Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ο ελληνικός εθνικισμός προσπάθησε να καλλιεργήσει το μίσος για το λαό της πΓΔΜ!!!


Η άρνηση των Ελλήνων να παραδώσουν την "Μακεδονία" στα Σκόπια, αποτελεί την αιτία του εθνικισμού των κατοίκων των Σκοπίων!!!

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Είναι η ίδια πολιτική νεολαία που συμμετείχε σε διαδηλώσεις των Σκοπίων υπέρ της ονομασίας τους ως «Μακεδονία» (σκέτο). Είναι η ίδια πολιτική νεολαία σήμερα που δεν διστάζει να παραχαράξει όχι μόνο την καταγεγραμμένη ιστορία, αλλά και την σύγχρονη πραγματικότητα, αφού δεν αναγνωρίζει την σκοπιμότητα γέννησης του «Μακεδονισμού» αλλά και την κατάπτυστη επιθετική προς την Ελλάδα προπαγάνδα, όπως αυτή ασκείται τα τελευταία 25 (και όχι μόνο), χρηματοδοτούμενη από κεφάλαια (Σόρος) και συμφέροντα (κυρίως δυτικά και επικεντρωμένα στην κατάλυση των εθνών και των συνόρων, μέσα στα πλαίσια της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων) που προ καιρού όχι μόνο έχουν αποκαλυφθεί, αλλά ταυτίζονται με χρηματοδοτήσεις του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, λοιπόν, αυτή η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να επιρρίψει ευθύνες στους Έλληνες πολίτες, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για καλλιέργεια μίσους κατά του λαού της πΓΔΜ!!! Δεν είδε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ τις συνεχείς επιθετικές προς την Ελλάδα παραβιάσεις της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 (δηλαδή την μονομερή από την πλευρά των Σκοπίων τακτική και σχεδιασμένη παραβίαση διακρατικής συμφωνίας), δεν είδε το κλίμα μίσους που τα Σκόπια καλλιεργούσαν στην Ελλάδα μέσω της ασκούμενης ανά την οικουμένη (αλλά και στο εσωτερικό των Σκοπίων) προπαγάνδα, δεν είδαν οι νεαροί «φωστήρες» του ΣΥΡΙΖΑ τους αλυτρωτικούς χάρτες που εκδόθηκαν από τα Σκόπια, ούτε ποτέ είδε τα όσα αναφέρονται στα βιβλία που χρησιμοποιεί το εκπαιδευτικό σύστημα των Σκοπίων. Δεν μπόρεσε καν να δει την ιστορία, όπως αυτή καταγράφηκε από ξένους επιστήμονες έως ότου για λόγους καθαρά πολιτικούς (γεωπολιτικής επιρροής και ισχύος) κυκλοφόρησαν χάρτες της «γεωγραφικής Μακεδονίας» με μοναδικό σκοπό την δημιουργία μελλοντικών ερεισμάτων σε αλυτρωτικούς – επιθετικούς σχεδιασμούς που θα στόχευαν στην ανακατάταξη χωρών και στην αναδιανομή εδαφών επί των Βαλκανίων.


Έτσι, με ελαφρά τη καρδία και μεστοί κομματικής σκοπιμότητας, οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσαν κείμενο πολιτικής απόφασης της πρόσφατης 5ης Συνόδου του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος επί του «Μακεδονικού ζητήματος», στο οποίο αναφέρουν πως «αλυτρωτικά αισθήματα καλλιεργήθηκαν εκατέρωθεν, μέσα από ιστορικές ανακρίβειες, με σκοπό η κάθε εθνικιστική αφήγηση να εξυπηρετήσει τις αντίστοιχες δικές της στοχεύσεις». Δηλαδή, η άμυνα των Ελλήνων απέναντι σε σχεδιασμούς που βάλλουν κατά της Ελλάδας και προσβάλλουν στα μέγιστα την ίδια την Ιστορία (η οποία κατά τους ίδιους χαρακτηρίζεται και ως ανακριβής), θεωρείται αλυτρωτισμός, μίσος και προσπάθεια υλοποίησης επιθετικών στόχων της Ελλάδας προς τα Σκόπια…

Κάνοντας λόγο για «εθνικιστικές κορώνες και από τις δύο πλευρές», η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ακόμα ότι «ο ελληνικός εθνικισμός επέβαλε εκδικητικό εμπάργκο που οδήγησε σε περαιτέρω φτωχοποίηση της ΠΓΔΜ και προσπάθησε να καλλιεργήσει το μίσος για το γειτονικό λαό», σχολιάζοντας ωστόσο ότι «μετά από 20 και πλέον χρόνια δίνεται η δυνατότητα στην Ελληνική Κυβέρνηση να δώσει λύση στο θέμα ονομασίας της ΠΓΔΜ».

Αναλυτικά το απόσπασμα της πολιτικής απόφασης που αναφέρεται στην πΓΔΜ:
«Μακεδονικό ζήτημα
Μετά από 20 και πλέον χρόνια δίνεται η δυνατότητα στην Ελληνική Κυβέρνηση να δώσει λύση στο θέμα ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Τα προηγούμενα χρόνια βρεθήκαμε μπροστά σε εθνικιστικές κορώνες και από τις δύο πλευρές, με τις ελληνικές κυβερνήσεις τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ αλλά και τον ακροδεξιό πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρουέφσκι να φτάνουν την κατάσταση στα άκρα. Ο ελληνικός εθνικισμός επέβαλε εκδικητικό εμπάργκο που οδήγησε σε περαιτέρω φτωχοποίηση της ΠΓΔΜ και προσπάθησε να καλλιεργήσει το μίσος για το γειτονικό λαό. Τα αλυτρωτικά αισθήματα καλλιεργήθηκαν εκατέρωθεν, μέσα από ιστορικές ανακρίβειες, με σκοπό η κάθε εθνικιστική αφήγηση να εξυπηρετήσει τις αντίστοιχες δικές της στοχεύσεις.
Απέναντι στην σύγκρουση των δύο εθνικισμών, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί μία λύση, που θα προωθεί την ειρήνη και την συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες. Να βρεθεί ένα όνομα για όλες τις χρήσεις κοινά αποδεκτό και από τους δύο λαούς, το οποίο θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία» μέσα σε σύνθετη ονομασία.»

Τα σχόλια, φυσικά, ανήκουν στην ίδια την ιστορία και τον ελληνικό λαό, ο οποίος μπορεί –ενδεχομένως- να κατανοεί την σκοπιμότητα στήριξης της κυβέρνησης (η οποία προ πολλού έχει απολέσει και το ελάχιστο ηθικό της στήριγμα) της συγκεκριμένης πολιτικής απόφασης της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο ίδιος ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να κατανοήσει πως είναι δυνατόν η ανάγκη στήριξης και των συμφερόντων ενός κόμματος (ή και κυβέρνησης) μπορεί να προηγείται της στήριξης των συμφερόντων και των δικαίων της Ελλάδας.

Μπορεί η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να πάσχει από εθνικιστικούς εφιάλτες, όμως θα ήταν πολύ σοφό εκ μέρους της να κατορθώσει να διαφύγει της κατάστασης βαθέως ύπνου στην οποία βρίσκεται, αφού έχει πλησιάσει επικίνδυνα τα όρια μεταφοράς της σε κωματώδη κατάσταση (αν και έχει βεβαιωθεί πως βρίσκεται σε απόλυτη κομματώδη κατάσταση)…, μη δυνάμενη να αντιληφθεί τα αυτονόητα, δηλαδή πραγματικότητα και την αντίσταση των Ελλήνων σε σχεδιασμούς εις βάρος της Ελλάδας η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με μίσος κατά των κατοίκων των Σκοπίων οι οποίοι βιώνουν το δικό τους δράμα στο οποίο οδηγήθηκαν από πολιτικές και πρακτικές δικών τους πολιτικών προσώπων που επέλεξαν (πλουσιοπάροχα χρηματοδοτούμενοι) να κινηθούν μακριά από την πραγματικότητα βασιζόμενοι στο ψέμα, την ιστορική διαστρέβλωση και παραχάραξη και τον ακραίο εθνικισμό…



 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Οσο περισσοτερο εκτιθενται οι συριζαιοι ,τοσο περισσοτερο ξεφτυλιζονται!

    Αν υπηρχε σοβαρο κομμα στην Ελλαδα,το μονο που θα χρειαζοταν να

    κανει θα ηταν να δημοσιοποιει τις θεσεις των ανιστορητων εθνομηδενιστων.


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι ΣΥΡΙΖΟνεολαίοι ή παίζουν συνειδητά παιχνίδι εναντίον της Ελλάδος ή είναι τόσα κομπλεξικοί που το έχουν ανάγκη να ζουν στον φαντασιακό κόσμο της δήθεν ανώτερης ιδεολογίας τους.
    Μας πλασάρουν την απόλυτη παράνοια: οι Έλληνες εθνικιστές έχουν καλλιεργήσει μίσος εναντίον των Σκοπιανών! Ποιος Έλληνας μισεί τους Σκοπιανούς; Το ότι δε θέλουμε να δημιουργήσουν προβλήματα στην πατρίδα μας σημαίνει ότι τους μισούμε;
    Και το μίσος που καλλιεργείται στους Σκοπιανούς από τα μικράτα τους, κάνουν ότι δεν το βλέπουν. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, μόνον δύο: ή είναι εντελώς παρανοϊκοί λόγω άμετρης ιδεολογικής υπεροψίας τους ή εν ψυχρώ πρακτοράκια του Σόρος. Μπορεί και τα δύο. Συνυπάρχουν και οι μεν και οι δε.

    Για να εξαφανίσει αυτά τα νεολαιίστικα πολιτικά και ιστορικά οστεομαλάκια η ελληνική κοινωνία, πρέπει να εκμηδενίσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι η τροφός τους. Ιδεολογικά και οικονομικά (τακτοποιητικά: ευελπιστούν σε μελλοντικές καριέρες,βουλευτιλίκια, εύνοιες, χρηματοδοτήσεις κτλ. κτλ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]