Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιλντιρίμ: “Να θυμάστε την καταστροφή της Σμύρνης”


«Δεν θα ανεχτούμε ποτέ κύκλους που παραβιάζουν τα δικαιώματά μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο», δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ και κάλεσε «αυτούς που κάνουν ζωή κουρσάρων στα νερά του Αιγαίου» να μην βγάλουν από το μυαλό τους την ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου 1922.

Σε ομιλία του σε τελετή εγκαινίων κρατικού νοσοκομείου, ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι η Τουρκία είναι κομμάτι της Ευρώπης και ότι ο στόχος για ένταξη στην ΕΕ συνεχίζεται. «Γι αυτό καταβάλλουμε προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν βλέπουμε την ίδια ειλικρίνεια από τους φίλους μας Ευρωπαίους», ανέφερε.

«Απευθύνομαι κυρίως σε αυτούς που προσπαθούν να θολώσουν τον αγώνα που πραγματοποιεί η Τουρκία εναντίον της τρομοκρατίας πέραν των συνόρων της. Να μην τρέχετε πίσω από τα άδεια όνειρα του Αιγαίου και της Κύπρου», είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «τα βιβλία ιστορίας γράφουν για την τύχη εκείνων που είχαν κάνει και προηγουμένως άδεια όνειρα για το Αιγαίο και την Κύπρο».

Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που θα υποκύψει και θα πει «σας ευχαριστώ» υποκινώντας τα όνειρα εκείνων που έχουν φιλόδοξες εξωτερικές πολιτικές, πρόσθεσε ο ίδιος.

Δεν θα ανεχτούμε ποτέ κύκλους που παραβιάζουν τα δικαιώματά μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο. Να μην βγάλουν από το μυαλό τους την ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου 1922 εκείνοι που κάνουν ζωή κουρσάρων στα νερά του Αιγαίου, είπε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εστω και κυνικα, οι τουρκομογγολοι ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ οτι προεβησαν σε γενοκτονιες

    και εκλεψαν ελληνικα εδαφη.

    Συνεπως γιατι παρεξηγουνται σημερα οταν αλλες χωρες αναγνωριζουν τα

    εγκληματα που οι ιδιοι οι τουρκομογγολοι ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ οτι διεπραξαν;

    Να υπενθυμισουμε στους τουρκομογγολους περι "Ιστοριας",οτι παρα τις

    γενοκτονιες ,τα παιδομαζωματα, τις λεηλασιες και την βαρβαροτητα τους

    ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ για αιωνες!!

    Αυτο θα πρεπει μεχρι και σημερα να τους τρομαζει!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]