Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία πληρώνει τζιχαντιστές και τους δίνει Συριακά διαβατήρια για να πολεμήσουν!

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Άνδρες των τουρκικών ειδικών επιχειρήσεων που συνελήφθησαν στο Κομπάνι να δρουν μαζί με τους τζιχαντιστέςΠαρά το ότι μέσω μίας πληθώρας αποδείξεων είναι ήδη διεθνώς αναγνωρισμένο ως γεγονός πως η Τουρκία εμπλέκεται άμεσα με όσα συμβαίνουν στην Συρία και στο Βόρειο Ιράκ και τις σχέσεις αγάπης και συμφέροντος που έχει αναπτύξει το τουρκικό Κράτος (με πρωταγωνιστές σε αυτή την εγκληματική «σχέση» τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και τον τουρκικό στρατό) με το Ισλαμικό Κράτος και τις διάφορες συμμορίες που αναπτύσσουν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες στον πόλεμο που απειλεί έως και την παγκόσμια ειρήνη…

Είναι όμως τελείως διαφορετικό το να ομολογούν οι ίδιοι οι τζιχαντιστές την χειραγώγηση αλλά και την εξαπάτησή τους από την Τουρκία, άνδρες των μυστικών υπηρεσιών της οποίας τους ωθούν να πολεμήσουν κατά των Κούρδων και του Συριακού Στρατού, με χρηματικές υποσχέσεις, αλλά και με υποσχέσεις παροχής Συριακού διαβατηρίου, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να μετακινηθούν στην Ευρώπη για να ζήσουν…!

Άξια προσοχής είναι η ομολογία τζιχαντιστών όταν ομολογούν πως «είναι πολύ ακριβά τα Συριακά διαβατήρια» και γι αυτό επιλέγουν να πολεμήσουν για να τα αποκτήσουν… μέσω Τουρκίας. Προφανώς, ένα μέρος αυτών των «ιερών πολεμιστών του Θεού», οι οποίοι στο βίντεο που ακολουθεί καταριούνται την Τουρκία που τους εξαπάτησε, περνάνε με τις οικογένειές τους και στην Ελλάδα (στην πορεία τους προς την Ευρώπη), αφού προηγουμένως έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα αθώων.
Αιχμάλωτοι των Κούρδων, εκλιπαρούν τώρα για τη ζωή τους, έχοντας κατανοήσει με τον πιό σκληρό τρόπο πως η λογική «ο θάνατός σου η ζωή μου» τους οδήγησε να ικετεύουν κλαίγοντας για την ίδια τους την ζωή, υποσχόμενοι στον Αλλάχ πως θα φύγουν και δεν θα ξαναπολεμήσουν...

Την ίδια στιγμή, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, με προεξάρχουσα την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, εκλιπαρούν τον ημιπαράφρονα εγκληματία Ταγίπ Ερντογάν και συζητούν μαζί του υπό καθεστώς ωμών εκβιασμών, την διευθέτηση της ροής των προσφυγικών ροών, που ο ίδιος δημιουργεί εις βάρος της Ευρώπης. Με συμφωνίες, μάλιστα, έχουν υποσχεθεί πακτωλό χρημάτων στον τούρκο «σουλτάνο», προκειμένου να τον εξευμενίσουν, την ίδια στιγμή που εκείνος βομβαρδίζει και δολοφονεί αμάχους στην Συρία, στρατολογεί φανατικούς ισλαμιστές και πολεμάει τους Κούρδους του Ιράκ και δολοφονεί εν ψυχρώ τους Κούρδους της Τουρκίας…!

Ίσως, εάν οι σπιθαμιαίοι Ευρωπαίοι «ηγέτες» έβλεπαν το βίντεο που ακολουθεί, θα μπορούσαν να κατανοήσουν τι ακριβώς σημαίνει να συζητάς με την Τουρκία, πόσο έντιμη είναι στις συμφωνίες της αυτή η χώρα και που καταλήγουν –τελικά- όσοι συνεργαστούν μαζί της… Γιατί, για την κατάντια της σημερινής Ευρώπης ευθύνη δεν φέρει μόνο η Γερμανία της κυρίας Μέρκελ, αλλά και η συνεργασία της Ευρώπης με την Τουρκία (ιστορικά φιλική χώρα της Γερμανίας), η οποία έχει μετεξελιχθεί σε παράγοντα αποσταθεροποίησης της Μέσης Ανατολής (και όχι μόνο).
Όταν οι Ευρωπαίοι "ηγέτες" αναγκαστούν να αποδεχθούν πως η Τουρκία (χρησιμοποιώντας τους πυρήνες γκρίζων λύκων που έχει αναπτύξει σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη) χρηματοδοτεί, στηρίζει και σχεδιάζει τρομοκρατικές ενέργειες που συμβαίνουν στο Ευρωπαϊκό έδαφος, τότε θα πρέπει να απολογηθούν προς τους ευρωπαϊκούς λαούς όχι για το λάθος της συνεργασίας τους, αλλά για τη συνέργειά τους στην ύπαρξη της ισλαμικής τρομοκρατίας εντός του ευρωπαϊκού εδάφους, και, επίσης, για τις δολοφονίες -δεκάδων χιλιάδων αθώων ανθρώπων- που έγιναν για να ικανοποιηθούν τα τουρκικά συμφέροντα και το όνειρο του Ταγίπ Ερντογάν να γίνει "σουλτάνος" (ή και χαλίφης)...

Απολαύστε στην συνέχεια το βίντεο και τις ικεσίες των τζιχαντιστών που συνεργάστηκαν με την Τουρκία και επιτέθηκαν μέσα από την Τουρκία σε θέσεις Κούρδων του Ιράκ (μην ξεχάσετε να ρυθμίσετε την εμφάνιση υπότιτλων, για να διαβάσετε τις ομολογίες – καταγγελίες για τον πραγματικό τουρκικό ρόλο στη Μέση Ανατολή)





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]