Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Υπό κράτηση τρεις Ρώσοι για διασυνδέσεις με την ISIS


Τρεις ρώσους υπηκόους έθεσαν υπό κράτηση οι τουρκικές αρχές κατά τη διάρκεια επιδρομής με στόχο «πυρήνα» που είχε διασυνδέσεις με την ISIS, σύμφωνα με τη Μόσχα.

Η έφοδος έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης στην τουριστική καρδιά της Κωνσταντινούπολης. Η αστυνομία στην Αντάλια κατέσχεσε έγγραφα και CD κατά την έρευνα που πραγματοποίησε στο κατάλυμα των τριών υπόπτων, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων. Δεν έχει διευκρινισθεί πού έγιναν οι συλλήψεις. Το ρωσικό προξενείο επιβεβαίωσε την κράτηση τριών Ρώσων πολιτών υπόπτων για διασυνδέσεις με την τζιχαντιστική οργάνωση.

Τις αρχικές αναφορές για τους τρεις ρώσους υπηκόους στα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαίωσε και το ρωσικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με το Reuters.

To τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή υποστηρίζει, επικαλούμενο πηγές του, πως οι τρεις θεωρούνται ύποπτοι για επαφές με τζιχαντιστές στις θερμές ζώνες της Συρίας και πως παρείχαν επιμελητειακή υποστήριξη στις ομάδες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι ειδους Ρωσοι υπηκοοι ,ομως;

    Μηπως μουσουλμανοι ή τιποτα Τσετσενοι;

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]