Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γελοίοι και επικίνδυνοι


Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Ας μην γελιόμαστε. Αυτό που γνωρίζαμε και που φοβόμαστε όλοι για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, επαληθεύεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, ενώ έπονται και άλλες εξελίξεις… Δυστυχώς, ο Αλέξης και η παρέα του απέδειξαν πως είναι «διεκπεραιωτές». Για την ακρίβεια είναι εκείνοι που προετοιμάστηκαν επιμελώς για να κλείσουν όλα τα κενά (μη ψηφισθέντες νόμοι) των προηγούμενων κυβερνήσεων, ισοπεδώνοντας την ελληνική οικονομία.

Όμως, το παρεάκι των «πρασινορόζ δημοκρατών» δεν ήρθε για να ολοκληρώσει όσα οι προηγούμενοι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων (χρισμένοι και ως κυβερνήτες της χώρας) φοβήθηκαν να εφαρμόσουν ελπίζοντας πως θα διασωθούν από την κρίση της ιστορίας και θα κατορθώσουν κάποια στιγμή να επανακάμψουν στο πολιτικό σκηνικό. Η παρέα των γνωστών εθνομηδενιστών και διεθνιστών ήρθε για να ανοίξει και περαιτέρω κεφάλαια, μείζονος εθνικής σπουδαιότητας, προς τέρψιν των κατακτητών. Έτσι, καμία απορία δεν υπάρχει για την διαχείριση της χώρας ως προς την λαθρομετανάστευση (η Ελλάδα μεταβάλλεται σε τεράστιο γκέτο λαθρομεταναστών που δεν γίνονται δεκτοί στην υπόλοιπη Ευρώπη), αλλά και ως προς ευαίσθητα ζητήματα άμεσα συνδεδεμένα με την εθνική κυριαρχία (νόμιμα κατοχυρωμένη από το Διεθνές Δίκαιο), στην οποία οι Βρυξέλλες απαιτούν να μειωθεί (υποχώρηση από τα 12 ναυτικά μίλια στα 6, πάγιο αίτημα με απειλή casus belli από την πλευρά των Τούρκων) στα νερά του Αιγαίου, παραχωρώντας έτσι «ζωτικό χώρο» στην Τουρκία, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό το κενό για την Ελλάδα, την ειρήνη και την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου (υπενθυμίζουμε ότι η κατάληψη ζωτικών χώρων αποτελεί πάγια τακτική χωρών με επιθετική συμπεριφορά, αλλά και κανόνα της φύσης).

Την ίδια στιγμή, η παρεούλα των άθεων εθνομηδενιστών παίζοντας με τις λέξεις και διαστρεβλώνοντας παγιωμένες έννοιες της ελληνικής, εφαρμόζει πιστά τις "νόρμες" της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού της Νέας Τάξης, κρίνοντας ως μείζονα προβλήματα της Ελλάδας, επιβάλλει (νομοθετώντας) με τη βοήθεια πολιτικών (απο)κομμάτων (από την επομένη των εκλογών ήταν κοινώς αποδεκτό πως θα λειτουργήσουν ως υποπόδια για τις δύσκολες στιγμές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) το Σύμφωνο Συμβίωσης ομοφυλοφίλων, επιχειρεί να καταργήσει το μάθημα των θρησκευτικών και λειτουργεί με διαλυτικούς όρους σε ευαίσθητους τομείς όπως στην υγεία, στην κοινωνική ασφάλιση, ενώ λειτουργεί ως «μπράβος» τραπεζικών τοκογλύφων και ξένων κεφαλαίων απειλώντας άμεσα μέχρι και την προσωπική ιδιοκτησία γης και ακινήτων των Ελλήνων πολιτών. Ταυτόχρονα αυτή η κυβέρνηση των υποταγμένων πολιτικών λειτουργώντας ανερυθρύαστα ως καθεστώς, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα δικό της κομματικό κράτος διαγράφοντας από τις πρακτικές της όρους όπως «διαφάνεια» και «αξιοκρατία», την ίδια στιγμή που τα κομματικά της όργανα ανά την Ελλάδα συλλέγουν πληροφορίες (όπως κάποτε οι συνεργάτες της Γκεστάπο) για Έλληνες πολίτες που φέρονται να έχουν την δυναμική δημιουργίας αντίδρασης στην επιβολή του απόλυτου φασισμού (αυτή τη φορά με αριστερό πρόσωπο και δεξιά τσέπη).

Αυτά τα ρετάλια της πολιτικής ζωής, κατ’ επάγγελμα έμποροι της ελπίδας, σταθεροί σε θέσεις και ιδεολογίες που δεν προσπαθούν καν να στηρίξουν στην πράξη, οι επαναστάτες της γραβάτας και οι απόλυτοι εκπρόσωποι του «δήθεν», ήρθαν για να τοποθετήσουν την ταφόπλακα σε μία χώρα που δέχθηκε επίθεση από «φίλιες δυνάμεις» και που προδόθηκε στον έσχατο βαθμό από όλους εκείνους που όφειλαν όχι μόνο να σταθούν πρώτοι στις επάλξεις υπέρ της πατρίδας, αλλά όφειλαν να ενημερώσουν πλήρως τον ελληνικό λαό για όλα όσα τον αφορούν, δηλαδή για όλες τους τις συζητήσεις, προκειμένου η απόφαση να ληφθεί από τον «κυρίαρχο λαό» και όχι από τους διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους, τους εκπροσώπους τραπεζών ή κρυπτοναζιστικών πολιτικών μορφωμάτων που επανακάμπτουν στην Ευρώπη διαλύοντας κάθε έννοια δημοκρατίας.

Επειδή, λοιπόν, αυτό το συνονθύλευμα των τυχάρπαστων ανθυποκυβερνώντων έχει ξεκινήσει μία διαδικασία μέσα από την οποία είτε με τις πράξεις (κυβερνητικές αποφάσεις) είτε με τις παραλείψεις (κομματικές ιδεοληπτικές αγκυλώσεις), οδηγεί την χώρα στην απόλυτη καταστροφή, θα πρέπει να γνωρίζουν οι «σύγχρονοι εφιάλτες, δήμιοι και γερμανοτσολιάδες» πως καμία απόφαση, τόσο των ίδιων όσο και των προηγούμενων από αυτούς, δεν γίνεται δεκτή και δεν νομιμοποιείται τόσο από τον Ελληνικό λαό, όσο και από το Ελληνικό Σύνταγμα, τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Συνθήκες. Μπορεί οι ίδιοι να δέχθηκαν (και να απέκρυψαν) πως η Ελλάδα -μαζί με τους πολίτες της- δεν συμπεριλαμβάνεται από το 2010 (από την υπογραφή του πρώτου μνημονίου) στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όμως αυτό δεν σημαίνει πως λειτουργούν νόμιμα επειδή οι ίδιοι νομοθετούν παραβιάζοντας το Σύνταγμα της χώρας, δηλαδή ψηφίζουν παράνομους νόμους.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς κατοχής, με υπηρέτες και εκτελεστές των δυνάμεων κατοχής το χειρότερο δυνατό πολιτικό δυναμικό που θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει, σε συνδυασμό τόσο σε επίπεδο κυβέρνησης όσο και σε επίπεδο αντιπολίτευσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αυτές οι πολιτικές μαριονέτες θα εξασφαλίσουν την ασυλία τους απέναντι στο σύνολο των εγκλημάτων που συνέβησαν τα τελευταία 6 χρόνια στην Ελλάδα, με τελευταία εξέλιξη αυτά που συμβαίνουν (και έχουν προγραμματιστεί να συμβούν) στα εθνικά θέματα. Αυτοί οι δοσίλογοι, θα πάρουν ότι τους αξίζει. Και δεν πρέπει να ελπίζουν ότι με μερικά σκαμπίλια θα «καθαρίσουν». Το φως αυτού του τόπου θα τους σπρώξει στα έγκατα μίας υπόγειας φυλακής, στην οποία θα αφήσουν την τελευταία τους πνοή και μέσα σε αυτήν θα σαπίσουν. Και αυτό δεν είναι απειλή, αλλά υπόσχεση των Ελλήνων που εξανδραποδίζονται εξαιτίας των σύγχρονων ληστοσυμμοριτών που κατέλαβαν την εξουσία ψευδόμενοι, ως απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου και εξελίχθηκαν σε «μορφές» του σύγχρονου παγκόσμιου δοσιλογισμού.

ΥΓ: Είχαν δικαίωμα να πουλήσουν τους εαυτούς τους σε οποιονδήποτε «αφέντη» επέλεγαν να υπηρετήσουν. Δεν είχαν κανένα δικαίωμα να βάλουν πινακίδα πώλησης ακόμη και σε έναν κόκκο άμμου γης αυτής της χώρας, που συντονισμένα μεταβάλουν σε χώρο. Αν ήθελαν να είναι δίκαιοι «ηγέτες» που επιζητούν να διασώσουν την χώρα, τότε οι ίδιοι δίνοντας το καλό παράδειγμα, θα ήταν οι πρώτοι που θα πουλούσαν το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους για να προσφέρουν έμπρακτα στην διάσωση της πατρίδας. Δεν το έπραξαν και απέδειξαν πως εμείς έχουμε πατρίδα κι αυτοί έχουν παρτίδα…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Στην συνάντηση που έγινε ο Έλληνας πρωθυπουργός περίμενε τον Τούρκο.
    Δεν μας είπε κανένας πόσα λεπτά διέρρευσαν μέχρι να έλθει ο δεύτερος.
    Αυτά τα ερμηνεύει η υψηλή διπλωματία και δημοσιογραφία (τέταρτη εξουσία), τις οποίες η χώρα μας δεν διαθέτει πλέον σε κανένα επίπεδο.
    Λεπτό και μίλι, που έχει αρχίσει ήδη να υπολογίζεται σε χιλιόμετρα (22 χιλιόμετρα από την Λήμνο!), για το χρύσωμα, όπως είναι η μετατροπή από γαλόνια σε λίτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει Ελληνική Κυβέρνηση ,υπάρχει Ευρωπαϊκή κατοχή .Ούτε την υποδόση δεν θέλουν να μας δώσουν με δήθεν ότι οι δαπάνες των εξετάσεων στον ΕΟΠΥΥ είναι μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες .Εγώ ερωτώ που πήγαν τα χρήματα από την κράτηση 2% που έγινε στους εργαζόμενους και συνταξιούχους για τον ΕΟΠΥΥ που υπολογίστηκαν από τους Τροικανούς σε 700 εκατομμύρια ετησίως? Εάν πήγαν στους δανειστάς τότε την ευθύνη την έχει η Κυβέρνηση. Τα κόκκινα δάνεια ? Η μεγαλύτερη κομπίνα μετά το PSI . Ζούμε στην Ευρωπαϊκή εποχή της κομπίνας .Το προσφυγικό ? Τι γίνεται βρε παιδιά ? Δεν τους θέλετε ? Δηλαδή τους κτυπάτε τους σκοτώνεται και μετά βάζεται τους Τούρκους να τους στέλνουν στη Ελλάδα Ιταλία και Βουλγαρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]