Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άγκυρα: Η παραίτηση Σαράζ δεν αλλάζει τις συμφωνίες με την Τρίπολη

 

Οι συμφωνίες της Τουρκίας με την Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης θα παραμείνουν σε ισχύ παρά την πρόθεση του πρωθυπουργού Φάγεζ αλ-Σαράζ να παραιτηθεί, υποστήριξε σήμερα ο Ιμπραΐμ Καλίν, εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε πρόσφατα δυσαρεστημένος από την ανακοίνωση με την οποία ο Σαράζ έκανε γνωστή την πρόθεσή του να παραιτηθεί, αλλά ο Καλίν διευκρίνισε ότι η Αγκυρα θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις διμερείς συμφωνίες ανάμεσα στην Τουρκία και την κυβέρνηση της Τρίπολης, προσθέτοντας ότι Τούρκοι αξιωματούχοι είναι πιθανόν να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Λιβύης τις προσεχείς ημέρες για να συζητήσουν τις εξελίξεις.

«Δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στις συμφωνίες κατ΄αυτήν την πολιτική περίοδο διότι πρόκειται για αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν από την κυβέρνηση, όχι από ένα πρόσωπο», δήλωσε ο Καλίν στο Demiroren News Agency.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]