Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μόνο που έφεραν είναι ο… τρόμος!

Ουρές για αγορά όπλων και... διαβατηρίων!!!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Είναι πάρα πολλά αυτά που μπορεί να γράψει κανείς για τα όσα συμφωνήθηκαν και συνέβησαν στην Ελλάδα από τους «διασώστες» πολιτικούς κατά τη διάρκεια των χρόνων των μνημονίων.
Μία χώρα που υποβαθμίζεται σε καθημερινό επίπεδο, ένας λαός που βομβαρδίζεται με κάθε είδους οικονομικό και ψυχολογικό μέσο, βυθίζονται στην καταστροφή και στο απόλυτο χάος που συνεπικουρείται από την πλήρη παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας.
Μία χώρα που μετατράπηκε σε χώρο όπου εκτελούνται εντολές ξένων που επιθυμούν να ικανοποιηθούν οι παράνομες –σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο- απαιτήσεις τους, επειδή εκείνοι που εξασφάλισαν την οικονομική καταστροφή συνεχίζουν να παραμένουν στην εξουσία (με άλλα πρόσωπα και σχήματα) και τώρα επιχειρούν μία ολομέτωπη επίθεση κατά όλων των συστατικών δομών που καθορίζουν ένα έθνος. Και αυτή τους την επίθεση την στηρίζουν (εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εσχάτως χωρίς καμία συγκάλυψη) στην εισαγωγή νέων υπηκόων (μέσω της λαθρομετανάστευσης) και στην δημιουργία συνθηκών εξαγωγής – εξόδου των νέων της χώρας.

Οι τελευταίες τους κινήσεις, που εξόφθαλμα επαναλαμβάνουν λάθη των προηγούμενων μνημονιακών χρόνων, βεβαιώνουν τις πολιτικές αποφάσεις για την συντεταγμένη πορεία προς την καταστροφή. Τραγικές και επικίνδυνες πολιτικές μαριονέτες, επαγγελματίες ανεπάγγελτοι πολιτικοί περιφερόμενοι πολιτικοί τυχοδιώκτες αυτοαποδομούνται ταχύτατα και επιβεβαιώνουν θρασύτατα σε όλους μας πως αντιλαμβανόμαστε λάθος όλα όσα συμβαίνουν… Αυτός ο πολιτικός σκουπιδότοπος, που έχει ως κοινό παρανομαστή την διαφθορά, την αδιαφάνεια, την ανικανότητα και τον εθνομηδενισμό οδηγεί συντεταγμένα την χώρα στο χάος και σε μία εθνική καταστροφή, ευελπιστώντας πως μέσω του χάους θα κατορθώσει να διαφύγει της τιμωρίας που του αναλογεί.

Οι πολίτες, αντιλαμβανόμενοι πια το σχέδιο των «σοφών» και τα σχέδια των «ισχυρών», αντιδρούν με διαφορετικούς τρόπους. Αν και η γενική γραμμή είναι η σιωπή, η ανοχή και η αδιαφορία (συναντάται κυρίως σε νέους και σε δημοσίους και δημοτικούς υπαλλήλους), εσχάτως καταγράφονται και δύο «τάσεις», αντίθετες μεταξύ τους, που διαγράφουν τις χειρότερες δυνατές προβλέψεις, σε μία χώρα που βαδίζει ολοταχώς να χαρακτηριστεί ως failed state έως και «ανασφαλής χώρα». Οι δύο αυτές τάσεις χαρακτηρίζουν και δύο τελείως διαφορετικές κατηγορίες Ελλήνων πολιτών, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί και μία ακόμη «τάση», εκείνη των συμπαρατασσόμενων με την σημερινή κυβέρνηση που θα επιχειρήσουν συντεταγμένα –και με την βοήθεια των κυβερνώντων- να βρεθούν αντιμέτωποι με όσους θα έχουν ως πρόταγμα το συμφέρον της πατρίδας…

Σε ακριτικό νομό, παρατηρήθηκε πως στο τμήμα διαβατηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης, υπάρχει «σειρά αναμονής» κατάθεσης των απαραίτητων εγγράφων, διάρκειας ενός μηνός! Μάλιστα, επειδή ελέγξαμε την αρχική πληροφορία, όχι μόνο την επιβεβαιώσαμε, αλλά, επιπλέον, διαπιστώσαμε πως ουκ ολίγοι επιχειρούν να βρεθούν πιο μπροστά στην «ουρά αναμονής» χρησιμοποιώντας πολιτικό μέσο!!! Δηλαδή, οι πανικόβλητοι πολίτες, που προετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την χώρα (με οποιοδήποτε μέσο και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση), ζητάνε τη βοήθεια εκείνων που τους δημιούργησαν το ανασφαλές περιβάλλον και τους οδήγησαν σε μία λύση υπό καθεστώς πανικού και τρόμου…!

Στην άλλη, αντίθετη, περίπτωση, διαπιστώσαμε πως, σε άλλον επίσης ακριτικό νομό, οι πωλήσεις κυνηγετικών όπλων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που επιχειρούν να εξασφαλίσουν ένα όπλο ακόμη και μη σύννομες διαδικασίες (προκειμένου να μην καταγραφεί το όπλο από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές της Ελλάδας). Διαπιστώσαμε, λοιπόν, πως αρκετά καταστήματα κυνηγετικών ειδών, κάνουν χρυσές δουλειές και σε μερικές περιπτώσεις η «ουρά αναμονής» για την αγορά κυνηγετικού όπλου είναι… 15 ημέρες!

Φυσικά, επειδή δεν διανύουμε κυνηγετική περίοδο, καθίσταται σαφές πως το περιβάλλον απόλυτης ανασφάλειας που «εξασφάλισε» η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, οδηγεί τους πολίτες σε λύσεις άμεσα σχετιζόμενες με την προσωπική και οικογενειακής τους ασφάλειας, αφού τα γεγονότα (βλ. Ειδομένη, Πειραιάς, νησιά του αν. Αιγαίου, hot spots κ.α.) αποδεικνύουν ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν «κατεβασμένα τα χέρια» και παρακολουθούν παράνομες και επικίνδυνες «δραστηριότητες» που αναπτύσσονται από διάφορες ομάδες (ΜΚΟ, αντιεξουσιαστές, λαθρομετανάστες κ.α.) και οι εισαγγελικές αρχές απαθείς (που δεν διαπιστώνουν παραβάσεις του Συντάγματος, αλλά ούτε και κινδύνους που απειλούν τους Έλληνες πολίτες) θεατές ενός θεάτρου του παραλόγου που είναι ο προθάλαμος του χάους στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα κρίνουμε ούτε εκείνους που προετοιμάζονται να φύγουν από την Ελλάδα, εάν ξεσπάσουν ταραχές. Κι αυτό, επειδή είναι κατανοητό πως όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες αντιδράσεις, αλλά ούτε και το σθένος να υπερασπισθούν την περιουσία, την ζωή, την πατρίδα και την πίστη τους.
Όμως, οι δύο αυτές καταγεγραμμένες «τάσεις», έρχονται να χτυπήσουν το καμπανάκι του επερχόμενου κινδύνου και, κυρίως, να στιγματίσουν την ανικανότητα της παρούσας κυβέρνησης να αγωνιστεί για την πατρίδα, αντί να ακολουθεί προσχηματικές μεθόδους «αγώνα» και να «ματώνει» συνεχώς (ως έχουσα αιμορροΐδες…) προωθώντας με τακτική τα συμφέροντα στην παρτίδα των ισχυρών κάνοντας χρήση του πλέον ανίκανου και προβληματικού ανθρώπινου δυναμικού...
Η χώρα βυθίζεται και οι πολίτες της νιώθουν εγκαταλελειμένοι, έχοντας έντονη την αίσθηση του... "ο σώζων εαυτόν σωθήτω"... Και η ευθύνη γι αυτό είναι αποκλειστικά όλων εκείνων που αποφάσισαν, αφού την κατέστρεψαν να δηλώσουν εθελοντές για να την... σώσουν!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]