Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η συνωμοσία των ΜΜΕ υπέρ της ισλαμικής φρίκης

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Εδώ και αρκετούς μήνες από τα ελληνικά και όχι μόνο ΜΜΕ εξελίσσεται ουσιαστικά μια συνωμοσία επιλεκτικής ενημέρωσης με σκοπό την πρόκληση συμπάθειας υπέρ των μουσουλμάνων λαθρό, (Graphic Εικόνες) και σε προέκταση υπέρ της αναίσχυντης Σαρίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η ευρεία δημοσιότητα της περίπτωσης του μικρού Alan Kurdi-τριών ετών παιδί από την Συρία που πνίγηκε στη Μεσόγειο ενώ ποτέ τα ΜΜΕ δεν δημοσίευσαν φωτογραφίες των άλλων παιδιών της Μέσης Ανατολής, ιδιαίτερα των χριστιανών, τα οποία είχαν πολύ χειρότερη τύχη καθώς, δολοφονήθηκαν με φρικτό τρόπο.


Για παράδειγμα η περίπτωση του Raymond Ibrahim όπως φαίνεται στην πιο πρόσφατη εικόνα. Αυτό το μικρό αγόρι δολοφονήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, στις 27 Μαρτίου – Κυριακή του Πάσχα – όταν μουσουλμάνοι βομβιστές αυτοκτονίας, που στοχεύουν χριστιανούς, επιτέθηκαν σε ένα παιδικό πάρκο, σκοτώνοντας δεκάδες ανθρώπους, κυρίως γυναίκες και παιδιά (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτε).


Τι γίνεται με αυτό το μωρό στις πάνες που βρέθηκε νεκρό κάτω από μια σανίδα μέσα στην εκκλησία μαζί με περίπου 60 άλλους χριστιανούς προσκυνητές που σκοτώθηκαν όταν Ισλαμιστές τζιχαντιστές όταν επιτέθηκαν στην διάρκεια της λειτουργίας στην εκκλησία τους στη Βαγδάτη το 2010 (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτε).


Μουσουλμάνοι στο Μπαγκλαντές «ψέκαζαν» σφαίρες στο κεφάλι του καθηγητή Muhariν ένα φημισμένο Μπαγκλαντεσιανό μη μουσουλμάνο εκπαιδευτικό (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτε).

Θυμόσαστε αυτή την εικόνα; Ήταν η περίπτωση ομηρίας από πολεμιστές του ISIS που επιτέθηκαν στην χριστιανική πόλη τη Kessab, της Συρίασ, το 2014. Με βάση όλες τις πληροφορίες , αυτό το παιδί είναι τώρα πιθανά νεκρό. (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτα)


Τι λέτε για το μικρό χριστιανικό κορίτσι που αποκεφαλίστηκε από τους ISIS στο Ιράκ; (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτε).


Τι γίνεται με αυτό το 12χρονο κορίτσι χριστιανή κόπτης – επίσης βρέθηκε ξαπλωμένο νεκρό στις ακτές της Μεσογείου; Είχε απαχθεί και δολοφονηθεί στη Λιβύη αμέσως μετά την επέμβαση των ΗΠΑ που υποστήριζε τους τζιχαντιστές που ανέτρεψαν τον Καντάφι και στη συνέχεια προκήρυξαν μια «ανταμοιβή» για όποιους θα βοηθήσουν στην δολοφονία χριστιανών. Οι γονείς της δολοφονήθηκαν επίσης για τον ίδιο λόγο (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτε).


Και με το 12 χρόνο κοριτσάκι χριστιανό από το Πακιστάν ? Βιάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν μουσουλμάνο άνδρα που δεν έχει ακόμη καταδικαστεί, όπως συμβαίνει τακτικά στο Πακιστάν κάθε φορά που ένας μουσουλμάνος δολοφονεί Χριστιανούς (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτε).


Τα μικρά χριστιανόπουλα δεν είναι οι μόνοι που σφάζονται από τους μουσουλμάνους τζιχαντιστές γιατί είναι παιδιά τον απάνθρωπων «απίστων». Το παρακάτω παιδί εκτελέστηκε στη Συρία το 2012 από τους «μαχητές της ελευθερίας» ΣΗΜΕΡΑ ευρύτερα γνωστή ως «ISIS», γιατί ήταν ο γιος Σιιτών, οι οποίοι θεωρούνται ως «άπιστοι» όπως και οι Χριστιανοί (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτε).


Αυτό το μικρό κορίτσι φέρεται να ήταν αλυσοδεμένο και το βασάνισαν μπροστά στους Σιίτες γονείς του για να δουν πώς το εκτελούσαν οι «αντάρτες» (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτα). Η άλλη εικόνα φαίνεται να το σκότωσαν και να αφαίρεσαν την καρδιά μετά.


Οι παρακάτω εικόνες είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των χριστιανικών και άλλων «άπιστων» παιδιών που σκοτώθηκαν από ισλαμιστές. Πολύ πιο «γραφικές» εικόνες είναι διαθέσιμες (όπως τα αποκεφαλισμένα και παραμορφωμένα πτώματα ενός άπιστου κοριτσιού και ενός 9-year-old αγόρι βουδιστών, καθώς και μια γυναίκα βουδίστρια στη Μιανμάρ και πολλοί περισσότεροι που αποκεφαλίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν στην Ταϊλάνδη (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτε).


Επιστροφή στην αρχική μας ερώτηση: Γιατί τα ΜΜΕ -που ξέρετε αγνοούν σκόπιμα εικόνες των χριστιανών ή άλλων θρησκειών παιδιών, που σκοτώθηκαν γιατί είναι άπιστα και διέδωσαν ευρέως μια εικόνα ενός παιδιού που κατά λάθος πνίγηκε;

Απλά: Για ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Για μια πολιτική ατζέντα. Σε αυτή την περίπτωση, να διαδώσουν «την συμπάθεια και την οργή στην αδράνεια των ανεπτυγμένων εθνών, βοηθώντας τους πρόσφυγες», όπως το έθεσε μια σχετική έκθεση.

Η συνωμοσία των ΜΜΕ και το αίσχος της μεροληπτικής και κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας.

Πηγή NikosXeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]