Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όαση υπερπαπάτζας!

Κρίμα που δεν έχει αναγνωριστεί το ψέμα ως ολυμπιακό άθλημα. Το Μέγαρο Μαξίμου θα γέμιζε με χρυσάφι

Μόνο ένα έχω να σας πω: Τσίπρας! Μούσι με το χιλιόμετρο. Αυτό που βγάζει κάθε τόσο ο στόμας του, όποτε τον ανοίγει για να περιγράψει τα παρελθόντα, τα τρέχοντα και τα μελλούμενα. Το μούσι τούτο, ο πώγων ο πολιτικός, είναι τόσο μακρύς που, αν αποπειραθεί να σκαρφαλώσει ψείρα επάνω του, θα πεθάνει από εξάντληση μέχρι να βγει σε ξέφωτο στο πηγούνι. Τέτοιον απροκάλυπτο διαγαλαξιακό υπερπαπάτζα δεν ξαναματαγέννησε η φύσις.

Παράδειγμα θέλετε; Θα σας έλεγα να ανοίξετε το συρτάρι να δείτε τον ΕΝΦΙΑ που κατήργησε ο Alexis, αλλά συνεχίζετε να πληρώνετε. Ομως δεν θα πω κάτι τέτοιο, διότι θα φανέρωνε χαιρεκακία, και η χαιρεκακία είναι σημάδι πτωτικής συμπεριφοράς.

Για να δούμε τον χαρακτήρα και το σπάνιο κράμα με το οποίο παρασκευάζει τις υπερπαπάτζες του ο πρωθυπουργός, συνίσταται μια απλή ανάγνωση στο παρακάτω χωρίο από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ:

«Η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογές. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα, έναν χρόνο μετά η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό έχει αλλάξει πλήρως. Θα σας έλεγα ότι αν δείτε την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορά μας, στις γειτονικές μας χώρες, στην ευρύτερη περιοχή, από Βορρά έως Νότο, τι συμβαίνει στην Τουρκία, τι συμβαίνει στη Συρία, τι συμβαίνει στη Λιβύη, την αστάθεια στη Μέση Ανατολή, την αστάθεια στην Ουκρανία, θα διαπιστώσετε ότι η Ελλάδα αποτελεί μια όαση σταθερότητας σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή. Οποιος, λοιπόν, αυτό δεν το κατανοεί σήμερα, οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες τι θα κερδίσουν με την επίσπευση των εκλογών».

Δηλαδή, ο άνθρωπος υπαινίσσεται ότι παρέλαβε κάτι που έμοιαζε με Συρία, Λιβύη και Μέση Ανατολή, και το έκανε Ελλάδα! Επίσης, αφήνει να διαφανεί το ενδεχόμενο πως, αν πέσει εκείνος, η ελληνική άμαξα θα μετατραπεί αίφνης σε γεωπολιτική κολοκύθα που θα περάσει από τη μάχαιρα του εμφυλίου πολέμου!

Αν αστειεύεται και μας δουλεύει, αντιληπτόν. Όμως, αν πιστεύει όσα λέει, κάποιος να φωνάξει έναν γιατρό. Έστω τον Πολάκη...

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Επίσης, αφήνει να διαφανεί το ενδεχόμενο πως, αν πέσει εκείνος, η ελληνική άμαξα θα μετατραπεί αίφνης σε γεωπολιτική κολοκύθα που θα περάσει από τη μάχαιρα του εμφυλίου πολέμου!"
    Καθόλου απίθανο έχει φάει ψωμί κι αλάτι με τους μπαχαλάκηδες. Μπορεί μετά την πτώση του να έχουμε διαδηλώσεις, καψίματα -με ή χωρίς ανθρώπινα θύματα-, σπασίματα. Θα θυμηθούν πάλι τον παλιό κακό τους εαυτό. Αδίστακτοι και έτοιμοι να χύσουν αίμα αθώων μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους.
    Εύχομαι να φύγουν σύντομα για να γλιτώσουμε από όλον αυτόν τον συρφετό και ας είναι βαρύ το κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]