Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Φυλάκιση δύο ετών στον Γκρούεφσκι για υπόθεση διαφθοράς


Το Εφετείο των Σκοπίων επικύρωσε σήμερα την πρωτόδικη απόφαση φυλάκισης δύο ετών εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, για προτροπή σε τέλεση παράνομης πράξης σχετικά με υπόθεση που αφορά την προμήθεια πολυτελούς τεθωρακισμένου οχήματος από το κράτος, αξίας 600.000 ευρώ, την περίοδο που αυτός ήταν πρωθυπουργός.

Ο Νίκολα Γκρούεφσκι έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας και δεν πρόκειται να οδηγηθεί στη φυλακή για την έκτιση της ποινής του, τουλάχιστον το επόμενο διάστημα.

Ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, πέραν της υπόθεσης για την οποία καταδικάστηκε σήμερα, κατηγορείται για τέσσερις ακόμα υποθέσεις διαφθοράς και κατάχρησης εξουσίας.

Ο Ν. Γκρούεφσκι απορρίπτει όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και κάνει λόγο για ενορχηστρωμένη εκστρατεία εις βάρος του, η οποία, όπως ισχυρίζεται, εκπορεύεται από τη μεριά της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ. Ο Νίκολα Γκρούεφσκι διετέλεσε πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ την περίοδο 2006-2016.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εκβιασμος Ζαεφ:

    Ή ψηφιζετε την συμφωνια ή τον χωνουμε στη φυλακη.

    Το ερωτημα ομως που προκυπτει ειναι αλλο:

    Εαν η συμφωνια δεν ψηφιστει και γινουν εκλογες και ο Ζαεφ τις χασει,τοτε ποσο σιγουρος ειναι ο

    Ζαεφ οτι δεν θα καταληξει ο ιδιος στη φυλακη με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΜ, υπολογίζει στην στήριξη των δυτικών παίρνοντας για παράδειγμα τους δικούς μας πολιτικούς του "λεφτά υπάρχουν" που έφεραν το ΔΝΤ και στους επόμενους (που παραδίδουν την ιστορία μας στους Σλάβους των Σκοπίων) που νομίζουν ότι το ίδιο θα τους υποστηρίξουν οι δυτικοί όπως υποστήριξαν τον Αμερικανογεννημένο.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]