Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ντοκιμαντέρ (2012): “Στα βήματα της κατάκτησης της Ευρώπης από το Ισλάμ”

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Το ντοκιμαντέρ “Στα βήματα της κατάκτησης της Ευρώπης από το Ισλάμ”, του Ισραηλινού δημοσιογράφου Zvi Yehezkeli, σε συνεργασία με τον οπερατέρ David Deryi, προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ισραηλινή τηλεόραση στις 10 Σεπτεμβρίου 2012.

Για τις ανάγκες αυτής της ταινίας, η οποία καταγράφει διάφορες πλευρές της διαδικασίας της “ισλαμοποίησης” της Ευρώπης, οι δημιουργοί της ταξίδεψαν σε 6 ευρωπαϊκές χώρες: Σουηδία, Γαλλία, Βέλγιο, Βρετανία, Ολλανδία και Δανία.

Κατά την διάρκεια όλης αυτής της περιπλάνησης, ο δημοσιογράφος Zvi Yehezkeli προσποιήθηκε ότι είναι Παλαιστίνιος, και χρησιμοποίησε την άπταιστη γνώση των αραβικών του, προκειμένου να παρεισφρήσει κυριολεκτικά στα αραβόφωνα γκέτο, τα τεμένη και τις ακραίες ομάδες νεαρών μουσουλμάνων, και ειδικότερα σε κάποιες ζώνες “άβατου” σε πόλεις της Σουηδίας, της Γαλλίας και του Βελγίου, όπου ελεύθερα κατέγραψε όσα θα έχει την ευκαιρία να δει ο θεατής της ταινίας.

Tο αφηγηματικό μέρος είναι στα εβραϊκά, ενώ στους διαλόγους, αφού σε όλους όσους συνάντησε προσποιήθηκε τον Παλαιστίνιο, ο Zvi Yehezkeli χρησιμοιεί κυρίως τα αραβικά, αλλά κάποιες φορές τα αγγλικά και τα γαλλικά. Ο υποτιτλισμός της ταινίας στα αγγλικά έγινε από τον Roger Sahlström.

Μέρος 1ο: Απομόνωση 
 

Μέρος 2ο: Οι νόμοι του Αλλάχ ή οι νόμοι του κράτους; Μέρος 3ο: Τρόμος  Μέρος 4ο: Οι Εβραίοι στην Ευρώπη 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]