Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κοινοί λωποδύτες...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Η κυβέρνηση  ΤΣΙΡΙΖΑ-ΑΝΘΕΛ δεν κινούνται πλέον σαν απλοί απατεώνες.
Κινούνται σαν σεσημασμένοι λωποδύτες.

Προκειμένου να προσφέρουν στον  ''θεσμό Eurogroup'' της Δευτέρας γην και ύδωρ για να τους αφήσουν στις καρέκλες τους, φέρνουν εκτάκτως κι αιφνιδιαστικά για ψήφιση στην Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο, το κατοχικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό πρόγραμμα.

Το ότι έχει γίνει πιά γνωστό και κατανοητό σε όλη την παγκόσμια κοινότητα πως, οι Ευρωπαίοι ''Έταίροι'' προκειμένου να σώσουν τις ιδιωτικές τους τράπεζες, σκοπίμως δολοφονούν την χώρα, χρησιμοποιώντας σαν πληρωμένους δολοφόνους όλες τις δωσιλογικές κυβερνήσεις απ' το 2010 μέχρι σήμερα, δεν τους απασχολεί καθόλου.

Ότι ο ελληνικός λαός φορτώθηκε πάνω από 220 δις μνημονιακά δάνεια (χρέος αβάσταχτο και αβίωτο) επωφελούμενος μόνο κατά 9,7 δις τα οποία έφτασαν στην ντόπια οικονομία, ενώ τα υπόλοιπα πήγαν για εξυπηρέτηση παλαιών χρεών (ιδιωτικών, μεταξύ τραπεζών κρατικών και μη), για εξόφληση τόκων και για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και πως αυτό πιά είναι κοινή παραδοχή δανειστών και μη, τοκογλύφων και μη, δεν τους νοιάζει καθόλου.

Θα προσπαθήσουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια ισχυριζόμενοι πως όλα γίνονται για να μπορέσει να αρχίσει τάχα η συζήτηση για την βιωσιμότητα του χρέους και της πιθανής περικοπής του, πράγμα που και τα αγέννητα ακόμη γνωρίζουν πως δεν θα γίνει ποτέ...
Ή, κι αν κάποια στιγμή ''πέσει'' στο τραπέζι, θα γίνει για το ξεκάρφωμα, για να κωλυσιεργηθεί και να παραταθεί τόσο πολύ, χρόνια ολόκληρα, ώστε η καταστροφή και το ξεπούλημα να έχει πιά ολοκληρωθεί, και να μην έχει κανένα νόημα η ονομαστική ελάφρυνση του χρέους ή όχι.

Οι λωποδύτες που μας κυβερνούν γνωρίζουν πως η θέση τους στην Ιστορία περνάει μόνον μέσα από τα ειδικά δικαστήρια και αν ήταν άλλες εποχές, από το ικρίωμα της αγχόνης.

Το ξέρουν και θα κάνουν τα πάντα, τα αφάνταστα, προκειμένου να διασώσουν τους εαυτούς τους και τα λίγα θλιβερά τσιράκια τους που βγαίνουν και τσιρίζουν στις τηλεοράσεις και στα ραδιοφωνικά κανάλια.

Ο λαός θα μπορούσε με τις καθολικές και αποφασισμένες για όλα κινητοποιήσεις του να πιέσει, ώστε αυτά τα κατοχικά νομοσχέδια να μην ψηφιστούν.
Αυτό θα ήταν και η αρχή του τέλους τους.

Αυτοί θα μεταχειριστούν κάθε τρόπο: εκφοβισμό, προβοκάτσιες, βία και παρακράτος εναντίον του κινητοποιημένου λαού. 
Δεν μπορεί κανείς να περιμένει κάτι καλύτερο από απατεώνες, λωποδύτες, εγκληματίες!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Καλή η εύκολη κριτική. Μήπως πρέπει να το πάρεις κι αλλιώς; Τι είδους αντίσταση στους τοκογλύφους-μαφιόζους ευαγγελίζεσαι; μόνοι μας σε διεθνές πολεμικό περιβάλλον; η γνώμη μου είναι πως απλά κερδίζουν χρόνο, ώστε να επισυμβούν διεθνείς εξελίξεις (που είναι κοντά) και θα απαλλάξουν την ανθρωπότητα από το συνάφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλο υπνο ανωνυμε......
      αυτοι που ψηφισανε ιθαγενεια σε λαθροεποικους
      και ξεπουλημα της εθνικης περιουσιας ,
      μας δειξανε ηδη τις διαθεσεις τους.......προδοτες ειναι.....

      πρωθυπουργος που λεει οτι "η Ελλαδα δεν εχει συνορα"
      ειναι για να δικαστει για εσχατη προδοσια....
      μαζι με τον υπουργο εθνικης αμυνας τον ψεκασμενο Καμμενο.........

      ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...
      ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....

      ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Και ετσι ναναι να περιμενουν δηλαδη τις εξελιξεις , παλι κακο θα κανουν οι Αθεοι , οι αμορφωτοι , οι απατριδες , οι ελληνοφωνοι κυνοβουλευτικοι ολιγαρχες .
      Η εξουσια στα χερια μας , αλλιως μας τελειωσαν και οποιος δεν το βλεπει εχει προβλημα .

      Διαγραφή
    3. Εκτιμάς ότι όλοι μας έχουμε κοινές πεποιθήσεις και αντιλήψεις για τις καταστάσεις γύρω μας; Σε ποιούς και με ποιά κριτήρια να δοθεί η εξουσία; Εκτιμώ ότι βλέποντας τη μικρή εικόνα, χάνουμε την μεγάλη που καθορίζει το πλαίσιο και τις δυνάμεις που εμπλέκονται στις εξελίξεις. Κι έτσι δεν είμαστε ρεαλιστές.

      Διαγραφή
    4. Όποιοι νόμοι και να ψηφιστούν πολύ εύκολα ανατρέπονται όταν τα Γεγονότα το επιτρέψουν

      Διαγραφή
    5. Η εξουσια να επιστραφει στους νομιμους ιδιοκτητες , εμας δηλαδη , και τα κριτηρια ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ .
      Ειμαστε αυταρκες απο καθε , μα καθε αποψη .
      Φυσικα ολα αυτα , διχως κομματα και διαφορες νεοταξιτικες αμπελοφιλοσοφιες δεχτες μονο απο βαρβαρα και αβουλα διποδα . Ειμαστε Ελληνες ( οσοι ειμαστε ...) και γνωριζουμε παρα πολυ καλα πως κυβερνατε ενα Εθνος και για ποιον υπαρχει το κρατος του .
      Γιουρουσι στο γιουρουσι λοιπον και οσοι αξιζουν να μεινουν και να συνεχισουν την προαιωνια πορεια του Ελληνισμου , θα δουν την Πατριδα στην κορυφη . Οπου και ανηκει δικαιωματικα ... για οσους γνωριζουν ...
      ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ολα τα ανωτερω ...Λακωνικα .
      Με το σεις και με το σας δεν αντιπετωπιζεις τους δαιμονες που επεσαν στον σβερκο μας .
      Λυση ?
      Γιουρουσι στο γιουρουσι τους , οπως εκανε και ο Σ . Μακρυγιαννης το ' 21 .
      Κοτες ειναι , εχουν την ψυχολογια του προδοτη .
      Λυκουργος .

      Διαγραφή
  2. Δεν είν' η εύκολη κριρική, Ανώνυμε, είναι, θα έλεγα η σωστή. Εύκολο είναι το άλλοθι που τους δίνετε απλόχερα εσείς, ότι "απλά κερδίζουν χρόνο". Το σωστό πρεπει να γίνεται ανα πάσα στιγμή, αλλοιώς έχουμε πολιτικαντισμό- και στό τελος λωποδυσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σωστό να λέγεται, αλλά με όλες του τις διαστάσεις. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι ηγέτες του μορφώματος της Ε.Ε. "πατούν σε δύο βάρκες" πλέον... Ο νοών νοείτω και ο αναζητών ανευρίσκει

      Διαγραφή
  3. ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ.ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΦΤΩΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ΄΄ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ΄΄ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ. Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι το "ψευτορωμεικο" που αναφερει ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος.....
    Θα φυγουν σιγουρα αλλα το μεγεθος της καταστροφης που θα προξενησουν θα εξαρτηθει απο τη δικη μας συμπεριφορα και διορθωση.
    Για να γλυτωσουμε δεινα που ερχονται, οπως πολεμοι και επιστρατευσεις, πεινα και αρρωστειες, πρεπει ν αλλαξουμε, να διορθωθουμε, γιατι ο νεοελληνας σκαρτεψε πολυ. Μονο χρημα και σαρκικα, εκτρωσεις και συμφωνα συμβιωσης. Αυτα πληρωνονται σαν πνευματικοι νομοι που ειναι ισχυροτεροι ολων. Αν θελουμε να μην πληρωσουμε σε αιμα πρεπει να διορθωθουμε. Ολα τα ακουμε και τα σχολιαζουμε, ο,τι λενε ομως οι Αγιοι και μας προειδοποιουν, απο το ενα αυτι μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]