Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο γιος του Ερντογάν πήγε στο στρατό;


Ερώτηση βουλευτή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον νεοσουλτάνο…

Σοβαρές αμφιβολίες για το αν εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου της Τουρκίας, διατυπώνει το αντιπολιτευόμενο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό κόμμα (CHP) με ερώτηση του προς τον υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

Το ερώτημα κατέθεσε ο Βουλευτής του CHP, Ουσάκ Εζκάν Γιαλίμ, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο, σύμφωνα με τα οποία ο μεγαλύτερος γιος του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Αχμέτ Μπουράκ εξαιρέθηκε από τη στρατιωτική θητεία με μια πλαστή ιατρική γνωμάτευση.

«Ρωτάμε αν ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, γιος του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει κάνει τη στρατιωτική του θητεία; Εάν την έκανε, σε ποιο χρονικό διάστημα;» ερωτά ο βουλευτής στην ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Άμυνας.

«Αν όντως ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν εξαιρέθηκε από τη στρατιωτική θητεία, ποιος ήταν ο λόγος της εξαίρεσης; Σε ποιο νοσοκομείο ετοιμάστηκε αυτή η γνωμάτευση;” τονίζει στην ερώτησή του ο βουλευτής της αντιπολίτευσης.

HellasJournal

 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]