Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρώσοι χάκερ ξεσκέπασαν τους ντοπαρισμένους αθλητές των ΗΠΑ

Μια ομάδα χάκερ ισχυρίζεται ότι βρήκε πρόσβαση στους υπολογιστές της WADA και πήρε αρχεία που δείχνουν ότι κορυφαίοι αθλητές των ΗΠΑ, μεταξύ αυτών η Σερένα Γουίλιαμς και η Σίμον Μπάιλς, έλαβαν απαγορευμένες ουσίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Οι κατηγορίες δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της ομάδας «Fancy Bear», με τους ακτιβιστές να αναφέρουν ότι οι αποκαλύψεις αποτελούν απλώς την «κορυφή του παγόβουνου».

Τα έγγραφα αυτά (η αυθεντικότητα των οποίων ελέγχεται) που έχουν υποκλαπεί από το σύστημα ADAMS της WADA, που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων από τη ΔΟΕ, αναφέρουν εκτεταμένη χρήση απαγορευμένων ουσιών από την γυμνάστρια Σιμόν Μπάιλς (σε έλεγχο που της έγινε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων), την αθλήτρια μπάσκετ Έλενα Ντέλε Ντόνε αλλά και τις αδερφές Γουίλιαμς, Σερένα και Βίνους.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η μεγάλη σταρ των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο, Σιμόν Μπάιλς, έχει κάνει χρήση ψυχοδιεγερτικών φαρμάκων αλλά και αμφεταμινών, για τα οποία όμως είχε την έγκριση της WADA.

Την έγκριση της WADA είχαν και οι αδερφές Γουίλιαμς, που φέρεται να έχουν κάνει χρήση αρκετών ουσιών όπως οξικοδόνη, πρεντισόνη και μεθυλοπρεντισολόνη. Η σταρ του γυναικείου μπάσκετ, Έλενα Ντέλε Ντόνε, φέρεται να έχει κάνει χρήση αμφεταμινών αλλά και άλλων απαγορευμένων ουσιών. Η WADA με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε την επίθεση, αναφέροντας ότι έχουν ως στόχο να πληγεί η αξιοπιστία της WADA και ότι η επίθεση προέρχεται από τη Ρωσία.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]