Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Μετατρέπουμε την Τουρκία σε παγκόσμια δύναμη

Την Τουρκία με κάθε βήμα που κάνουμε την μετατρέπουμε σε μια περιφερειακή, αλλά και παγκόσμια δύναμη, ανέφερε σε ομιλία του σήμερα ο Ταγίπ Ερντογάν , επισημαίνοντας μάλιστα ότι αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος του οράματος μας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας στα εγκαίνια του 5ου τμήματος του αυτοκινητόδρομου Βόρειου Μαρμαρά, δεν έκρυψε τις απώτερες βλέψεις του για επιβολή της τουρκικής ισχύος στην περιοχή. «Κάτω από αυτό το πρίσμα είναι ζωτικής σημασίας η επιτυχία του αγώνα μας σε πολιτικό, στρατιωτικό και οικονομικό τομέα, σε μια ευρεία περιοχή από τη Συρία και τη Λιβύη, έως την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μαύρη θάλασσα», τόνισε.

Μάλιστα, κατηγόρησε, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει, αυτούς που θέλουν να εκτροχιάσουν την πορεία της Τουρκίας από την επίτευξη του οράματος της, καθώς την θέλουν να δίνει αγώνα με τα εσωτερικά της ζητήματα, σε μια προσπάθεια «να εμποδίσουν την αιώνια αφύπνιση μας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]