Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν ξεχνώ!


Η αρχή του τέλους για την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος ξεκινάει σήμερα. Οι Έλληνες ενωμένοι, όπως σε όλους τους μεγάλους κινδύνους, θα πράξουν το ιστορικό τους καθήκον. Θα απαλλάξουν την πατρίδα από τους δυνάστες της.

Από το βράδυ αρχίζει το ξήλωμα του εθνομηδενισμού και της υποτέλειας.

Όλοι μαζί, με τις ελληνικές σημαίες σηκωμένες ψηλά, πηγαίνουμε στις κάλπες φωνάζοντας δυνατά ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!

Δεν ξεχνάμε ότι το 2014 η πατρίδα έβγαινε στο ξέφωτο κι ήρθαν οι κάλπικοι σωτήρες ρίχνοντάς τη πάλι στο βάραθρο, φορτώνοντας στις πλάτες τις δυο νέα αχρείαστα μνημόνια, καταδικάζοντάς τη σε λιτότητα μέχρι το 2060.

Δεν ξεχνάμε τη δημιουργική ασάφεια που στοίχησε 100 δισ. και οδήγησε στην υποθήκευση του δημόσιου πλούτου για 100 χρόνια.

Δεν ξεχνάμε το φορολογικό τσάκισμα των νοικοκυραίων, που το χρησιμοποίησαν για να μοιράσουν όψιμα την πενιχρή ελεημοσύνη προς άγραν ψήφων, εξευτελίζοντας την όποια ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Δεν ξεχνάμε το βόλεμα των κολλητών τους και των γκόμενών τους, ενώ έπιναν το αίμα του λαού μέσω των αβάσταχτων μέτρων της Πρώτης Φοράς Αριστερά.

Δεν ξεχνάμε το ξεπούλημα της Μακεδονίας για λίγα αργύρια, καθώς και το νέο που μεθοδεύουν σε Θράκη, Βόρεια Ήπειρο, Κύπρο και Αιγαίο.

Δεν ξεχνάμε την παροιμιώδη δουλεία που επέδειξαν απέναντι στις εντολές των αποικιοκρατών, τις οποίες εκτέλεσαν σαν πιστά σκυλάκια.

Δεν ξεχνάμε τα αλισβερίσια με την διαπλοκή και τους κολλητούς τους που πλούτισαν εν μία νυκτί, την ώρα που υποδύονταν τους πολέμιους της διαφθοράς στήνοντας σκευωρίες κατά των πολιτικών τους αντιπάλων.


Δεν ξεχνάμε τον ευτελισμό των θεσμών, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να μαδουροποιήσουν τη χώρα.

Δεν ξεχνάμε την μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, για να μπορούν τα κοράκια να έχουν φτηνά εργατικά χέρια αλλά και να τα στιβάζουν εδώ όποτε δεν το αντέχουν οι δικές τους κοινωνίες.

Δεν ξεχνάμε την παράδοση των αστικών κέντρων στις ορέξεις των μπαχαλάκηδων και λοιπών εγκληματιών, όπως και την λατρεία τους σε αμετανόητους δολοφόνους, για να το παίξουν δήθεν προοδευτικοί επειδή η δουλοπρέπεια συνέτριψε το αριστερό προσωπείο τους.

Δεν ξεχνάμε τα λούμπεν στοιχεία που έβγαλαν από τα λαγούμια και τις αήθεις επιθέσεις στα ήθη και έθιμα των Ελλήνων, με στόχο την εγκαθίδρυση του καθεστώτος τους.

Δεν ξεχνάμε τις βόλτες με τα κότερα καπιταλιστών που έβριζαν άλλοτε, τη στιγμή που λόγω της φονικής αμέλειάς τους καίγονταν 100 αθώες ψυχές. Ούτε φυσικά ξεχνάμε τις αθώες ψυχές που πνίγηκαν στη Μάνδρα, απόρροια ξανά της ολιγωρίας τους.

Δεν ξεχνάμε τα αναίσχυντα ψέμματα και τον αμοραλισμό τους.

Περισσότερο απ΄ όλα, όμως, δεν ξεχνάμε ότι μας κλέψαν την Ελπίδα, ότι έδιωξαν τα πιο φωτεινά μυαλά από τον τόπο τους, ότι έθαψαν τα όνειρά μας για μια καλύτερη ζωή.

Πάμε δυνατά να βάλουμε τέλος στη μιζέρια και να πάρουμε πίσω το μέλλον που μας κλέψανε.

Το ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ θα πρέπει να είναι τόσο ηχηρό, ώστε να αναγκάσει τους ολετήρες να τραπούν σε φυγή μέσω πρόωρων εθνικών εκλογών.

Αξίζει να δώσετε αυτή τη δύναμη στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι η τελευταία ευκαιρία για να σωθεί η πατρίδα.

Δεν υπάρχουν περιθώρια να επαναληφθεί το λάθος του 2015.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!!!

Καλό βόλι!!!

Antinews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]