικαλούμενο το τηλεοπτικό δίκτυο 24TV.

«Οι S-400 είναι έτοιμοι προς χρήση, οι ένοπλες δυνάμεις θα αποφασίσουν πότε θα υπάρξει τέτοια αναγκαιότητα», δήλωσε ο Ντεμίρ, σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι οι τουρκικές επιχειρήσεις του αμυντικού τομέα συνεχίζουν να εργάζονται στο πλαίσιο του προγράμματος που αφορά την κατασκευή των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-35, παρά την απόφαση της Ουάσιγκτον να τις αποκλείσει από το πρόγραμμα αυτό.

Η Διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας επιβεβαίωσε στο TASS την είδηση αυτή. «Πράγματι (ο Ισμαήλ Ντεμίρ) έκανε αυτή τη δήλωση σήμερα στην Άγκυρα», ήταν η δήλωση που έγινε εκ μέρους της Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]