Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στς κάλπες να μην ξεχάσουμε τους υποστηρικτές των Πρεσπών


Οι Έλληνες πατριώτες, δεν ξεχνούν, ότι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξαν και στελέχη άλλων κομμάτων, που αποδέχθηκαν την επαίσχυντη συμφωνία του Πρεσπών

Η σημερινή ψήφος έχει ιδιαίτερη σημασία, και θα δείξει αν η λοβοτομή που υπέστη μεγάλο τμήμα του λαού εξακολουθεί να ενεργεί, ή αν όσοι παραπλανήθηκαν έχουν αντιληφθεί πού οδηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα.

Ο στρατηγός Κωσταράκος, με ανάρτησή του, μάς υπενθυμίζει την «ευκαιρία που όλοι εμείς οι Έλληνες να δείξουμε ότι δεν ξεχνάμε τους υπαίτιους της εθνικής ταπείνωσης που προσυπέγραψαν στις Πρέσπες». Είναι και ευκαιρία, να διαπιστωθεί αν πράγματι ο λαός έχει "κοντή μνήμη" και η προσβολή της αξιοπρέπειάς του θα επισκιαστεί πάλι από παραπλανητικούς λόγους.

Και αν κάποιος μπορεί να δικαιολογηθεί, ότι το 2015 δεν είχε κατανοήσει πλήρως τι σημαίνει Αριστερά, τώρα έμαθε. Διαπίστωσε, ότι όσα κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ τότε -πολλά από αυτά κι εμείς- όχι μόνον δεν έκανε καμιά προσπάθεια να τα εξαλείψει, αλλά τα χρησιμοποίησε προς αποκλειστικό όφελος των στελεχών του και εις βάρος του λαού. Και μάλιστα με κυνισμό και αδιαφορία για τις αδιαφανείς διαδικασίες. Όπως έπραττε η ιντελιγκέντσια στα κομμουνιστικά καθεστώτα, που δεν έδινε λόγο σε κανέναν.

Είδαμε ποιο είναι το ηθικό πλεονέκτημά τους, που διατυμπάνιζαν με παραπλανητικό επιχείρημα. Ότι δεν κυβέρνησαν, γι’ αυτό και είναι αμέτοχοι της οικονομικής -αλλά και πολιτιστικής- κατάρρευσης. Προσποιούνται ότι λησμονούν πως σημαντικές αποφάσεις για μεταρρυθμίσεις δεν ελήφθησαν, λόγω της σφοδρής αντίδρασης της Αριστεράς. Πόσο υποκριτικό είναι το επιχείρημά τους, διαπιστώνεται από το ότι λίγοι κουκουλοφόροι υποκαθιστούν το κράτος και οδηγούν και την Δικαιοσύνη ακόμη σε αποφάσεις που καταγγέλλονται ότι ελήφθησαν με κομματικά κριτήρια.


Οι Έλληνες πατριώτες, δεν ξεχνούν, ότι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξαν και στελέχη άλλων κομμάτων, που αποδέχθηκαν την επαίσχυντη συμφωνία του Πρεσπών. Ούτε ξεχνούν τις ύβρεις του πρωθυπουργού και μεγαλόσχημων στελεχών του. Όχλος, ήταν οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που προσήλθαν στα συλλαλητήρια. Κατάπτυστοι, οι μετέχοντες, αλλά και όργανα της ρωσικής προπαγάνδας. Και φυσικά με χαρακτηρισμούς, όπως ακροδεξιοί, χρυσαυγίτες, και τελευταία κατηγορία από τον πρωθυπουργό, επαγγελματίες πατριώτες.

Αυτά και άπειρα άλλα, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστούν. Ο κυνισμός και η αντιδημοκρατική αντίληψη της Αριστεράς, δεν ταιριάζει με το ήθος των Ελλήνων πατριωτών. Ούτε η ταύτισή του με την σημερινή Βενεζουέλα, την Κούβα ή την Βόρεια Κορέα, στα γήπεδα της οποίας παρήλαυναν υπερηφάνως πρώην Κνίτες και νυν επίλεκτοι Συριζαίοι, τιμώντας τον τότε δικτάτορα. Δεν έχουν σχέση με τον ελληνισμό όλα αυτά.

Όμως, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και όλους αυτούς που υποστήριξαν με σθένος την εθνική μας υπόθεση. Τους μπροστάρηδες πολιτικούς, παρά την απειλή των ηγετών τους με διαγραφή. Που ήσαν πάντα δίπλα στον υπερήφανο λαό, και δεν εμφανίσθηκαν μόλις διαπίστωσαν το μέγα πλήθος των Ελλήνων που απαιτούν την δικαίωση.

Αυτούς θέλουμε σε θέσεις εξουσίας, της τοπικής, περιφερειακής και ευρωπαϊκής διοίκησης, αλλά και σε εύθετο χρόνο της κεντρικής εξουσίας. Αρκετά πλέον με τους δήθεν, αρκετά με τους ψευτοπροδευτικούς που πιπιλίζουν την καραμέλα της προόδου, ενώ αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι είναι βαθιά οπισθοδρομικοί, αρκετά με τους αντιδημοκράτες, που εξ ιδεολογίας είναι ορκισμένοι αντίπαλοι της Δημοκρατίας.

Θέλουμε αυθεντικούς εκπροσώπους των Ελλήνων και όχι ιμιτασιόν. Έλληνες, που είναι υπερήφανοι για την καταγωγή τους, και όχι επειδή έτυχε. Θυμηθείτε τι είπε ο πρωθυπουργός προ ημερών. Ότι Πατρίδα είναι εκεί που ζεις καλά. Αυτός είναι ο διεθνισμός, σε αντίθεση με τον πατριωτισμό, όπως τον διατύπωσε με το δικό του ύφος ο Μακρυγιάννης:
«Να ᾿ρθη ένας να μου ειπή ότι θα πάγη ομπρός η πατρίδα, στρέγομαι να μου βγάλη και τα δυο μου μάτια. Ότι αν είμαι στραβός, και η πατρίδα μου είναι καλά, με θρέφει, αν είναι η πατρίδα μου αχαμνά, δέκα μάτια να ᾿χω, στραβός θα να είμαι».
Καλό "βόλι"!

Ο Μακεδών
Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]