Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ἀνδρῶν δὲ φαύλων ὅρκον εἰς ὕδωρ γράφε


Του Θοδωρή Γιάνναρου

Τα ψυχεδελικά θρίλερ-κοινοποιήσεων που αναρτά στο αγαπημένο του Facebook ο γνωστός και μη εξαιρετέος τέως αναπληρωτής μας, ο Παύλος Πολάκης, για να μετατρέψει σε κάλυμμα της υπερφίαλης αφροσύνης του "το ηθικό πλεονέκτημα” και το όποιο εναπομείναν "ήθος της Αριστεράς”, είναι συνήθως... ένα κατεβατό ασυναρτησιών ατόφιας δειλίας, χωρίς ούτε ίχνος ήθους, ούτε πλεονεκτήματος. Τα παλικάρια, που επικαλείται σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται o αυτοπροσδιοριζόμενος και ως "αψύς Σφακιανός”, έχουν πάντα και σε κάθε περίπτωση το σθένος και... τα ανδρικά εξαρτήματα εκείνα που ξεχωρίζουν τον άνδρα από τις φθηνές απομιμήσεις, να ζητήσουν συγγνώμη, όταν διαπράττουν λάθος, όταν προσβάλλουν αδύναμους ή έχοντες ανάγκη... είτε ανήκουν στην Αριστερά είτε στους αντιπάλους αυτής. Αυτός ο πρωτόγονος, διπολικός κόσμος, που αποτελείται από εξίσου άτιμους "συναγωνιστές” και "μεγαλόσχημους εχθρούς”, δεν αποτελεί το σύμπαν μόνο του Παύλου του Πολάκη, αλλά και του αφεντικού και προαγωγού του, Αλέξη Τσίπρα.

Καμία έκπληξη δεν απετέλεσε για τους πολίτες, το δίλημμα, έμπνευσης του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, που απετέλεσε και προεκλογικό σύνθημα, "...με τους πολλούς ή με τις ελίτ;” για την προεκλογική εκστρατεία, που όμως τον αποκαθήλωσε. Σε ποια ελίτ άραγε μπορεί να ενταχθεί ο ευρωβουλευτής της Νέος Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ή μήπως ο "οχτρός” είναι και παραμένει "οχτρός” ανεξαρτήτως των προσωπικών του προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και ασχέτως τι, σε τελευταία ανάλυση, προστάζει η ανθρωπιά και το δημοκρατικό φρόνημα της κοινωνίας και των ανθρώπων που την αποτελούν;

Ο "αριστεροτέτοιος” και... "πολλάκις” οσφυοκάμπτων κομματικά τέως αναπληρωτής υπουργός ουδόλως επιτέθηκε στις ιδέες που πρεσβεύει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, αλλά αντιθέτως επιτέθηκε με περίσσιο θράσος, απανθρωπιά και ανείπωτη δειλία αποκλειστικά και μόνο στην αναπηρία του, ενώ από την άλλη ο αρχηγός της άτακτης αγέλης τυχοδιωκτών και παρατρεχάμενων, καλύπτοντας την απρέπεια του υπουργού του, μετέτρεψε την ατομική του δειλία και την ανημποριά του χαρακτήρα του σε συλλογική αναίδεια μιας ολόκληρης παράταξης, που τότε κυβερνούσε τη χώρα.


Ο Πολάκης άνοιξε μια καταπακτή κάτω από τα πόδια του, και εκεί που κάποτε υπήρχαν υποστηρικτές της χοντροκοπιάς του, τώρα, αν τολμήσει να κοιτάξει προς τα κάτω, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το απόλυτο κενό που τον καλεί να πηδήξει, μπας και κάποια στιγμή τελειώνει η ασχήμια που ο ίδιος λάνσαρε με τόσο πάθος!

Η αήθεια του Πολάκη δεν άλλαξε λίγο το πολιτικό κλίμα... το άλλαξε πάρα πολύ και εντελώς ξαφνικά, με αποτέλεσμα ο Τσίπρας να μη δύναται πλέον να σφυρίζει αδιάφορα για το πολιτικό κόστος που προέκυπτε, ούτε να ρίξει τις ευθύνες στο παλαιό πολιτικό σύστημα. Ξέρει πια πως ένας από τους λόγους που η "1η φορά αριστερά” αποτελεί ιστορία είναι και οι "Πολάκηδες" με το βρωμερό το στόμα, τα πεινασμένα μάτια και τη βαριά μυρουδιά της σάπιας αριστερίλας.

Ο αξιολύπητος κατά τ’ άλλα Πολάκης, έχοντας κάκιστη σχέση τόσο με τον προφορικό, όσο και με τον γραπτό λόγο, μοιράζεται αυτή τη βαθιά αγροίκια αγραμματοσύνη του, με τους επικίνδυνους για τη χώρα συντρόφους του και ως εκ τούτου είναι απόλυτα φυσικό να υφίσταται την αδυσώπητη εκδίκηση των λέξεων και των ακατάληπτων βρισιών που έχει εκστομίσει κατά καιρούς και που συνεχίζει να εκστομίζει! Στα πολεμικά ανακοινωθέντα, κατά των εχθρών της "αριστεράς των νάνων”, αντί μεταμέλειας αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα περισσότερες μπαρούφες επιπέδου Τρούμπας του ‘50... υβρίζοντας χυδαία και παρά φύσιν, καθέναν και καθεμία που έχει αντίθετη άποψη, αλλά που κυρίως έχει πάρει χαμπάρι το πηγαίο "άνανδρον” της φύσης του, όπου η χυδαιότητα θεωρείται κανονικότητα... έχει όμως ημερομηνία λήξης και συνέπειες, ειδικά όταν στρέφεται κατά της χώρας και των πολιτών αυτής...

Έτσι φθάσαμε στην εποχή της Νέμεσις, όπου όλα θα μπουν στη ζυγαριά της δικαιοσύνης... και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα... και τις εγκληματικές συγκαλύψεις για θανάτους μικρών παιδιών, από την ανεπάρκεια εξαρτημένων αναισθησιολόγων στα ναρκωτικά, επειδή τύγχαναν ξαδέλφια του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού... η παράνομη καρατόμηση κρατικών λειτουργών και η αντικατάστασή τους από μέτριους και κακούς αφισοκολλητές, η παράνομη εκδίωξη χιλιάδων εργαζόμενων και η αντικατάστασή τους από ημέτερους... με το διπλάσιο κόστος, η κατασυκοφάντηση και η διαπόμπευση πολιτικών ανδρών, επειδή δεν ανήκαν στην κυβερνητική αγέλη...

Και να τελείωνε το κατηγορητήριο εδώ, θα ‘λεγε κανείς... "τόσες παραβάσεις καθήκοντος και απιστίες... δεν είναι πολλές για έναν άνθρωπο;”. Μακάρι να ήταν έτσι και το κατηγορητήριο να τελείωνε εδώ! Δυστυχώς όμως εκτείνεται αρκετά μακριά...

Εκβίαση τραπεζών για δανεικά για προσωπική χρήση, χωρίς εγγυήσεις, που εκτοξεύουν την επισφάλεια σε δυσθεώρητα ύψη, τη στιγμή που πολίτες για ένα δάνειο 10.000 είναι υποχρεωμένοι να δώσουν 10πλάσιας αξίας εγγύηση. Ο τέως αναπληρωτής μας, ως ο βοηθός με το μεγάλο στόμα και τον αψύ χαρακτήρα του Ρασπούτιν, βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις τα χαλκεία κατασκευής τού δήθεν σκανδάλου Novartis, για να εκτοξευθούν τα κέρδη της συγκεκριμένης εταιρείας, σε πολύ υψηλότερα επίπεδα απ’ ό,τι την περίοδο στην οποία αναφέρονταν οι κατηγορίες για το πολιτικών στοχεύσεων "δήθεν” σκάνδαλο!

Οι καρκινοπαθείς αναζητούσαν απεγνωσμένα θεραπείες, αλλά αντιμετώπιζαν την υπεροψία αυτού του κωμικοτραγικού γιατρού-βοσκού, που το μόνο που γνώριζε ήταν ο κομπασμός πάνω στις στάχτες της δυστυχίας που προκαλούσε!

Απέσυρε φάρμακα έκτακτης ανάγκης όπως οι αντιοφικοί οροί για να εξοικονομήσει δήθεν χρήματα για τον κρατικό προϋπολογισμό, ενώ από την άλλη οι τιμές κύριων φθηνών φαρμάκων μαζικής χρήσης αυξάνονταν αδικαιολόγητα...

Κατά την προσωπική μου άποψη και την άποψη εκείνων που γνωρίζουν, η θητεία του συγκεκριμένου κυβερνητικού αναπληρωτή αχυράνθρωπου της αυτοαποκαλούμενης "αριστεράς” ζήμιωσε πολύ τη χώρα και προκάλεσε πολύ πόνο και απόγνωση στους πολίτες. Έφτασε απ’ ό,τι φαίνεται η ώρα να πληρώσει και για τα εγκλήματά του και για την κακοδαιμονία που με δόλο καλλιέργησε στη χώρα!

Όλα εδώ πληρώνονται και αυτό θα συμβεί και τώρα, όσο και αν, οι ασορτί μ’ αυτόν σύντροφοί του διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους!

Capital


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]