Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Indymedia διαψεύδει την αντισυγκέντρωση την αντεξουσιαστών

Κατά τα φαινόμενα, άνθρακες αποδείχθηκε τελικά ο θησαυρός αναφορικά με την είδηση που κυκλοφόρησε για αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών την Τετάρτη στο Σύνταγμα.

Άλλη μια προσπάθεια - επιχείρηση προκειμένου να αποτύχει η συγκέντρωση μας έπεσε στο κενό.
Και δεν ήταν η μόνη, όπως διαπιστώθηκε από το "μένος" κυβερνητικών στελεχών, κάποια εκ των οποίων δεν δίστασαν όχι μόνο να χρωματίσουν κομματικά την συγκέντρωση, αλλά προχώρησαν ακόμη και στο να αποπειραθούν να δημιουργήσουν διχαστικό και συγκρουσιακό κλίμα με το να χαρακτηρίσουν ως "εχθρούς του κράτους" όσους θα συμμετάσχουν σε αυτήν...!!!

Θα μπορούσε να είναι βέβαια, απορίας άξιο γιατί η είδηση κυκλοφόρησε 24 ώρες πριν την συγκέντρωση.
Όμως, γνωρίζοντας πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ λειτουργεί έχοντας ρίξει το κύριο βάρος της στην προπαγάνδα (video στο τέλος), θεωρείται ως "φυσιολογική" αντίδραση. Το να τους καταγγέλουν όμως και οι αντεξουσιαστές ως προβοκάτορες, είναι πραγματική κατάντια για τους "αριστερούς" της κυβέρνησης...

Σήμερα, οι έλληνες πολίτες έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου για τον Τσίπρα και την παρέα του.
Σήμερα, οι έλληνες πολίτες έχουν την δυνατότητα να στείλουν το δικό τους μήνυμα, το δικό τους ηχηρό όχι στην σχεδιασμένη καταστροφή τους.
Σήμερα, οι έλληνες πολίτες έχουν την δυνατότητα να φωνάξουν το δικαίωμά τους στη ζωή και να θέσουν τους κυβερνώντες μπροστά στις ευθύνες τους.
Σήμερα, οι Έλληνες πολίτες μπορούν να πούνε στα φερέφωνα του κάθε Σόιμπλε πως εκείνοι που πρέπει να ανησυχούν είναι εκείνοι που κήρυξαν τον πόλεμο στην Ελλάδα.
Σήμερα, χωρίς κόμματα, οι Έλληνες πολίτες έχουν την δυνατότητα να βροντοφωνάξουν πως είναι άνθρωποι και ιδιοκτήτες της χώρας.
Σήμερα, οι έλληνες πολίτες έχουν τη δυνατότητα να καταγγείλουν το καθεστώς Τσίπρα και να φωνάξουν "τελειώσατε"...

Σε κάθε περίπτωση κι επειδή η "προβοκάτσια" είναι εργαλείο που χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως, δεν θεωρείται απίθανο να εμφανιστούν οι γνωστοί - άγνωστοι κουκουλοφόροι, για να παίξουν το γνωστό έργο διάλυσης των αντικυβερνητικών συγκεντρώσεων. Η Αστυνομική Διεύθυνση, σε αυτή την περίπτωση είναι υποχρεωμένη όχι μόνο να προλάβει καταστάσεις που κανείς δεν γνωρίζει που θα οδηγήσουν, αλλά να συλλάβει πάραυτα όλα εκείνα τα "αντεξουσιαστικά" στοιχεία που θα επιχειρήσουν -για μία ακόμη φορά- να απειλήσουν και να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες πολίτες.

Δημοσκόπηση "κόλαφος"

Νέα δημοσκόπηση – κόλαφος για την κυβέρνηση βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας και προκαλεί πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οκτώ στους δέκα πολίτες πιστεύουν ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση.

Αυτό προκύπτει από τη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Alco που έγινε για την ΓΣΕΕ και δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Τα Νέα», η οποία δείχνει ότι μια εικόνα σχεδόν καθολικής απόρριψης της κυβερνητικής πολιτικής διαμορφώνεται στην ελληνική κοινωνία.

Με βάση τα στοιχεία της εφημερίδας, οι πολίτες σε ποσοστό 80% απαντούν όχι στην ερώτηση εάν η κυβέρνηση έχει την ικανότητα να βγάλει τη χώρα από την κρίση, ενώ ένα ποσοστό 11% λέει «ναι» με ένα ποσοστό 9% να αποφεύγει να απαντήσει.

Ωστόσο, το πλέον ανησυχητικό σημάδι -όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα- έχει να κάνουν με τη μεταστροφή που καταγράφεται στο σώμα των ψηφοφόρων του κυβερνητικού σχηματισμού στις περασμένες εκλογές: Το 63% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ του περασμένου Σεπτεμβρίου και το 61% των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους και δεν θεωρούν ικανή την παρούσα κυβέρνηση να βγάλει την χώρα από την κρίση.

Την ίδια στιγμή, σε ερώτηση τι είναι πιο σημαντικό για την οικονομία, οι πολίτες απαντούν σε ποσοστό 70% το τέλος της λιτότητας, σε ποσοστό 17% η βιωσιμότητα του χρέους ενώ ένα ποσοστό 9% δεν παίρνει θέση.

Όσον αφορά στα μέτρα που λαμβάνονται από την κυβέρνηση, θεωρούν σε ποσοστό 38% πως οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ακολουθούν οι συνταξιούχοι με ποσοστό 27%, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με 19% και τέλος οι δημόσιοι υπάλληλοι με ποσοστό 6%.

Τέλος, το 84% των Ελλήνων θεωρεί βέβαιο ότι οι ομαδικές απολύσεις θα καθηλώσουν αντί να ωθήσουν την ελληνική οικονομία.


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΡΙΖΑ





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]