Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σύνοδος Κορυφής: Πάμε δυστυχώς για κυρώσεις που θα μείνουν στις δηλώσεις


Με την... ευγενική χορηγία της Γερμανίας

Η Ε.Ε. στη Σύνοδο Κορυφής την Πέμπτη, αναμένεται για ακόμη μία φορά να αποδείξει πως είναι κατώτερη των περιστάσεων, αλλά και των όποιων προσδοκιών έχει η Ελλάδα από αυτή.

Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι θα υπερισχύσει η πλευρά του Βερολίνου και της Μέρκελ, όσον αφορά τη συμπεριφορά της Ένωσης απέναντι στην Τουρκία και στην προκλητική και επιθετική στάση της, που δεν θέλει να επιβληθούν κυρώσεις. Και δυστυχώς, η Κυβέρνηση χαμηλώνει τον πήχη που η ίδια είχε βάλει ψηλά.

Ο Πρωθυπουργός στη χθεσινή του συνέντευξη στον Alpha απέκλεισε το βέτο, αν οι εταίροι μας ακολουθήσουν πάλι την ίδια παρελκυστική τακτική στην καταδίκη και επί της ουσίας για τον προκλητικό Ερντογάν.

Τα συμπεράσματα από το Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της Ε.Ε., αυτό το ενδεχόμενο φωτογραφίζουν. Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έθεσε ακόμη και το θέμα του casus belli από πλευράς της Τουρκίας, στην επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια περιγραφή ή μία λίστα κυρώσεων, η οποία θα εγκριθεί από τους ηγέτες της Ε.Ε. στη σύνοδο.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]