Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πειραματόζωο της νέας τάξης πραγμάτων


Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος

Πολύ προπαγάνδα - με Ρώσους πράκτορες που υποκινούν τις αντιδράσεις των Ελλήνων στο Σκοπιανό, με Έλληνες επιχειρηματίες που πληρώνουν για να εξεγείρονται οι Σκοπιανοί, με ψευδείς δημοσκοπήσεις που τεκμηριώνουν πως συμφωνεί η πλειοψηφία με την παράδοση του ονόματος, με υπογραφές Πολιτών που επικροτούν τη συμφωνία της ντροπής κοκ. (αν και δεν θα περάσει, αφού οι Έλληνες δεν θα το επιτρέψουν, ενώ το κρατίδιο θα διαλυθεί).

Πολύ χειραγώγηση, από δημοσιογράφους και διατεταγμένα ΜΜΕ που χρηματίζονται για να υπερασπίζουν την κυβέρνηση, υποκρινόμενα πως είναι αντικειμενικά - όταν ακόμη και ένας ανόητος καταλαβαίνει τα βρώμικα τεχνάσματα τους.

Πολύ ειρωνεία, σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες δεν υποστηρίζουν τον κ. Putin επειδή διέσωσε τη Ρωσία, ανέκτησε τη θέση της ως μία παγκόσμια δύναμη, αμύνθηκε απέναντι στις αμερικανικές κυρώσεις/χρηματοπιστωτικές επιθέσεις, ανεξαρτητοποιήθηκε από το δυτικό σύστημα του χρέους κλπ., αλλά λόγω του ότι περιμένουν να διασωθούν από το «λευκό γένος» - κάτι που δεν σκέφτηκε ποτέ κανείς!

Πολλές τιμωρίες, αφού η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ, από την οποία αφαιρέθηκε τριπλάσια ζήτηση, δεν στηρίχθηκε ποτέ από την ΕΚΤ, της επιβλήθηκαν θηριώδη μνημόνια μοναδικά στην παγκόσμια ιστορία, απαιτούνται πρωτογενή πλεονάσματα στο διηνεκές όταν δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο κράτος, απαξιώθηκε η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία της, καρατομήθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις, θα μηδενισθεί σχεδόν το αφορολόγητο, ενώ έχει καταδικασθεί σε μία εσαεί βαθιά ύφεση - παρά το ότι έχει χάσει το 27% του ΑΕΠ της συν 10% της μέσης ανάπτυξης των άλλων.

Πολλές επιθέσεις που την έχουν εξευτελίσει διεθνώς, που καταρράκωσαν την εθνική της υπερηφάνεια, που έστειλαν στην εξορία τους νέους της, που μετέτρεψαν τους Πολίτες της σε ζητιάνους και τις κυβερνήσεις της σε επαίτες.

Πολύ προδοσία συλλήβδην από τους Έλληνες πολιτικούς που οδήγησαν την πατρίδα τους στην παγίδα της Τρόικα, που δρομολόγησαν το εγκληματικό PSI, που ψήφισαν με κλειστά μάτια καταστροφικά μνημόνια, που δεν τήρησαν καμία προεκλογική τους δέσμευση και που δεν σεβάστηκαν το ένα και μοναδικό δημοψήφισμα - συνεχίζοντας την εθελόδουλη πολιτική της υποτέλειας και των υποκλίσεων ο ένας μετά τον άλλο, ενδιαφερόμενοι μόνο για τα δικά τους προσωπικά οφέλη.

Πολλά μαρτύρια για να αποδεχθούν οι Έλληνες όλα εκείνα, με τα οποία κανένας δεν συμφωνεί - θαρρείς πως για να «σπάσει» το ηθικό τους και να κατακρεουργηθούν όλες οι ανθρώπινες αντιστάσεις τους.

Άπειρες κατηγορίες για ρατσισμό, για εθνικισμό και φασισμό, εναντίον όλων εκείνων που προσπαθούν απεγνωσμένα να αντιδράσουν στη διάλυση του Κράτους και του Έθνους τους - μεταξύ άλλων με την αλλοίωση του πληθυσμού, σε συνδυασμό με τη δημογραφική του κατάρρευση.

Πολλά, πάρα πολλά, για μία κοινωνία που δεν βρίσκει πια από πού να κρατηθεί για να μη βουλιάξει, να αποφύγει το μαρτυρικό βιασμό και να μην εξαϋλωθεί ψυχικά - διαισθανόμενη πως αποτελεί ένα δύστυχο πειραματόζωο μίας νέας, αλλά ακόμη άγνωστης τάξης πραγμάτων.

Στα πλαίσια αυτά οι ανθεκτικοί θα αντιδράσουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όταν οι περισσότεροι θα έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, θα «μυξοκλαίνε» και θα έχουν χάσει εντελώς τις ελπίδες τους για το μέλλον – τις οποίες συντηρούν σήμερα τα ψευδή αφηγήματα των ελληνικών κυβερνήσεων, όταν την ίδια στιγμή η χώρα βυθίζεται όλο και πιο πολύ στο βούρκο, στην καταστροφή και στο χάος, κινδυνεύοντας να χάσουν οι Έλληνες ότι έχουν και δεν έχουν εάν συνεχιστεί η εκκωφαντική σιωπή των αμνών.

Εκτός αυτού οι ανθεκτικοί είναι σε θέση να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλο χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια – οπότε δεν χρειάζεται να τους φέρει κανείς σε επαφή μεταξύ τους ιδρύοντας οργανώσεις τύπου «κρυφού σχολείου» ή «Φιλικής Εταιρείας». Ενδέχεται άλλωστε το ίδιο το σύστημα να διαθέτει «αυτό-διορθωτικές» ιδιότητες από μόνο του – οι οποίες ενεργοποιούνται αυτόματα, όταν πραγματικά δεν πηγαίνει άλλο.

Εν προκειμένω το «οργή λαού, οργή Θεού» είναι ένας κωδικός που ενεργοποιεί τους πάντες με ένα είδος τηλεπάθειας, όμοιας με το WIFI του διαδικτύου – κάτι που τεκμηριώνεται από το ότι, οι επαναστάσεις ξεκινούν σχεδόν πάντοτε από μόνες τους, ξαφνικά, ως αποτέλεσμα του πετάγματος μίας πεταλούδας σε κάποιο χώρο που ούτε καν τον φανταζόμαστε.

Το μεγάλο τους πρόβλημα όμως είναι το ότι κάποιοι τις καπηλεύονται – όπως στο θέμα της Μακεδονίας, από το οποίο είναι δεκάδες αυτοί που προσπάθησαν να αποκομίσουν ιδιοτελή πολιτικά οφέλη. Ενδιαφέρον πάντως είναι επίσης το ότι, στρατολογήθηκαν ακόμη και οι Ρώσοι πράκτορες του μεγάλου εχθρού της Δύσης, του προέδρου Putin, για να μπορέσουν οι Πρώσοι εισβολείς με τους εγχώριους μειοδότες να υποβαθμίσουν τις λαϊκές αντιδράσεις – πριν αποτελέσουν εκείνη τη σπίθα που θα προκαλέσει την πυρκαγιά στο κατάξερο ελληνικό τοπίο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]