Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Ρουβίκωνας»: «Σας προκαλώ: Μπείτε αύριο σε όλα τα σπίτια μας»


Την Αστυνομία να μπει μέσα στα σπίτια των «συντρόφων» προκαλεί ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

«Σας προκαλώ: Μπείτε αύριο σε όλα τα σπίτια μας. Κάντε κατ’ οίκον έρευνα όπου νομίζετε αύριο το πρωί», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις απειλές για τα σχέδια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τα Εξάρχεια.

Το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας ανέφερε ότι θα επιχειρηθεί «σοκ και δέος» από την ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια, «με αντικειμενικό σκοπό την ψυχική αποδιοργάνωση μας και έτσι και την πρακτική μας «παράλυση».





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ωραια λαμογια ειστε!

    Σιγα μην κρυβετε τιποτα στα σπιτια σας!

    Εσεις τι δουλεια εχετε στα Εξαρχεια;

    Και απο ποτε θα πρεπει να σας δινει καποιος αναφορα;

    Ποιες ευθυνες αναλαμβανετε μεσω της "εξουσιας" σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]