Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

G. Pyatt: Φοβάμαι για ατύχημα Ελλάδας – Τουρκίας στο Αιγαίο


Φόβους για ένα «ατύχημα» στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, στον απόηχο της νέας έντασης στα Ίμια, εκφράζει ο Geoffrey Pyatt, σε συνέντευξη που παραχώρησε στις Ιστορίες και τη δημοσιογράφο Σία Κοσσιώνη, η οποία θα μεταδοθεί την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, στις 12.30 το βράδυ, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Η ανησυχία μου, ο φόβος μου, είναι το ατύχημα... Όσο έχετε αυτά τα φονικά περίπλοκα στρατιωτικά συστήματα που λειτουργούν σε κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο υπάρχει πάντα φοβερός κίνδυνος ατυχήματος, το οποίο φυσικά θα προκαλέσει μεγάλες επιπλοκές στη σχέση σας» προειδοποιεί ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα.

Επίσης, στην ίδια συνέντευξη ο αμερικανός πρέσβης εκφράζει τη στήριξή του στον Matthew Nimetz όσον αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και δηλώνει αισιόδοξος σχετικά με την εξέλιξη του ζητήματος.

«Στηρίζουμε τον Matthew Nimetz και τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών. Είμαι αισιόδοξος. Και θα κάνουμε τα πάντα, ως Αμερική, να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες του Nimetz στις μέρες και τις εβδομάδες που έχουμε μπροστά μας», επισημαίνει.

Επίσης, ο κ. Pyatt, αναφερόμενος γενικότερα στα Δυτικά Βαλκάνια, τονίζει ότι «είναι προς το συμφέρον τους να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».



 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]