Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανοί έκαψαν την ελληνική σημαία στους Αγιους Σαράντα


Το παρακράτος του Έντι Ράμα ανέλαβε "εργολαβικά" την όξυνση του αλβανικού εθνικισμού κατά της Ελλάδας

Νέα πρόκληση από άγνωστους που έκαψαν την ελληνική σημαία στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης ΔΕΕΕΜ (Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας) στους Άγιους Σαράντα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της Ένωσης omonoia-deeem.org.

Σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» Λεωνίδα Παππά, το εθνικό σύμβολο της Ελλάδας έπεσε θύμα βανδαλισμού τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, όταν κάποιοι την έκαψαν πάνω στο κοντάρι της.

Ο κ. Παππάς τόνισε πως το γεγονός αυτό δεν το κατάγγειλαν στην Αλβανική Αστυνομία γιατί δεν έχει κανένα νόημα αφού και στα προηγούμενα περιστατικά που είχαν συμβεί, οι αρμόδιες Αρχές δεν έδειξαν την αρμόζουσα ευαισθησία, όπως θα έπρεπε στην προσβολή ενός εθνικού συμβόλου.

«Η αφαίρεση ή το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας, στα γραφεία της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» στους Αγ. Σαράντα, κατάντησε πλέον μία ρουτίνα. Το γεγονός που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, δεν το καταγγείλαμε στην Αλβανική Αστυνομία γιατί αισθανόμαστε ότι δεν έχει κανέναν νόημα. Εάν στα προηγούμενα περιστατικά, θα έδειχναν την αρμόζουσα ευαισθησία όπως θα έπρεπε στην προσβολή ενός εθνικού συμβόλου, δεν θα ήταν δύσκολο να βρουν τα ίχνη των δραστών αφού τα γραφεία μας είναι σε μία εμπορική περιοχή όπου σχεδόν όλα τα γειτονικά καταστήματα έχουν κάμερες. Ενημερώνουμε φίλους και εχθρούς πως τα αποθέματα μας είναι ανεξάντλητα!», ανέφερε ο κ. Παππάς.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]