Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρώτη φορά φασιστερά!


Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας

Νέα «εποποιΐα» χτες από τον ανεκδιήγητο αληταρά που παριστάνει τον πρωθυπουργό του καταρρέοντος ψευδοκράτους (και θα συνεχίσει να τον παριστάνει μέχρι τον βίαιο εγκλεισμό του - μαζί με όλο το υπόλοιπο προδοτικό συριζανελίτικο σκυλολόι - σε κάποια υπόγεια μπουντρούμια για εσχάτη προδοσία).

Δεν είναι μόνο αυτά που πάλι εξέμεσε, σε ένα ακόμη λεκτικό μνημείο θράσους, χυδαιότητας, ψευτιάς κι απύθμενης αναισθησίας.

Είναι κι εκείνο το πρωτοφανές σκηνικό του ερημωμένου τοπίου με τα κλειστά καταστήματα, μια ερημιά απολύτως εναρμονισμένη σημειολογικά με τούτο το περιοδεύον -εν μέσω διμοιριών από δυνάμεις καταστολής- «βδέλυγμα της ερημώσεως» και προεξάρχοντα της κατοχικής συμμορίας που διαγουμίζει και διαλύει με βαθύτατα συνειδητή επιμονή και μεθοδικότητα την πατρίδα, κάτι σαν την υποδοχή που είχε επιφυλάξει η Αθήνα πριν από 77 χρόνια στις τότε κατοχικές δυνάμεις.


Αλλά είναι κι η μαζική διαδήλωση λίγο πιο πέρα, κόλαφος πραγματικός στα ξεφτιλισμένα μούτρα του γελοίου πολιτικού μειρακίου, αλλά και δείγμα ανάνηψης επιτέλους και ίσως κι ενδόμυχης αυτοκριτικής από ένα κόσμο που άργησε χαρακτηριστικά να ξυπνήσει και δείχνει να το πράττει μόνο όταν τα εδώ και χρόνια επελαύνοντα σημεία των καιρών έχουν πια εξόφθαλμα μετατραπεί σε αντάρα και μαύρο σύννεφο (και λέμε «δείχνει», γιατί βέβαια επαρκή τεκμήρια πλήρους και συνειδητής αφύπνισης δεν έχουμε ακόμη).

Πολύ χαρακτηριστικά πάντως και εύγλωττα όλα αυτά, όσο ακριβώς και τα χημικά που εκτόξευσε απέναντι στους διαδηλωτές η ασφαλίτικη κουστωδία του σπιθαμιαίου ηγετίσκου. Σε ένα ακόμη προφανώς έπος ατόφιας «δημοκρατίας» και πασιφανούς «προόδου» από αυτά τα απερίγραπτα «πρώτη φορά φασισταριά»…


ΥΓ: Η φωτογραφία που σας παραθέτουμε, τραβήχτηκε χθες στην Μυτιλήνη και απεικονίζει κάτι λίγους φουκαράδες (κρατώντας ρόπαλα…) αναρχοκομμουνιστές. Και πριν σπεύσετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, σας θυμίζουμε ότι… τα φαινόμενα απατούν!
Δεν πρόκειται για διαδηλωτές κατά της επίσκεψης του κατοχικού πρωθυπουργίσκου της Μέρκελ και του Τραμπ, αλλά για οργανωμένους παρακρατικούς τραμπούκους του κατοχικού τσιπροκαμμενικού ψευδοκράτους, που προστατεύουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τους διαδηλωτές, τον «εχθρό-λαό», με την άδεια της… Αστυνομίας, βεβαίως-βεβαίως…
Αυτοί είναι οι δήθεν «αντιεξουσιαστές», τα πιο λυσσασμένα σκυλιά των πιο σκληρών εξουσιαστών! Καμαρώστε τους – και φτύστε τους, για να μην τους… ματιάσετε!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Θυμαμαι καποτε την οργη των Αριστερων σχετικα με την συνεργασια Αστυνομιας

    και χρυσαυγιτων!!

    Τωρα αραγε οταν συνεργαζονται οι δικοι τους χαφιεδες με τους αστυνομικους,

    τελειωσε η "οργη" τους ,ή θα οργιστουν ακομα περισσοτερο οταν γινονται

    βουκινο μεσω φωτογραφιων;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος ξέρει το ποσό που πληρώθηκαν αυτοί; δεν καταλαβαίνω τι ήθελε να αποδείξει ο Τσίπρας πηγαίνοντας στην Μυτιλήνη, ότι επειδή είναι το κόκκινο νησί θα τον υποδεχόντουσαν με ανοιχτές αγκάλες αυτοί που ήθελαν το ΝΟΜΠΕΛ; λάθος πληροφορίες του έδωσαν οι δικοί του. Το μόνο που τον σώζει (ας πούμε) μέχρι τώρα είναι το πανομοιότυπο του, ο άχρηστος Κυριάκος, λές και οι ξένοι προωθούν άτομα από μια πρωθυπουργο-μηχανή που έφτιαξαν στα μέτρα τους για να τους υπηρετούν, ακόμα και στα Εθνικά θέματα, εκτός από τα οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να μας έλεγε ο αρθρογράφος, ποιος είναι αυτός που θα ...εγκλείσει τον Τσίπρα και το σκυλολόι του στα σίδερα.
    Μήπως εννοεί κάποιον/ους από τους ..συμπρωταγωνιστές του στην παράσταση που αναβ'αζουν οι θιάσοί τους παρεούλα εδώ και 45 χρόνια, με τον τίτλο "Μεταπολιτευτική Δημοκρατία";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ξεκάθαρο πως όποιος γνωρίζει στοιχειώδη πράγματα για τον υποφαινόμενο και παρά ταύτα υπονοεί οποιαδήποτε σχέση του με τη σύνολη πολιτική αθλιότητα που ονομάστηκε Μεταπολίτευση, τυγχάνει είτε βαλτός (και αισχρός ψεύτης), είτε απλά τραγικά περιορισμένης αντιληπτικής ικανότητας (για να το θέσω κομψά). Αυτό το σχόλιο αρκεί προς το παρόν - περισσότερα ίσως πω, όταν εκλείψουν οι φερετζέδες της ανωνυμίας. Μια που εγώ ομιλώ και γράφω με το θάρρος της γνώμης μου και με το τίμημα της επωνυμίας (τίμημα ενίοτε πολύ βαρύ), έχω αρχή να μην εμπλέκομαι σε «συζητήσεις» με άνθρωπο που αρνείται να εκθέσει το όνομά του. Για όποιον άσχετο, γελοίο (ή άθλιο) λόγο κι αν συμβαίνει αυτό. Τώρα, ως προς το πώς και πότε θα γίνουν οι…συλλήψεις, ας μην αγχώνονται οι - μεταμφιεσμένοι υπό τους προαναφερθέντες φερετζέδες - (κόκκινοι, ροζ, πράσινοι, γαλάζιοι και...μαύροι) προβοκατορίσκοι. Θα το μάθουν, όταν έρθει η ώρα. Στα ίδια κελιά θα βρίσκονται κι οι ίδιοι άλλωστε, παρέα με τα αφεντικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και γιατί παρακαλώ φασιστερά;


    Κομμουνιστές και με την βούλα του νόμου είναι όπως και όλοι του τόξου!
    Εάν δεν ταιριάζανε εξάλλου δεν θα συμπεθεριάζανε ΟΛΟΙ μαζύ στις γιορτές για την αποκατάσταση της ...δημοκρατίας.

    Τα σύκα σύκα κύριοι αρθρογράφοι για να καταλαβαίνει και ο μαζάνθρωπος (έτσι μας κατάντησε και μας θέλει η "προοδευτική" μεταπολίτευση )με ποιόν να πάει και ποιόν να αποχαιρετήσει!

    Διαφορετικά κούλη και αριστερά (με άλλο φερεντζέ) θα ψηφίζει πάλι και πάλι το νησί μέχρι να μάθει από την καλή και την ανάποδη τι τράβηξαν ολοι οι πολίτες στις πρώην κομμουνιστικές δικτατορίες που αυτός (ο νησιώτικος και όχι μόνο, λαός) υμνεί χωρίς ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]