Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αναβίωση του γερμανικού εφιάλτη


Ένοιωσα ντροπή χθες, απερίγραπτη ντροπή και αποτροπιασμό, φτάνοντας στο γερμανικό αεροδρόμιο – όχι τόσο για την απαράδεκτη συμπεριφορά των Γερμανών, αφού αυτή η χώρα δεν έχει ουσιαστικά ιστορία αλλά ποινικό μητρώο, αλλά για την ανυπαρξία αντίδρασης εκ μέρους της ελληνικής πλευράς.
 .
Αρκετοί νομίζουν πως η Ελλάδα είναι ακόμη μέλος της Ευρωζώνης και της ΕΕ, επειδή έχει ως νόμισμα το ευρώ – το οποίο είναι φυσικά δυσεύρετο για την πλειοψηφία των Ελλήνων, σε μία χώρα που η μεσαία τάξη, βασικό στήριγμα της Δημοκρατίας, καταρρέει υπό το βάρος των γερμανικών μνημονίων.
Στα πλαίσια αυτά, για να μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις, παραθέτουμε τη χθεσινή εμπειρία ενός Έλληνα που ταξίδεψε στη Γερμανία – σε ένα δήθεν πολιτισμένο κράτος, το οποίο λέγεται πως δεν έχει καμία σχέση με το ναζιστικό παρελθόν του και που τοποθετείται αλληλέγγυα υπέρ της πατρίδας μας, βοηθώντας την με τα δάνεια που της παρέχει!
Σύμφωνα με αυτήν, με μικρές παρεμβάσεις, τα εξής:

«Ταξίδεψα χθες από την Αθήνα προς τη Γερμανία (Στουτγάρδη). Η κατάσταση κατά την άφιξη μου ήταν κυριολεκτικά εξευτελιστική. Οδηγηθήκαμε με πούλμαν σε ειδικούς χώρους ελέγχου για τα κράτη εκτός Schengen – με τεράστιες ουρές και χρόνους αναμονής (φωτογραφία). Υπήρχαν ελεγκτήρια με ελάχιστο προσωπικό, ουσιαστικά για «ταξιδιώτες μόνο από την Ελλάδα» – ενώ όλοι οι επιβάτες, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, έπρεπε να υποστούν μία πολύωρη, σαδιστική αναμονή.

Τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει εντολή να εφαρμόζει η γερμανική αστυνομία από τις 12 Νοεμβρίου του 2017, «χειρίζονται» την Ελλάδα ως μία χώρα εκτός Schengen – άρα εκτός Ευρωζώνης και ΕΕ. Προβλέπουν δε μία ιδιότυπη καραντίνα για όλους τους επιβάτες από τη χώρα μας, οι οποίοι θα προσγειώνονται σε γερμανικό έδαφος – όπου υποβάλλονται σε αυστηρό έλεγχο, σε ειδικό χώρο εντός των αερολιμένων.

Στα μέτρα αυτά συμπεριλαμβάνεται η απαγόρευση της «φυσούνας» για όλες τις πτήσεις από την Ελλάδα – οπότε τα αεροσκάφη προσγειώνονται σε ειδικούς χώρους στάθμευσης του αεροδρομίου, όπου οι επιβάτες αποβιβάζονται και στη συνέχεια παραλαμβάνονται από λεωφορεία που τους μεταφέρουν στους ειδικούς χώρους ελέγχου. Οι χώροι αυτοί ενεργοποιούνται για πρώτη φορά, αποτελώντας μεταφορικά στρατόπεδα συγκέντρωσης – τη λειτουργία των οποίων ασφαλώς γνωρίζουν πολύ καλά οι Γερμανοί.

Συνεχίζοντας, στους χώρους αυτούς η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία, μαζί με τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας, ελέγχουν κυριολεκτικά εξονυχιστικά τους επιβάτες – πριν τους επιτρέψουν να μεταβούν στο χώρο παραλαβής των αποσκευών τους. Φυσικά η ελληνική κυβέρνηση, σταθμάρχης της καγκελαρίου, δεν έχει διαμαρτυρηθεί καθόλου για την απίστευτα εξευτελιστική συμπεριφορά της Γερμανίας – ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία μάλλον έχει σημαντικότερα θέματα για να ασχοληθεί.

Ένοιωσα ντροπή χθες, απερίγραπτη ντροπή και αποτροπιασμό. Όχι τόσο για την απαράδεκτη συμπεριφορά των Γερμανών, αφού αυτή η χώρα δεν έχει ουσιαστικά ιστορία αλλά ποινικό μητρώο, αλλά για την ανυπαρξία αντίδρασης εκ μέρους της ελληνικής πλευράς – μίας χώρας που κυβερνάται από επαίτες και δουλοπρεπή άτομα, με μοναδικό ενδιαφέρον τους τη νομή της εξουσίας.

Σε όλους όσους δε θα ισχυρισθούν πως καλά κάνουν οι Γερμανοί επειδή δεν φυλάμε σωστά τα σύνορα μας, θα έλεγα πως δεν είμαστε εμείς που καλέσαμε δημοσίως 800.000 παράνομους μετανάστες, αλλά η κυρία Merkel και οι ΜΚΟ της – η οποία άνοιξε ουσιαστικά τα σύνορα για να εξασφαλίσει φτηνό εργατικό δυναμικό η αχόρταγη χώρα της, χωρίς να ρωτήσει κανέναν.

Τέλος, ζήτησα χαμογελαστά από το Γερμανό να μου βάλει σφραγίδα στο διαβατήριο, αλλά δεν δέχθηκε! Προτρέπω πάντως όλους όσους ταξιδεύουν σε άλλες χώρες μέσω Γερμανίας (transit), να το αποφεύγουν, επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάνουν τις ανταποκρίσεις τους – εκτός από τη μεγάλη ταλαιπωρία που τους περιμένει. 
Γενικότερα πάντως θα ήταν καλύτερα να αποφεύγουμε όλοι τη Γερμανία – αφού υπάρχουν πολύ καλύτερα μέρη να επισκεφτεί κανείς, ειδικά στην Ελλάδα.

Analyst


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Καλα σας κανουν οι εβροπαιοι ραγιαδες .
    Η ΕΕ ειναι ενα σιωνιστικο εκτρωμα που σκοπο ειχε και εχει να διαλυσει τα Εθνη - κρατη στην γηραια Ηπειρο και οσοι δεν εχουν ακομη καταλαβει που μας οδηγουν , ειναι πραγματι αξιοι της μοιρας που τους ετοιμασαν .
    Οσο για την ελληνοφωνη αποικιακη κυβερνηση , δεν μπορουν να κανουν τιποτα , οχι μονον γιατι ειναι ανικανοι και δοσιλογοι υποτακτικοι τους , αλλα διοτι υπηρετουν τα σχεδια της ΝΤΠ .
    Και μην νομιζουν μερικοι οτι υπαρχει Γερμανια και Γερμανικη κυβερνηση . Μια ΑΕ ειναι και την εξουσιαζουν οι ιδιοι που εξουσιασουν και την σκλαβωμενη Πατριδα μας .
    Απλα βαζουν μαριονετες μπροστα , οπως τον τσιπρα , τον κουλη , την μερκελ , τον μακρον , κτλ κτλ κτλ ...και οι γιδολαοι εχουν καποιους για να ξεσπουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για το άρθρο και τις αποκαλύψεις του από την προσωπική εμπειρία του συμπατριώτη μας. Ας ακυρώσουν όσοι είναι δυνατόν τις επισκέψεις τους στην Γερμανία αλλά κυρίως ας κάνουμε συνειδητά και συστηματικά εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που κατακλύζουν την ελληνική αγορά. Ας αντισταθούμε και ας ανταποδώσουμε τα χτυπήματα πλέον με όποιον τρόπο μπορούμε. Ας σταματήσουμε την ψυχολογία του θύματος που δεν αντιστέκεται στον θύτη του, ας αναλάβουμε την ατομική μας ευθύνη ο καθένας μας ως πολίτης με πράξεις έστω μικρές που όμως συλλογικά αθροισμένες θα στείλουν μηνύματα και θα αφαιρέσουν ευρώ από τις γερμανικές βιομηχανίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]