Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαχαιρώματα μεταξύ προσφύγων στο Κιλκίς

Ακόμη μια αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, εχθές λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ, στο κέντρο φιλοξενίας στο Πολύκαστρο (Νέα Καβάλα), με έναν Σύρο τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου και νοσηλεύεται.

Όλα ξεκίνησαν, όταν -κατά τις πληροφορίες- για άγνωστο λόγο, Σύροι πρόσφυγες που ζουν στη δομή όπου διαμένουν περίπου 4.000 άτομα, ενεπλάκησαν μεταξύ τους, βγάζοντας μαχαίρια.

Από τον καβγά τραυματίστηκε στο λαιμό ένας Σύρος με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι το μαχαίρι πέρασε πολύ κοντά στην καρωτίδα, γεγονός που θα επέφερε τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές ατόμων, που οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.

Όσοι μπορούν να αντιλαμβάνονται τι μπορεί να σημαίνει αυτή η έκρηξη επιθετικότητας των "προσφύγων", δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούν πως είναι απλώς θέμα χρόνου το πότε αυτή η επιθετικότητα θα βγει έξω από τους περιορισμένους χώρους των hot spots.
Είναι ζήτημα χρόνου για τους βυθισμένους στην απελπισία πρόσφυγες το να θεωρήσουν (με κάποια βοήθεια από "αλληλέγγους" ή "σκοτεινές ΜΚΟ") πως η ευθύνη του εγκλωβισμού τους βρίσκεται στην Ελλάδα και τους... Έλληνες...!
Τι, άραγε, θα πράξει σε μία τέτοια εξέλιξη η κυβέρνηση - ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ;
Θα συνεχίσει να αφήνει ατιμώρητη την παραβατικότητα και την επιθετικότητα των "προσφύγων" ή θα προχωρήσει στο αυτονόητο, δηλαδή στην -όπως με απόλυτη σαφήνεια ορίζει ο νόμος- πάταξη και ποινική τιμωρία τους;
Αναμένουμε τις εξελίξεις, αλλά δεν περιμένουμε από την συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου να εφαρμόσει τα αυτονόητα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]