Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΗΠΑ: Καθημερινή η αύξηση των νεκρών, 2.569 θάνατοι χθες


Nέο θλιβερό ρεκόρ, σημειώθηκε ξανά την Τετάρτη στις ΗΠΑ με 2.569 επιπλέον θανάτους εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωναϊού σε 24 ώρες, τον βαρύτερο ημερήσιο απολογισμό μέχρι σήμερα στη χώρα και στον πλανήτη, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Ακόμη 2.569 ασθενείς υπέκυψαν στην ασθένεια COVID-19 ως τις 20:30 χθες από την ίδια ώρα της προηγουμένης, σύμφωνα με τα στοιχεία του Τζονς Χόπκινς, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς.

Ο συνολικός επίσημος απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας έφθασε έτσι τους 28.326 νεκρούς στην αμερικανική επικράτεια.

Το προηγούμενο ρεκόρ θανάτων μέσα σε μια ημέρα (2.228) είχε καταγραφεί μόλις την προηγουμένη.


Οι ΗΠΑ εξάλλου μετρούν από τα τέλη του Μαρτίου τον υψηλότερο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, που πλέον ανέρχονται σε 637.000. Έχουν γίνει περίπου 3,2 εκατομμύρια διαγνωστικά τεστ στη χώρα.

«Η μάχη συνεχίζεται, όμως τα δεδομένα δείχνουν ότι απ’ άκρου σ’ άκρο της χώρας, περάσαμε την κορυφή των νέων κρουσμάτων» μόλυνσης, δήλωσε μολαταύτα ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί καθημερινά για την αντιμετώπιση της πανδημίας, υποσχόμενος να παρουσιάσει σήμερα Πέμπτη το σχέδιο της κυβέρνησής του για την σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού και για αυτήν που αποκαλεί «επανεκκίνηση» της αμερικανικής οικονομίας.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]